Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva York

Los mejores restaurantes históricos en Harlem

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

78 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Chez Fifi
4.7
Excepcional(25)
Precio: muy caro
• Francesa • Upper East Side
Reservado 31 veces hoy
A new French bistro nestled in a historic townhouse on the Upper East Side. In the main dining room, Executive Chef Zack Zeidman delivers Parisian classics with Basque flair. Upstairs at Salon de Fifi a l’Étage, master mixologist Yumi Nemoto showcases innovative signature cocktails, served alongside light bites from the kitchen below.Please direct large party and private dining inquiries to reservations@chezfifinyc.com. Kindly note that we do not take standard reservations over email. We look forward to dining with you soon!
Una foto del restaurante Ophelia
4.3
Impresionante(1508)
Precio: moderado
• Americana • Midtown East
Reservado 51 veces hoy
Cocktail Lounge atop the historic Beekman Tower offering 360 views of Manhattan and Brooklyn.Ophelia offers a crafted a two-part cocktail menu featuring reinventions of classic and signature cocktails inspired by the natural elements and the glory of the lounge during its heyday in the 1920s and 30s. Chef Ambrosio sources ingredients from local and international artisans, farmers, and fishmongers to create an elevated and refined culinary voyage. Small dishes include Maine Lobster Spring Rolls, Seared Hudson Valley Foie Gras with dried cherries, Classic Caviar Service, Prime Beef Tenderloin, and Truffle Fries.
Una foto del restaurante The Leopard at des Artistes
4.6
Excepcional(3301)
Precio: muy caro
• Italiana • Upper West Side
Reservado 41 veces hoy
The Leopard at des Artistes, localizado en el emblemático Hotel Des Artistes de Nueva York y rodeado por asombrosos murales de la década de 1920 de Howard Chandler Christy, tiene sus raíces en la zona conocida como "El Reino de las Dos Sicilias" (a mediados de 1800) y en las tradiciones culinarias de las regiones de Campania, Basilicata, Calabria, Apulia, Cerdeña y, por supuesto, Sicilia, alcanzando un equilibrio entre platillos hechos con ingredientes rurales, como pasta, verduras, queso, y mariscos de la costa.
Una foto del restaurante Russian Tea Room - NYC
4.3
Impresionante(5649)
Precio: muy caro
• Continental • Midtown West
Reservado 58 veces hoy
El Russian Tea Room, abierto durante más de 85 años, ha definido los momentos culturales de Nueva York. El restaurante, fundado en 1927 por los miembros del ballet imperial ruso, ha sido un segundo hogar para intelectuales, actores, escritores, políticos y hombres de negocios, y allí mismo se cerraban negocios y se celebraban las actuaciones del Carnegie Hall.
Una foto del restaurante The Milling Room
4.5
Impresionante(3044)
Precio: caro
• Franco-americana • Upper West Side
Reservado 25 veces hoy
The Milling Room, que ofrece un ambiente de taberna y sirve cocina americana elaborada por el chef Scott Bryan, está en pleno Upper West Side.
Una foto del restaurante Monterey
4.5
Impresionante(501)
Precio: moderado
• Americana • Midtown East
Reservado 34 veces hoy
Monterey is an elevated steakhouse experience in the heart of Midtown Manhattan, just steps from Rockefeller Center and the historic St Patrick's Cathedral. Enjoy classic steakhouse dishes with modern American touches, all served in a vibrant setting. Building on the best of the city's time-honored steakhouse tradition, Monterey's dusty pink banquets, crisp white tablecloths, and culinary theater evoke the golden age of New York City dining.
Una foto del restaurante Butcher and Banker NYC
4.3
Impresionante(1620)
Precio: caro
• Asador • Midtown West
Reservado 27 veces hoy
Beneath the pulsing city lies a hidden dining destination. USDA Prime steaks from the finest Black Angus cattle. Bespoke cocktails. A restored Bank Vault from the 1930s. This is Butcher & Banker, a new "steakeasy" at the crossroads of Penn Station, Madison Square Garden, Javits Center and Hudson Yards.Butcher & Banker is no ordinary steakhouse. A dozen different steaks are on offer, but non-steak eaters will dine exceedingly well here.Butcher & Banker pays homage to the New Yorker Hotel’s storied history. The New Yorker opened in 1930 at the height of the Great Depression as the then largest hotel in the city. It has attracted a who’s who of entertainers and dignitaries from around the world, including Muhammad Ali, JFK, Joan Crawford and Nikola Tesla. Beneath the hotel, a bank vault and offices were occupied by the Manufacturers Trust Company until 1980. With the opening of Butcher & Banker, the public can see the vault for the first time in 37 years.
Una foto del restaurante The East Pole - Kitchen and Bar
4.7
Excepcional(1581)
Precio: caro
• Americana • Upper East Side
Reservado 49 veces hoy
The East Pole, ubicado en el Upper East Side, ocupa una casa de piedra rojiza histórica localizada en un tranquila cuadra de la calle 65th. El comedor principal y el bar son atemporales y sofisticados y cuentan con una estética limpia y sencilla con materiales de alta calidad, además de mapas viejos y detalles náuticos sutiles. El menú ofrece una cocina casera sencilla a la vez que refinada, centrada en productos ecológicos locales de temporada y en proteínas de origen sostenible. Además, el establecimiento dispone de un exclusivo menú de cocteles y un bar de servicio completo, que cuenta con pequeñas lotes de destilerías, cervecerías y bodegas.
Una foto del restaurante The Champagne Bar at The Plaza
4.3
Impresionante(84)
Precio: caro
• Americana • Midtown West
El The Champagne Bar at The Plaza tiene vistas a la 5ª Avenida y a la Fuente Pulitzer y recuerda al Champagne Porch, situado en la misma zona cuando el hotel abrió sus puertas en 1907. El establecimiento, que ha recibido a figuras legendarias como el Príncipe de Gales y Diamond Jim Brady, es el sitio para comer más exclusivo del The Plaza y el destino favorito en la escena social. Por la noche, se sirven champaña, caviar y vinos de clase mundial, mientras que de día, se ofrece repostería recién horneada, platillos ligeros gourmet y cafés de la casa.
Una foto del restaurante Grand Brasserie
4.3
Impresionante(132)
Precio: caro
• Francesa • Midtown East
Reservado 42 veces hoy
About Grand BrasserieTimeless elegance of historic Grand Central Terminal with the laid-back elegance of French design. Landmark Vanderbilt Hall, once the Terminal's main waiting room, has been transformed into Grand Brasserie, a New York City meeting place with Parisian flair. Open daily from 5:30 AM to 2 AM, our brasserie features two impressive bars and dining rooms, offering a menu filled with timeless French classics. Whether you're seeking a morning espresso, a leisurely lunch, or a late-night drink, Grand Brasserie is your go-to destination for authentic French cuisine in the heart of New York City. What you need to knowHow to get to. Located inside Grand Central Terminal, in the grand Vanderbilt Hall. 89 E 42nd St. Entrance to Grand Central Terminal at 42nd Street & Park Avenue. Grand Brasserie is an airy 400-seat restaurant and bar, open during the terminal’s hours, 7 days a week. Brunch from 5:30 AM - 3 PM. Dinner until 2 AM. Lunch Prix Fixe menu available daily.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable