Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Houston

Los mejores restaurantes a los que merece la pena conducir en Upper Kirby / Shepherd Corridor

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

51 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Kiran's
4.8
Excepcional(2797)
Precio: muy caro
• Hindú • Upper Kirby / Shepherd Corridor
Reservado 66 veces hoy
James Beard semi-finalist for Best Chef Texas and Top Chef Season 19 judge Kiran Verma, considered the ‘godmother of Indian fine dining,’ has created world-class north Indian cuisine at her eponymous restaurant. Come and enjoy good food and great service in a fabulous environment.Signature dishes include rack of lamb with aloo methi, Chilean sea bass with mango chutney, chicken tikka masala and a vegetarian thali. Specialty cocktails range from the Jahangir Lassi (house-infused pineapple rum, passion fruit, mango lassi, pistachio) to a Chai Old Fashioned to a Cardamom Basil Gin & Tonic.The restaurant serves Afternoon Tea every Friday, Saturday and Sunday - a four-course Indian and English tea experience. Chef Kiran has created her own chai blend.
Una foto del restaurante Hearsay at Levy Park
4.5
Impresionante(66)
Precio: caro
• Americana • Southeast Houston
Reservado 12 veces hoy
Levy Park is a vibrant urban space in the heart of the Upper Kirby District of Houston. Hearsay at Levy Park offers more than just exquisite cuisine; it provides a unique experience. Imagine a chic antique atmosphere blending exclusive historic architectural elements with a stylish modern edge. Surrounded by the serene beauty of nature, our establishment is a haven for culinary delights and leisurely strolls. Plus, we have a pet-friendly patio, so your furry friends are welcome too.
Una foto del restaurante Goode Co. Seafood - Westpark
4.8
Excepcional(856)
Precio: moderado
• Pescados y Mariscos • Upper Kirby / Shepherd Corridor
Reservado 38 veces hoy
Jim Goode's love of seafood was born from a childhood spent along the sun-soaked Texas and Louisiana Gulf Coast. It was this love for coastal dishes, Cajun flavors and time spent together that Jim passed down to his own kids - and to the plates still on our menu today.Fresh food speaks for itself - so we don't send ours swimming in heavy sauces. Instead, our daily Gulf catch is grilled over mesquite or lightly battered and fried golden. It's this tasteful preparation that leads to mouthwatering plates worth diving into.Piled high with shrimp and crab meat, our famous Campechana gets its kick from a special blend of pico de gallo, fire-roasted Anaheim peppers and diced avocadoes. Pair it with tortilla chips or saltines and wash it all down with a cold one. Specialty cocktails, beer and wine served daily. Times and offerings vary by location.
Una foto del restaurante Uchi Houston
4.9
Excepcional(4464)
Precio: muy caro
• Sushi • Montrose
Reservado 117 veces hoy
El chef Tyson Cole, galardonado en 2011 con el premio James Beard, aporta su estilo propio a la sucursal de Houston de su restaurante Uchi. Cole combina texturas y sabores inesperados y sobrepasa los límites de la gastronomía japonesa, inspirándose para el sabor en numerosos lugares de todo el mundo y mezclando el trabajo tradicional maestro de cuchillo con técnicas de vanguardia. El Uchi está situado en el emblemático y antiguo espacio de Felix, en Westheimer, esquina Montrose. Este lugar lleva su nivel característico de calidad y servicio a una ubicación urbana, mezclando a la perfección la innovación culinaria con un ambiente accesible. El menú del chef Cole propone platillos del día, degustaciones frías y calientes, makimono, yakimono, tempura y, por supuesto, sushi y sashimi.
Una foto del restaurante BCN Taste & Tradition
4.9
Excepcional(1836)
Precio: muy caro
• Española • Southeast Houston
Reservado 45 veces hoy
Es necesario proporcionar la información de la tarjeta de crédito para reservaciones de grupos con más de 5 comensales. Aplica cargo de 50 USD por persona en caso de realizar una cancelación con menos de 48 horas de antelación a la fecha reservada, o si el tamaño del grupo disminuye dentro de las 24 horas previas a la fecha. No se aplicará ningún cargo en caso de transferir la reservación a otro nombre. El nombre BCN Taste & Tradition es un reconocimiento a la ciudad de Barcelona y a la fusión de la cocina tradicional y moderna del país ibérico. El chef Luis Roger, quien se mudó recientemente desde Girona, España, recibió su capacitación bajo el mando del chef de Michelín Ferran Adria en el Bulli y cursó sus estudios en la renombrada escuela de artes culinarias Aula Gastronomica de l’Emporada. El BCN Taste & Tradition está ubicado en el 4210 Roseland St. del moderno Montrose/Museum District. En el BCN Taste & Tradition se disfruta de una auténtica experiencia gastronómica española junto a un servicio sin igual. El menú es un escaparate de toda la fantástica e innovadora alta cocina que ha colocado a España en el escenario mundial.
Una foto del restaurante Rumi's Kitchen - Houston
4.8
Excepcional(743)
Precio: caro
• Persa • Galleria/Uptown
Reservado 135 veces hoy
The premier destination for Persian Cuisine in Uptown Houston.
Una foto del restaurante Steak 48 - Houston
4.9
Excepcional(10242)
Precio: moderado
• Asador • River Oaks
Reservado 203 veces hoy
El Steak 48 es un asador acogedor y contemporáneo que ofrece carnes de primera calidad, un bar de mariscos y una extensa selección de marisco fresco, una serie de aperitivos únicos que incluyen ahi poke y burrata con fruta a la plancha de piedra y guarnición, como una patata doble cocida a la trufa, espárragos fritos y crème brûlée de maíz, cócteles clásicos y una amplia carta de vinos galardonados.
Una foto del restaurante Le Jardinier - Houston
4.7
Excepcional(182)
Precio: muy caro
• Francesa • Heights / Washington
Reservado 8 veces hoy
Michelin-starred Le Jardinier is a unique and refined restaurant from Michelin-starred Chef Alain Verzeroli located in The Museum of Fine Arts Houston.Rooted in timeless French approach, Chef Verzeroli has created a menu where plants play a prominent role: seasonal fruits and vegetables, fresh herbs, and greens are complemented by wild and sustainable fish with local Texas meats. All our breads are gluten-free and baked in house.Le Jardinier's light-filled space will evoke a feeling of relaxed-luxury and incorporate custom art pieces with outdoor dining set within an Isamu Noguchi-designed sculpture garden. In 2024, Le Jardinier was awarded one Michelin Star at Texas' Inaugural Michelin Guide.
Una foto del restaurante AMORE Italian Restaurant
4.7
Excepcional(689)
Precio: caro
• Italiana • Upper Kirby / Shepherd Corridor
Reservado 27 veces hoy
Amore Italian Restaurant is a charming family-owned establishment in Houston, celebrated for exceptional dishes featuring the finest seafood and prime steaks served in an inviting atmosphere. Located in the heart of our vibrant community, we pride ourselves on sourcing the freshest ingredients and a commitment to top quality. Our diverse menu includes everything from handmade pizzas to sumptuous truffle pasta, with highlights like Chef Alfredo Mojica’s spaghetti all'astice and perfectly seared filet mignon with peppercorn brandy sauce.Amore has become a favorite destination for notable patrons who appreciate elevated culinary dining, often praising us as the most authentic Italian restaurant. In a city filled with restaurants, Amore stands out as a local gem, promising unforgettable meals, 5 star service and a dedication to Italian traditions.2024: Houston Chronicle Top 19 Italian RestaurantsHouston Chronicle Top 20 Pizza SpotsEater Houston 24 Essential Italian Restaurants
Una foto del restaurante a'Bouzy
4.8
Excepcional(2695)
Precio: moderado
• Francesa/americana contemporánea • River Oaks
Reservado 68 veces hoy
Restauranteur Shawn Virene put the POP into Houston with his wildly successful a’Bouzy. This champagne-fueled spot located in the tony River Oaks neighborhood of town attracts a stylish crowd all day. The bar is always bustling and the patio echoes with the cry – “a Bouzy!” every time a bottle is sabered tableside. In fact, most tables will have multiple wine buckets close by, keeping the bubbly cool. The fresh, ripe American menu features seasonal seafood, salads, small-shareable plates, large raw bar and prime meats. The wine list curated by Virene, is both the best-priced on bubbly and wines in the city. The interiors have a sophisticated rustic vibe with exposed brick, reclaimed woods and a color palate of creams and blues. The effervescent appeal of bubbles is reflected in a light installation that mimics bubbles floating overhead. The spacious patio is a magnet for the stylish clientele that enjoy the year-round garden. The best thing is Champagne and wine is at or below retail

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable