Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Los mejores restaurantes históricos en Park Ridge

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

6 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Swift & Sons Tavern and Oyster Bar - Wrigleyville
4.4
Impresionante(924)
Precio: moderado
• Americana • Wrigleyville
Reservado 12 veces hoy
Located directly across Clark Street from Wrigley Field, Swift Tavern is a neighborhood eatery and bar serving up po’boys, steak sandwiches, and oysters on the half shell local charming families and game-goers alike. Experience homespun culinary classics from Chef Chris Pandel alongside the hospitality expertise of Boka Restaurant Group in one of the city’s most treasured communities.
Una foto del restaurante Avli - Winnetka
4.4
Impresionante(1091)
Precio: caro
• Griega • Winnetka
Reservado 11 veces hoy
Gastronomía griega casual con un don para lo original. Avli ofrece recetas regionales clásicas y nuevas de Grecia. Ha recibido el Premio a la Excelencia del Wine Spectator Magazine en el 2010, 2011 y 2012 gracias a sus más de 130 excelentes vinos griegos que acompañan su gastronomía original. La disponibilidad de las mesas al aire libre depende del clima y se asignan por orden de llegada. En caso de haber realizado una reservación, se sugiere contactar directamente al restaurante para conocer la disponibilidad de los espacios al aire libre.
Una foto del restaurante Buona Terra
4.9
Excepcional(274)
Precio: moderado
• Italiana • Irving Park
Reservado 5 veces hoy
As one of the most beloved (and highest-rated) Italian restaurants in Chicago for over 22 years, the historic Buona Terra continues to serve scratch made pastas, brick oven pizza, fresh fish and seafood options as well as chops and steaks. The wine selection is meticulously chosen (and inspired by our yearly trips to Italy for the Vin Italy fair) to pair with our different plates made with the freshest ingredients. Chef Chepe sources fresh items from the market daily. He butchers our fish and meats daily, makes all of our sauces and soups in house and most of our deserts. You might note that you see familiar faces as our servers have been with us since we opened our doors.Whether you've been here a hundred times or tonight is the first visit, we think that you'll "Come for the food, leave as a friend".
Una foto del restaurante Evanston Corner Bistro
4.4
Impresionante(83)
Precio: moderado
• Americana • Evanston
Reservado 23 veces hoy
Farmhouse es una acogedora taberna artesana del medio oeste de Estados Unidos situada en una zona confortable en pleno centro de Evanston, y ofrece excelente cerveza y comida. El Farmhouse está centrado en la zona del medio oeste, y tiene 36 cervezas de barril procedentes de Illinois, Indiana, Wisconsin y Michigan. Hay además vino y licores artesanales locales. Los ingredientes del menú de platillos provienen de agricultores locales y son de temporada. Farmhous ofrece pollo, carne de vacuno y hamburguesas de reses criadas en pastos de la zona, y casi todo es de preparación propia. El 85% de esta taberna ecológica está construido y amueblado con materiales y objetos rescatados de una fábrica abandonada y de antiguos graneros de Wisconsin.
Una foto del restaurante Artango Bar & Steakhouse
4.6
Excepcional(1769)
Precio: caro
• Asador • Lincoln Square
Reservado 22 veces hoy
Experience Buenos Aires’ Golden Age at Artango Bar and Steakhouse, where the rich cultural heritage of Argentina comes alive. Set amidst a tableau of Art Nouveau and Neo-classical architecture and décor are the exciting tastes, lively music and dancing of Argentina.An evening at Artango feels as if you’ve traveled to Buenos Aires, and guests have the opportunity to enjoy authentic imported Grass-Fed Argentinian steaks. Roman’s selection of 120 day wet-aged, grass-fed black angus beef cuts are grilled on an Argentinian parrilla at a slightly lower temperature and for a longer period of time – similar to the Patagonian method of barbecuing crafted by Buenos Aires-born celebrity chef, Francis Mallmann. Argentine cuts are lean, tender and full of flavor. Pair your meal with Prohibition-era cocktails and both classic and rare European and Argentine wines. Dining at Artango is a memorable journey to Argentina.
Una foto del restaurante Brickhouse Tavern
Precio: moderado
• Americana • Wrigleyville
Reservado 2 veces hoy
Located next door to historic Wrigley Field at Gallagher Way, the Budweiser Brickhouse Tavern offers an elevated dining experience with four expansive bars, two outdoor terraces, and stunning views of Wrigley Field and the Chicago skyline.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable