Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Key West/Cayos de la Florida

Los mejores restaurantes divertidos en Long Key

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

33 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Benihana - Key West, FL
4.6
Excepcional(1527)
Precio: muy caro
• Pescados y Mariscos • Key West
Reservado 27 veces hoy
¡Bienvenido a Benihana! Aquí, cenar se volverá una experiencia como ninguna. Los visitantes pueden tomar asiento en las mesas comunes, donde un chef asignado prepara el teppanyaki, un arte culinario ancestral. Podrá observar cómo cortan los filetes y preparan los alimentos, sorprendiendo así sus ojos y paladar, sin importar si elige comer un apetitoso corte de carne, suaves piezas de pollo o mariscos suculentos. También podrá disfrutar de sushi preparado por un talentoso chef y consentirse con un coctel de la casa.
Una foto del restaurante Matt's Stock Island Kitchen & Bar at The Perry Hotel
4.6
Excepcional(466)
Precio: muy caro
• Regional americana (sureña) • Key West
Reservado 15 veces hoy
At Matt’s Stock Island Kitchen & Bar, the ingredients speak for themselves. It’s American Coastal Comfort Food—simple, comforting, and delicious in a way you’d never expect. Whether you bring in your own fresh catch for us to prepare or come in to order just a few dishes, you’ll want to try everything on the menu. Don't miss our signature seafood towers filled with oysters, shrimp, clam, tuna tartare, and ceviche.
Una foto del restaurante Bagatelle
4.6
Excepcional(4132)
Precio: moderado
• Pescados y Mariscos • Key West
Reservado 54 veces hoy
Una visita al Bagatelle es una oportunidad única para relajarse y disfrutar de los placeres simples de la vida, así como de los tesoros del mar. La palabra Bagatelle viene del francés y significa "una bagatela o poca cosa", y a menudo se refiere a un romance de primavera ligero, divertido y no demasiado serio. Los franceses trajeron su cultura de buena gastronomía y su amor por el vino a las islas del Caribe. Siguiendo esta tradición, el restaurante Bagatelle combina su herencia francesa, la hospitalidad del sur y los sabores autóctonos de los Cayos de la Florida para crear los platillos que ofrece actualmente. Los platillos de mariscos tropicales preparados por los chefs de Bagatelle son una mezcla de los mejores mariscos de la región, productos frescos y deliciosas frutas tropicales.
Una foto del restaurante A&B Lobster House
4.7
Excepcional(4815)
Precio: muy caro
• Pescados y Mariscos • Key West
Reservado 14 veces hoy
En el restaurante se puede disfrutar de los mariscos más frescos en la isla entregados todos los días. Como su nombre lo indica, son especialistas en langosta desde Maine y Florida, preparada con una delicada fusión de los estilos clásicos y contemporáneos de sus talentosos chefs. También son reconocidos por sus filetes, siempre una excelente elección. Es posible cenar en el balcón adosado o dentro del comedor atemporal, mientras que el personal capacitado y atento anticipa todas sus necesidades y ayuda a hacer que su experiencia sea inolvidable.
Una foto del restaurante Little Pearl
4.9
Excepcional(2777)
Precio: muy caro
• Pescados y Mariscos • Key West
Reservado 11 veces hoy
We are OPEN 6 nights a week with 3 seating times Monday-Saturday 5pm/7pm/9pmOffering Chef’s Tasting Menu only. Unfortunately, our regular menu is unavailable at this time. Follow our website, Facebook, or IG for most current menu offerings... or just give us a call!Please contact the restaurant with ALL dietary restrictions 24 hours before reservation for us to accommodate. Thank you for your support during these unprecedented times! Looking forward to seeing you again!Nestled in the heart of Old Town and away from the bustling downtown streets of Key West, Florida, sits an excellent spot for fresh local catch and innovative cuisine with a tropical twist. Reservations are recommended!! Please call us for parties larger than 4 people.
Una foto del restaurante Red Shoe Island Bistro
5.0
Excepcional(1287)
Precio: caro
• Americana • Key West
Reservado 6 veces hoy
