Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco

Los mejores restaurantes a los que merece la pena conducir en Windsor

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

12 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Sweet T’s Restaurant + Bar
4.8
Excepcional(3852)
Precio: caro
• Regional americana (sureña) • Windsor
Reservado 54 veces hoy
Los propietarios Dennis y Ann Tussey se han asociado con el chef Mac Edwards de Memphis, Tennessee, para llevar a Santa Rosa su visión de un restaurante de inspiración sureña. El Sweet T's ofrece platillos clásicos como camarones con sémola de maíz, pollo frito y bbq ahumada de la casa a base de productos frescos locales y carne de la región vinícola del condado de Sonoma.
Una foto del restaurante The Madrona
4.7
Excepcional(179)
Precio: muy caro
• De la granja a la mesa • Healdsburg
Reservado 16 veces hoy
Este restaurante de 1 estrella Michelin, situado a 1,6 km del centro urbano de Healdsburg, ocupa un edificio de estilo victoriano en pleno corazón del condado vinícola de Sonoma. El chef Jesse Mallgren emplea productos locales de temporada, cultivados en terrenos del establecimiento siempre que es posible. Además, se puede elegir entre 2 menús de platillos de precio fijo, el "Chef Grande Dame" y el "A walk Thru the Garden"
Una foto del restaurante Lo and Behold Bar + Kitchen
4.8
Excepcional(682)
Precio: moderado
• Internacional • Healdsburg
Reservado 24 veces hoy
Lo & Behold is a vibrant bar and restaurant serving up cultivated craft cocktails and a full menu of shareable comfort food from around the globe. We offer a choose-your-own-adventure atmosphere with seating available in our warm and welcoming dining room, cozy cocktail lounge, lively bar, or spacious garden patio. Casual and inviting with something for everyone, our menu will delight all fans of food and drink with bangers like our house-made noodles with kimchi, coconut green curry clams and confit beef brisket tacos. Our cocktails are inspired by what's growing on our farm, mixed with a little whimsy, and always served with a smile. Owned and operated by veteran Chef Sean Kelley and two of Sonoma County's top bartenders, Laura Sanfilippo & Tara Heffernon. Come play with us!
Una foto del restaurante Stark's Steak and Seafood
4.7
Excepcional(3850)
Precio: muy caro
• Bistecs • Santa Rosa
Reservado 56 veces hoy
Stark's Steakhouse in Santa Rosa, California, is an upscale eatery that takes a modern approach to sustainable seafood and steak. The in-house dry aged meat is served a la carte and guests can also enjoy an extensive menu of international and local wine, creative cocktails and more than 60 whiskeys.Try the Stark's Steakhouse special roasted bone marrow starter served with truffle honey and sea salt before enjoying a steak with toppers like truffle fried egg, mushroom and onions or blue cheese butter. Vegetarians have options on the menu as well and guests shouldn't leave Stark's Steakhouse without a look at the extensive dessert menu.
Una foto del restaurante Guiso Latin Fusion
4.8
Excepcional(1995)
Precio: caro
• Latinoamericana • Healdsburg
Reservado 10 veces hoy
El restaurante de estilo bistro Guiso Latin Fusion es de gestión familiar y sirve auténticos platillos caribeños y latinoamericanos.
Una foto del restaurante Willi's Wine Bar
4.8
Excepcional(3299)
Precio: caro
• Tapas/pequeños platos • Santa Rosa
Reservado 40 veces hoy
A San Francisco Chronicle Bay Area Top 100 Restaurant for four years, Willi’s Wine Bar’s captures the casual, laid-back nature of Sonoma County Wine Country. Tourists and locals feel equally at home enjoying a quick bite or lingering over a glass of wine. The menu at Willi’s features international small plates, some wildly inventive and others comfortingly familiar. Staff is eager to help create perfect pairings with wines from the extensive wine list, many by local producers. Most wines are available in two-ounce tastes as well as by the glass or bottle.
Una foto del restaurante Farmstand at the Farmhouse Inn
4.6
Excepcional(162)
Precio: moderado
• Americana • Forestville
Reservado 1 vez hoy
FARMSTAND at Farmhouse Inn offers fresh and comforting dishes that reflect the seasonal, local bounty of Sonoma County. Featuring a creative menu full of flavor, grab a seat on the patio or enjoy lunch poolside. Our farm-to-table selections offer the perfect break or ending to your day of wine country wanderings. Limited parking. Reservations highly recommended. Indoor dining room or outdoor patio seating available.
Una foto del restaurante Flamingo Lazeaway Club
4.5
Impresionante(481)
Precio: moderado
• Californiana • Santa Rosa
Reservado 15 veces hoy
Inspired by a sense of adventure, the Lazeaway Club invites you on a journey to the heart of the Pacific. From the sun swept shores of Mexico to the palms of Thailand, the Lazeaway Club’s Cal-Pacific cuisine taps the spices, heat, sweet and savory of far-flung travel destinations, combining them with the best fresh, local ingredients. Located inside the reimagined Flamingo Resort & Spa, The Lazeaway features floor-to-ceiling glass windows and opens out to the covered Lanai terrace in front of the Flamingo's central pool. Created in collaboration with restaurateurs Anderson Pugash and Benson Wang of Palm House Hospitality and featuring the culinary genius of Executive Chef Chris Ricketts.
Una foto del restaurante Ca Bianca
4.7
Excepcional(3253)
Precio: caro
• Italiana • Santa Rosa
Reservado 23 veces hoy
La gastronomía de Ca Bianca es una mezcla de varias regiones de Italia, desde Milano en el norte, hasta Sicilia, en el sur. La variedad deliciosa de platillos tentadores incluye pasta y pan hechos en casa, carnes cocidas a la perfección, los clásicos mariscos, antipasti creativos, ensaladas frescas con ingredientes del jardín y, por supuesto, ricos postres. Ca Bianca es un tesoro de calidez y encanto localizado en el corazón de Santa Rosa.
Una foto del restaurante SEA Thai Bistro - Santa Rosa
4.7
Excepcional(1496)
Precio: moderado
• Tailandesa • Santa Rosa
Reservado 20 veces hoy
Tony Ounpamornchai, de 46 años y oriundo de Santa Rosa, California, es el copropietario y chef ejecutivo de SEA Thai Bistro y SEA Noodle Bar en Sonoma County. Su herencia tailandesa se presta para una combinación única, mientras combina ingredientes de origen asiático y modernos de una manera dinámica. Gracias a sus viajes por todo el mundo aprendió a apreciar la gastronomía internacional, lo que se refleja en su menú. Recientemente Tony comenzó a dar clases de cocina en su tiempo libre en Sur la Table. Sus platos elaborados artísticamente han obtenido numerosos reconocimientos y premios por parte de algunos de los más renombrados críticos de Sonoma County, incluyendo el Premio Elección Popular de la Petaluma Magazine como el mejor restaurante de mariscos local, y el mejor restaurante asiático. El Press Democrat designó a SEA Thai Bistro como el mejor restaurante tailandés en Sonoma County.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable