Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Canadá
  3. Calgary/Sur de Alberta

Los mejores restaurantes para tomar el café por la tarde en Kensington

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

98 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Vero Bistro Moderne
4.8
Excepcional(2133)
Precio: moderado
• Italiana • Calgary
Reservado 17 veces hoy
La chef Jenny cree firmemente en la importancia de los alimentos frescos y saludables y en el apoyo a la comunidad local y se esfuerza por crear una cocina inspirada y llena de sabor con ingredientes de calidad procedentes de diversos productores locales de confianza. Los platillos pequeños incluyen albóndigas caseras de res, calamares fritos con alioli de lima kaffir y los ñoquis de papa dulce con beicon de jabalí y gorgonzola de la casa. También destacan otras opciones más contundentes como el filete con papas, un filete de estilo neoyorquino con mantequilla de chimichurri, fritos de parmesano con trufa y el "plato de marisco" de la casa.Para el desayuno se sirven platillos como el beicon de jabalí con lecho de camarones sobre un cruasán recién horneado con salsa holandesa batida a mano y el gofre de limón y semilla de lino biológica con ganache de chocolate blanco Valrhona, fresas picadas y praliné de maní. Los martes no hay menú, 39 USD por persona Los miércoles se sirve filete con papas, comidas de 3 tiempos, a 39 USD por persona Los sábados y domingos de 10:00 a 14:00 se sirve un brunch
Una foto del restaurante The Continental Restaurant YYC
4.8
Excepcional(221)
Precio: caro
• Asador • Calgary
Reservado 4 veces hoy
Indulge in a Culinary Adventure at The Continental.Discover a world of exquisite flavors and exceptional service. Our expert chefs redefine the boundaries of Old School French / Italian cuisine, inviting you to an unforgettable dining experience with the simple philosophy that our Meat or Fish is the star of the plate.Come Savor Calgary's Best 5 or 7 Course Chef's Tasting Menu or À la carte selections with Classic Dishes like the infamous Beef Wellington, Tournedos Rossini , Flambéed Steak Diane or Steak Tartare. Immerse yourself in the culinary adventure of tableside service with a Caesar Salad, Chateaubriand, Cherries Jubilee or Banana Foster.Get yourself a nice bottle of Wine or one of our beautifully handcrafted cocktails and raise your glass to the occasion because the best things in life are the People we love, The place we've been and the Memories we make along the way.
Una foto del restaurante Pulcinella
4.6
Excepcional(2350)
Precio: moderado
• Italiana • Kensington
Reservado 47 veces hoy
El chef Ejecutivo Domenic Tudda pasó su infancia aprendiendo cocina italiana, mientras su familia era dueña y operaba el restaurante Stromboli en Calgary. Luego él amplió su formación al someterse a una amplia capacitación culinaria en Italia y ha podido continuar con el legado de su padre de acercar la tradición culinaria italiana única e increíblemente auténtica a los habitantes de Calgary. Uno de sus emprendimientos más venerados es el Ristorante Pulcinella, en donde Domenic fue reconocido por primera vez cuando su formación internacional atravesó fronteras y llegó a Calgary en la primavera de 2006. Esta es una de las pocas pizzerías certificadas por la APN (Associazione Pizzaioli Napolitani, por sus siglas en italiano) en todo el mundo, en donde Domenic ha podido exhibir sus habilidades culinarias, su increíble conocimiento sobre vinos, y su pasión por la cocina italiana, para ofrecerle a Calgary una experiencia verdaderamente artística, original y deliciosa que no resulta fácil de olvidar. Desde luego que no se trata de la clásica pizza estadounidense, es definitivamente diferente y definitivamente deliciosa.
Una foto del restaurante Niko's Bistro
4.8
Excepcional(1401)
Precio: moderado
• Italiana • Calgary
Reservado 18 veces hoy
Niko se encuentra ubicado a pocos minutos del centro de Calgary, en el moderno barrio de Kensington, este restaurant ofrece un menú variado con grandes sabores a precios modestos los 7 días de la semana. Niko es el lugar perfecto para compartir historias, un vino, comida con amigos y familiares dentro de un ambiente animado y lleno de emoción! Tenga en cuenta que las reservaciones hechas a las 18:00 o anteriores, pueden cenar hasta las 19:30.
Una foto del restaurante Fuwa Fuwa - KENSINGTON
3.9
Excelente(10)
Precio: moderado
• Postres • Calgary
Reservado 1 vez hoy
Have you tried our award winning fluffy Japanese Pancakes before? Fuwa Fuwa, meaning “fluffy fluffy” is located in the heart of Kensington, and we specialize in the art of creating the Japanese Soufflé Pancake. Our Pancakes are egg based and have a soft “melt in your mouth” texture. Don’t be surprised if they jiggle on camera! We also have an assortment of desserts including Burnt Top Cheesecakes, Roll Cakes, and Macarons along with our signature drinks and coffee. Come experience North America's largest soufflé pancake and dessert cafe for yourself :)
Una foto del restaurante Barbarella
4.7
Excepcional(1644)
Precio: moderado
• Italiana • Calgary
Reservado 159 veces hoy
Inspired by the chic mid-century yacht culture of Southern Italy and the fresh flavours of the Pacific Northwest, we bring sun-drenched coastal flavours to Calgary. Our dishes reimagine quintessentially Mediterranean fare with locally sourced West Coast ingredients. From zesty aperitifs, fresh crisp sides, bright mains and unashamedly indulgent desserts, each item on our menu will refresh your senses and transport you to a sunny boat deck on the Amalfi Coast. FOLLOW US@THEBARBARELLABAR
Una foto del restaurante Hutch Cafe
4.8
Excepcional(137)
Precio: moderado
• Francesa contemporánea • Centro de la ciudad
Reservado 4 veces hoy
Hutch Cafe is a contemporary, elegant eatery in Downtown Calgary. Our café will bring you French inspired cuisine with a dash of homestyle cooking. With our uniquely designed space and calm, creative atmosphere – it’s the perfect cozy place to enjoy a cup of coffee or simply unwind with your friends and family. Please ensure that reservations for our afternoon tea set are made at least one day in advance, our tea set start at 2pm to 5pm.
Una foto del restaurante The Beltliner
4.6
Excepcional(199)
Precio: caro
• Comida reconfortante • Beltline
Reservado 6 veces hoy
The Beltliner, named for the old streetcar that ran down 12th ave in the early part of the last century, is a modern and casual interpretation of the classic diner.We offer a menu crafted with local, seasonal, artisanal and handmade ingredients.Our goal is to continually offer the freshest, most innovative, playful takes on diner fare in a fun and approachable setting. We take those classic diner staples you would expect and elevate them with great produce and modern techniques. Serious cooking while not taking ourselves too seriously.We also have a small to-go coffee counter featuring Fratello coffee, Fresh Pressed Juice and loads of housemade pastries and snacks.
Una foto del restaurante Alforno Eau Claire
4.9
Excepcional(244)
Precio: caro
• Cafetería • Centro de la ciudad
Reservado 1 vez hoy
Located in the heart of Eau Claire, Alforno is currently offering Weekend Brunch Service from 8am-3pm and accepting reservations from 8am-10am Saturdays, Sundays and Holidays. After 10am, tables are walk in only and assigned on a first come/first served basis. We kindly ask that, during peak periods, our guests limit their visit with us to 90 minutes from the start time of their reservation. We are also offering an Afternoon Tea Experience daily from 3:30-5:00pm, inviting guests to unwind and enjoy freshly brewed teas, pastries and finger sandwiches made in house. Our Afternoon Tea Experience is available by reservation only at $40/person, and we ask that all reservations are made at least 24 hours in advance.
Una foto del restaurante Fonda Fora
4.5
Impresionante(644)
Precio: moderado
• Sin especificar • Calgary
Reservado 25 veces hoy
Located inside the Westley Hotel in the heart of Downtown Calgary, Fonda Fora is an exciting new contemporary Mexican restaurant brought to you by the folks at Thank You Hospitality. Food and Beverage Magazine 30 under 30 winner, Chef Emilio Montenegro has crafted a menu based on his upbringing in Northern Mexico and his journey in kitchens across the world. Much of our concept is based around the heirloom corn of Mexico. We import four types of corn from a collective of heirloom farms in Mexico in order to provide the best product we can. We process this corn from raw and turn it into masa for dishes all across our menu, like our Sope, Tamal, and of course, Tortillas. There is a saying in Mexico that we live by at Fonda Fora: "Sin maiz no hay pais," meaning without corn, there is no country. Maiz is the lifeblood of Mexican cuisine, and we are excited to present it to you as it should be.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable