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Los mejores restaurantes con comida picante en Macgregor

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119 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Drake's Hollywood - Houston
4.5
Impresionante(216)
Precio: muy caro
• Americana • Montrose
Reservado 62 veces hoy
An Old Hollywood party - dry-aged steaks & cold martinis *Drake's Hollywood accepts reservations for parties of 7 or less. For parties of 8+ please contact houston@drakeshollywood.com. Happy Hour is available weekdays 4pm to 6pm and 9pm-C in the bar. Children under the age of 6 years of old are not permitted
Una foto del restaurante Street To Kitchen
4.7
Excepcional(889)
Precio: caro
• Tailandesa • East End
Reservado 13 veces hoy
Enjoy unapologetically authentic Thai food in the East End. All food is made from scratch by native Thai chef and James Beard Award winner for Best Chef: Texas Benchawan Jabthong Painter.Chef Benchawan and her husband—who also spend time in their Bangkok home each year—have painstakingly built out a restaurant that would fit into Bangkok’s hip Thong Lor neighborhood, but they have located it in Houston. Expect trendy Thai vibes, music, strong cocktails and an adventurous wine list to accompany Chef Benchawan’s acclaimed dishes.When booking your reservation, all children—regardless of age—must be included in the head count. The largest party Street to Kitchen can accommodate is 6 people. If more than 6, you can arrange a private Thai tasting menu, including a minimum spend. Please contact us via email at eatthai@streettokitchen.org.
Una foto del restaurante Aiko
4.9
Excepcional(348)
Precio: caro
• Sushi • Washington Avenue Coalition / Memorial Park
Reservado 34 veces hoy
Chefs Patrick Pham and Daniel Lee have over 25 years of combined experience in Japanese cuisine and sushi. They established their culinary careers in Houston where they worked together for years before creating their own restaurants.Pham and Lee teamed up to bring new curated dining concepts to Houston’s food scene and kicked off a series of omakase pop-up dinners called Secret Taste. Pham and Lee then opened Kokoro in the Bravery Chef Hall in Downtown Houston followed by Handies Douzo in the Houston Heights.Aiko is the newest concept from the team featuring a sushi bar and seated dining.
Una foto del restaurante Uchi Houston
4.8
Excepcional(4505)
Precio: muy caro
• Sushi • Montrose
Reservado 49 veces hoy
El chef Tyson Cole, galardonado en 2011 con el premio James Beard, aporta su estilo propio a la sucursal de Houston de su restaurante Uchi. Cole combina texturas y sabores inesperados y sobrepasa los límites de la gastronomía japonesa, inspirándose para el sabor en numerosos lugares de todo el mundo y mezclando el trabajo tradicional maestro de cuchillo con técnicas de vanguardia. El Uchi está situado en el emblemático y antiguo espacio de Felix, en Westheimer, esquina Montrose. Este lugar lleva su nivel característico de calidad y servicio a una ubicación urbana, mezclando a la perfección la innovación culinaria con un ambiente accesible. El menú del chef Cole propone platillos del día, degustaciones frías y calientes, makimono, yakimono, tempura y, por supuesto, sushi y sashimi.
Una foto del restaurante Rosie Cannonball
4.8
Excepcional(68)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Montrose
Reservado 37 veces hoy
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill. The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire. Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers. The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food. Chef de Cuisine: Matt Hamilton Sous Chef: Karla MorenoExecutive Pastry Chef: Samantha MendozaGeneral Manager: Brandi KinneyFront of House Managers: Lauren AllenGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
Una foto del restaurante MF Sushi
4.9
Excepcional(1689)
Precio: muy caro
• Sushi • Museum District
Reservado 19 veces hoy
Quienes estén interesados en que se les asigne sitio en la barra de Omakase o Sushi deberán ponerse en contacto directamente con el establecimiento. En el caso de grupos grandes de 5 personas o más, también es necesario llamar al establecimiento para ver si hay disponibilidad.
Una foto del restaurante Lucille's
4.5
Impresionante(2409)
Precio: caro
• Regional americana (sureña) • Museum District
Reservado 24 veces hoy
Ben y Chris Williams están comprometidos con el proyecto de perpetuar el legado de su bisabuela, esto lo materializan al compartir su amor por la familia y la comida con la gran ciudad de Houston, Texas. Los hermanos Williams, curadores del arte culinario, proponen un ambiente acogedor y confortable, junto con una oferta culinaria sin pretensiones, en el restaurante Lucille's ubicado en el Museum District. El restaurante ofrece la historia culinaria de la gastronomía del sur de Estados Unidos, mejorando sus sabores con influencias de técnicas gourmet europeas.
Una foto del restaurante Hudson House - River Oaks
4.7
Excepcional(451)
Precio: moderado
• Americana • River Oaks
Reservado 85 veces hoy
With its East Coast-inspired “old-school casual” design and menu, Hudson House offers straightforward, timeless American dishes for lunch and dinner. Oysters are flown in daily and are best paired with their legendary “World’s Coldest Martinis."
Una foto del restaurante ChopnBlok
4.8
Excepcional(187)
Precio: moderado
• Africana • Montrose
Reservado 52 veces hoy
Created by 2024 James Beard Emerging Chef Nominee, Ope Amosu, ChòpnBlọk is a nationally acclaimed restaurant that carefully unveils the West African culinary experience, serving fresh proteins, vegetables, grains, and beverages that are prepared under a West African flavor profile, packaged in a local, contemporary fashion.Freshness and integrity are embedded in our culture. We selectively source our ingredients and work with partners to procure natural, high-quality meats and vegetables.At its core, ChòpnBlọk is the cultural crossroads where local communities and West African culinary traditions intersect, to deliver a convenient, hospitable food experience with exquisite taste.
Una foto del restaurante Milton's
4.8
Excepcional(133)
Precio: caro
• Italiana • Rice Village
Reservado 31 veces hoy
Formerly known as Eau Tour, Milton's is an Italian-American trattoria from the same team that you already know and love! Milton's will feature homemade pastas and wood-fired meats, and an array of craft cocktails made to be enjoyed in our vibrant, revamped space. Opening soon!

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