Key West seafood restaurant in the heart of old town on Petronia. The menu is kept small so that everything is nice and fresh for you. Yellowtail snapper, fish of the day, Key West pink shrimp, and seafood medley highlight the menu. Deviled Eggs topped with Scallops, Shrimp Mango Toast and Crispy Pork Belly Croustinis tantalize the pallet. Beef stroganoff made with certified black angus beef is a favorite. Relaxing, unpretentious, and romantic. Seating is very limited. 24 Hour Cancellation window. For the consideration of our guests, we do not accept parties over the size of six (6). We offer a 6 pm and an 8 pm seating. BEER AND WINE AVAILABLE. No Children's menu available.
Una foto del restaurante Seven Fish
4.6
Excepcional(3036)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • Key West
Reservado 5 veces hoy
Simple. Good. Food.From humble beginnings over 20 years ago, Seven Fish has earned its place as a Key West Classic. Serving the freshest local fish in a casual, contemporary bistro setting, it is the perfect finish to your Key West day. Unpretentious dishes, with a commitment to only the finest ingredients, and made from scratch every day, it is the meal you don’t want to end. Try our house specialty, Thai Curry Snapper, or any of our fresh fish dishes, or maybe the Banana Chicken or even the locals’ favorite, 7 Fish Meatloaf. There is something for everyone, lovingly prepared to exceed your expectations, including our specialty drinks and inspiring wine menu. Be sure to save room for one of our home made, classic desserts.You will love our beautiful new building, enjoy our warm, friendly staff and come back again and again for the remarkable food.
Una foto del restaurante Tavern N’ Town – Beachside Resort & Residences
4.6
Excepcional(2113)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Key West
Reservado 10 veces hoy
Located just off the Grand Lobby of the Beachside Resort & Residences is the Tavern N Town restaurant - where locals go and fast becoming one of Key West’s most popular attractions. Here grande surroundings and the simple pleasures of life come together in perfect harmony. And here you will find as many reasons to linger as there are tempting items on our inspired menu. *birthday dinner, happy hour and other promos not applicable on holidays and special days.
Una foto del restaurante Mangoes Restaurant and Catering - Key West, FL
4.4
Impresionante(548)
Precio: caro
• Caribeña • Key West
Reservado 7 veces hoy
Inspired by traditional Conch and Caribbean dishes, using local indigenous ingredients. Enjoy native natural local island cuisine which is a blend of Bahamian, Cuban, West Indies, and Key West. All food is made in-house and our seafood is of the freshest quality. We source our seafood from local vendors and acquiring local and indigenous produce to showcase the island’s cuisine. Creative American classic dishes are also available. Enjoy lunch, dinner and cocktails in our courtyard lounge, people watch from our Duval Street outdoor seating, or cool off in our open walled air conditioned dining room that ties our beautiful property together. Our bar serves an amazing selection of craft beers on tap, along with the classical favorites, specialty cocktails, frozen drinks and a wine list to meet our guest’s needs.
Una foto del restaurante Cafe Sole - Key West
4.8
Excepcional(3499)
Precio: muy caro
• Francesa • Key West
Reservado 14 veces hoy
Café Solé ha cautivado el corazón y los paladares de la gente del lugar y los visitantes que han tenido la suerte de descubrir esta joya culinaria poco conocida. Con la combinación de su dominio francés de las salsas con el marisco fresco de la zona, John ha creado un menú sin igual en toda la isla, donde cada platillo es una explosión de sabores indescriptibles. Huachinango en pesto y champaña, atún de aleta amarilla en beurre blanc de langosta o boquinete con zabaglione de chile son solo algunos de los platillos de la carta de platillos especiales de la noche. Los platillos clásicos, como el pato a la naranja, el costillar de cordero a las hierbas de Provenza o la bullabesa de langosta, son tan auténticos como los de París. El chef Correa combina lo mejor de sus mundos, el europeo y el caribeño, para ganar los galardones Elección del Público y Mejor Platillo Principal de los recientes premios Master Chefs Classic.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable