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Los mejores restaurantes de moda en Bank

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Facilidad de acceso

378 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Hawksmoor Guildhall
4.6
Excepcional(4415)
Precio: caro
• Asador • Bank
Reservado 31 veces hoy
Galardonado con el "Best New Restaurant" en los Tatler Restaurant Awards del 2012, Hawksmoor Guildhall es un restaurante y bar impresionante en el corazón de la ciudad. En palabras del GQ Magazine, el restaurante ofrece "el mejor desayuno" en la capital financiera de Londres, además de ser el lugar perfecto para reunirse con clientes y entretenerlos. Este restaurante con capacidad de hasta 160 personas es reconocido por servir gruesos filetes de ganado de Longhorn criados de manera tradicional por la carnicería ganadora de varios premios, The Ginger Pig, así como por ofrecer filetes añejados por al menos 36 días y cocinados de manera simple en una parrilla auténtica al carbón. El salón de vinos es suficientemente grande para albergar degustaciones de la extensa carta de vinos y Oporto por copa del lugar. El bar es atendido por algunos de los mejores bartenders de Londres, quienes sirven cocteles clásicos y bebidas originales. El restaurante también cuenta con un salón comedor privado con capacidad para 22 personas, así como una mesa para 10 en el salón comedor principal, en la cual se sirve un menú de banquete de degustación de carne. Hawksmoor Guildhall cuenta con la posibilidad de rentar el restaurante para cenas exclusivas.
Una foto del restaurante The Wolseley City
4.6
Excepcional(80)
Precio: moderado
• Francesa contemporánea • Puente de Londres
Reservado 8 veces hoy
Rooted in the tradition of Europe’s grand café culture, The Wolseley City is known for its all-day dining, monochrome design details and landmark architecture, sited on the threshold of one of London’s most historic quarters on King William Street near Bank.
Una foto del restaurante Cecconi’s at The Ned London
4.4
Impresionante(999)
Precio: muy caro
• Italiana • Bank
Reservado 26 veces hoy
Cecconi’s at The Ned is a modern-day classic Italian restaurant open for breakfast, lunch and dinner.Cecconi’s serves handmade pasta, seafood and dishes from Italy using the finest ingredients. The restaurant has outposts in West Hollywood, Miami, Istanbul, Berlin, Barcelona, New York, and Mumbai.Bookings can't be made for only drinks. Registered guide dogs only are permitted in public areas or restaurant of The Ned. Children are welcome in the restaurant with last booking at 6pm; seated up to 8pm. We will try to accommodate pushchairs where possible but please be aware there may not be space at the table. If you would like to request a highchair or for further information please contact the restaurant directly. Please note The Ned reserves the right to refuse or cancel any reservation.
Una foto del restaurante Ned’s Sunday Feast London
4.4
Impresionante(1067)
Precio: muy caro
• Británica • Bank
Reservado 38 veces hoy
Ned's Sunday Feast is served in Millie's Lounge. You can eat as much as you like from lobster & oysters, roasts with all the trimmings & salads, plus a cheese and dessert bar with plenty of puddings. The Ned’s Feast is £100 per person or £165 per person with free flowing Champagne. Member rates may apply.Please note, throughout December Ned's Feast will be £120 per person, or £190 with free-flowing Champagne.From January 2025, Feast will be £110 per person or £175 with free-flowing ChampagneChildren under six eat for free, and the feast is half-price for children aged six-12.Please be advised bookings cannot be made for drinks only. Pets, other than registered guide dogs are not permitted in any area at The Ned. If you would like to request a highchair or for further information please contact the restaurant directly. Please note The Ned reserves the right to refuse or cancel any reservation either ahead of or upon arrival.
Una foto del restaurante Bread Street Kitchen & Bar — St Paul's
4.2
Impresionante(4180)
Precio: moderado
• Europea • St. Paul's
Reservado 32 veces hoy
El Bread Street Kitchen es toda una institución en la ciudad, un espacio amplio, animado y sorprendente que alberga un restaurante y 2 bares. Ofrece un menú de inspiración internacional, sofisticado pero sencillo, disponible durante todo el día y preparado con productos británicos de temporada.
Una foto del restaurante The Parlour at The Ned London
4.6
Excepcional(485)
Precio: muy caro
• Internacional • Bank
For dinner or cocktails accompanied by jazz and cabaret, The Parlour is an intimate lounge adorned in dark floral wallpaper, where well-known industry names play alongside hotly-tipped new acts. Executive Head Chef Lee Kebble’s menu features Caviar, Steak Au Poivre, Lobster Thermidor, Chicken Kiev as well as a luxurious shellfish selection. Plus, there’s a sizeable wine and cocktail list.For all dinner bookings, an entertainment cover charge of £20 per person will be applied and guests will also have special access to The Vault after dinner* – subject to availability. Fee does not apply to Ned's Club members.Guests under the age of 18 are not permitted. Please note The Ned reserves the right to refuse or cancel any reservation either ahead or upon arrival.
Una foto del restaurante Chatora City Restaurant
4.7
Excepcional(42)
Precio: caro
• Hindú • Puente de Londres
Reservado 3 veces hoy
Chatora Indian Restaurant and Champagne Bar - The City, LondonStep into a world of culinary seduction at Chatora Indian Restaurant and Champagne Bar, nestled in the vibrant heart of the City of London. Indulge your senses with our tantalising menu, where classic curries, mouth-watering tandoor dishes, and succulent grilled delights take center stage. Each dish is a masterpiece, crafted with the finest ingredients and infused with authentic Indian spices that promise to ignite your taste buds.Elevate your dining experience with our curated champagne list, offering the perfect bubbly companions to our sensational dishes. As the glamorous sister to Chatora in Richmond, Surrey, we bring you the same unparalleled quality and sophistication in a chic, alluring atmosphere.Whether it’s a business lunch, a romantic dinner, or a lavish celebration, Chatora Indian Restaurant and Champagne Bar is your destination for a dining experience that’s as unforgettable as it
Una foto del restaurante Stem and Stem - Restaurant and Florist
4.8
Excepcional(46)
Precio: caro
• Británica contemporánea • St. Paul's
Michelin-trained chef Edward Boarland along with business partner Dee Reid have launched a new concept restaurant, wine bar and florist at 12 Bow Lane in London, called Stem and Stem. The concept of Stem + Stem champions British produce, both in the kitchen and theflorist, where possible sourcing as many local ingredients and products from SouthEast Farmers who advocate sustainability so they can bring the best product to thetable for their guests.Guests should expect a dynamic menu at Stem + Stem, which changes more thanseasonally. Ed often seeks inspiration from everyday life transporting this straight tothe kitchen with new menu additions every few weeks.
Una foto del restaurante The Ivy Asia, St. Paul's
4.4
Impresionante(7365)
Precio: muy caro
• Asiática contemporáneo • St. Paul's
Reservado 168 veces hoy
Serving theatrical drinks and cocktails late into the night alongside a delicious menu of Asian-inspired dishes. The vibrant and playful destination entertains, inspires and excites guests from the moment they step inside.Our dress code is smart-casual and quite relaxed. We just ask that the general look does not appear too sporty i.e. tracksuits/football shirts/baseball caps. Smart trainers are allowed. We do not allow flip flops to be worn.
Una foto del restaurante St. JOHN Smithfield
4.8
Excepcional(4106)
Precio: muy caro
• Británica • Farringdon
Reservado 48 veces hoy
El hogar original de Fergus Henderson, el "Nose to Tail Eating", abrió sus puertas en un antiguo ahumadero situado en la esquina del mercado de Smithfield en 1994. El St. John celebra los productos británicos indígenas más destacados y saca el máximo partido de los mejores productos de temporada, a la vez que utiliza técnicas de cocina sencillas. Actualmente, está considerado como uno de los 50 mejores restaurantes del mundo y en 2009 fue galardonado con su primera estrella Michelin. "Nose to tail eating" (Comerse desde la nariz hasta la cola) significa que se deben usar todas las partes del animal en la cocina. Por lo tanto, además de rosbif y lenguado al limón, se podrá disfrutar de rollo de bazo de cerdo, riñones y corazón de buey, hígado y gallinejas y el plato único de médula ósea asada y ensalada de perejil. Este restaurante también prepara platos para vegetarianos con la misma aplicación que la utilizada para preparar carne, pescado, aves y postres.

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