Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Los mejores restaurantes con cocina abierta en Riverside

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

16 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante MORA Asian Kitchen - Oak Park
4.3
Impresionante(108)
Precio: moderado
• Asiática contemporáneo • Oak Park
Reservado 11 veces hoy
MORA brings the essence of Chicago's dining experience to the suburbs with an eclectic medley of modern asian cuisine and delectable sushi. With an indoor restaurant space, a bar and an outdoor patio, the space itself represents a stimulating harmony of nouveau chic décor that mimics the exquisite layers of the flavors within its menu.Come, join us for dinner or cocktails or both!
Una foto del restaurante Rose Mary
4.8
Excepcional(3303)
Precio: caro
• Croata • West Loop
Reservado 171 veces hoy
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
Una foto del restaurante Girl & the Goat
4.8
Excepcional(14907)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • West Loop
Reservado 186 veces hoy
Girl & the Goat abrió sus puertas en 2010 con el objetivo de servir un menú de estilo familiar de comidas deliciosas y atrevidas en un ambiente divertido y animado. Para hacer aún mejor la experiencia, ofrece una selección de vinos de todo el mundo con un enfoque en los pequeños productores, una carta rotativa de cervezas artesanales, y otra de divertidos cocteles creados por sus baristas. Girl & the Goat está ubicado en 809 W Randolph y fue uno de los primeros establecimientos en el Randolph Restaurant Corridor. Ofrece una gran variedad de opciones de asientos, incluyendo un cómodo lounge, asientos de bar, mesas regulares y cuatro lugares tan cercanos a la cocina ¡que tal vez incluso le pidan su ayuda! Girl & the Goat acepta reservaciones pero siempre da la bienvenida a comensales sin reservación, nómadas, aventureros y aquellos a quienes no les gusta hacer planes.
Una foto del restaurante Fioretta
4.7
Excepcional(851)
Precio: muy caro
• Bistecs • West Loop
Reservado 93 veces hoy
Fioretta is reminiscent of a new-age Copacabana, celebrating old-world Italian cuisine with an opulent twist, a steady flow of impressive cocktails and wine, world-class live entertainment, and a glamorous vibe cast over the entire experience.Seamlessly blending steakhouse fare with elevated versions of old-world Italian cuisine with help from Italian-American Chef, Joe Rizza. The menu pays homage to the Italian immigrants who graciously first introduced Americans to southern Italian classics. Fioretta’s custom-built solid-fuel hearth and open kitchen allows Rizza and his culinary team to impart superb flavor, char and texture to each dish. The menu strives to strike the perfect balance between nostalgia and innovation.
Una foto del restaurante Akahoshi Ramen
4.8
Excepcional(366)
Precio: moderado
• Japonesa • Logan Square
Reservado 23 veces hoy
Akahoshi Ramen is a humble ramen shop in the city of Chicago. Everything is made in the restaurant, including all soups, seasonings, toppings, and noodles. We are not an authentic ramen shop, though we value the history of ramen, and our ramen is influenced by its past and its future potential. The dish, popularized in Japan after World War 2, is symbolic of both struggle and perseverance. It is both a simple dish, and a fantastically complex one that we treat with reverence and respect. Roughly translating to “Red Star,” the name “Akahoshi” is a love letter to two cities; Sapporo, Hokkaido, where red stars adorn city monuments, and Chicago, Illinois, where the red star decorates the city flag. Our ramen is influenced by Japanese and American ideals in cooking. We hope you will join us to enjoy a bowl of ramen, made with the respect and passion it deserves.
Una foto del restaurante Leña Brava
4.8
Excepcional(997)
Precio: caro
• Mexicana • West Loop
Reservado 35 veces hoy
El fuego y el hielo nunca se han llevado tan bien. El restaurante Leña Brava se inspira en los elementos multiculturales del mar de Baja California Norte, celebrando la tradición regional de cocinar al fuego así como de disfrutar de los mejores vinos. El bar de mariscos frescos cuenta con tentadores aguachiles y ceviches únicos, mientras los comensales se deleitan con las creaciones de la cocina abierta y el horno de leña. Con una de las mejores selecciones de mezcal del país y vinos del premiado Valle de Guadalupe, Leña Brava evoca los sabores únicos de una de las regiones más vibrantes de México.
Una foto del restaurante Cabra - Chicago
4.7
Excepcional(3048)
Precio: caro
• Peruana • West Loop
Reservado 74 veces hoy
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Una foto del restaurante Wildfire - Oak Brook
4.7
Excepcional(16856)
Precio: moderado
• Americana • Oak Brook
Reservado 186 veces hoy
Dar un paso atrás en el tiempo cuando se va a cenar, tiene un significado realmente especial. Desde la decoración hasta la música jazz, Wildfire tiene el estilo y la calidez que lo hace perfecto para celebrar con los amigos o pasar una noche tranquila para dos. El extenso menú ofrece carnes y chuletas asadas, mariscos al horno de leña y carnes a la parrilla, todos preparados en una cocina abierta. Nuestros platillos distintivos incluyen filete Mignon en costra de rábano picante, fletán en costra de nuez de Macadamia, ensalada picada estilo Wildfire y salmón en tabla de cedro. Pida un martini de la casa o una copa de alguno de nuestros muchos vinos, lo invitamos a sentarse y disfrutar de nuestra experiencia de club de los años cuarenta en Wildfire.
Una foto del restaurante Cira
4.7
Excepcional(1788)
Precio: moderado
• Mediterránea • West Loop
Reservado 94 veces hoy
Cira is a modern, Mediterranean restaurant, serving breakfast, lunch, and dinner, as well as weekend brunch. The menu is made up of shareable plates designed to fill your table and your stomach, inspired by the countries that make up the Mediterranean Basin. Set in the lobby of the Hoxton Hotel in Chicago’s Fulton Market District, the restaurant boasts a sun-soaked full-service lounge and coffee bar, and is transformed into an ambient, moody hub of dining and drinking as the sun sets.
Una foto del restaurante Elske
4.7
Excepcional(1211)
Precio: muy caro
• Americana • West Loop
Reservado 45 veces hoy
PLEASE NOTE: **We can accommodate vegetarian, pescatarian, gluten free, dairy free, nut/peanut free & shellfish free diets. Before booking, please email us at info@elskerestaurant.com regarding any restrictions that are not listed above. We may be unable to accommodate certain restrictions, or diners with multiple restrictions.** Elske means love in Danish, a nod to both David Posey’s Danish mother and the fact that the couple got engaged in Copenhagen. “Our travels in Denmark have really influenced us,” Chef Posey said. “We like that clean, simple aesthetic.” The dining room — all crisp lines, minimalist décor & soft lighting — is anchored by a wide open kitchen on one side & a small patio with a working fireplace on the other. Combined with the friendly service, it creates the impression that you’re eating in a supremely tasteful Scandinavian friend’s weekend home.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • IñigoVIP
    Chicago/Illinois •1 valoración
    4.0
    Comieron hace 1 día
    Cocina moderna, usan especias del mundo, contrates en los sabores, porciones pequeñas para compartir al centro. En general bien, pero yo soy más tradicional. Prefiero un buen lugar clásico de categoría, langosta, scallops, prime beef, buen vino etc. Si eres como yo, mejor búscate incluisive una buena hamburguesa en el Au Cheval que está enfrente. Aunque tienen tanta gente que se dan el lujo de mal hablarte a diferencia de este donde son súper amables.
    Más información
    Girl & the GoatPrecio: moderado• Americana contemporánea• West Loop
    4,8
  • Jose AngelVIP
    Ciudad de México •9 valoraciones
    5.0
    Fecha de la visita: 1 dic 2024
    Excelente lugar y ambiente, la comida y el servicio son maravillosos
    Más información
    Rose MaryPrecio: caro• Croata• West Loop
    4,8
  • OpenTable DinerVIP
    Nueva York •10 valoraciones
    5.0
    Fecha de la visita: 12 oct 2024
    La pasta con langosta estuvo espectacular, muy recomendable el lugar!
    Más información
    FiorettaPrecio: muy caro• Bistecs• West Loop
    4,7
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable