Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. St. Louis

Los mejores restaurantes con comida picante en Webster Groves

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

38 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Olive + Oak
4.8
Excepcional(1348)
Precio: caro
• Americana • St. Louis
Reservado 49 veces hoy
VIEW TODAY'S MENU HERE https://indd.adobe.com/view/4f193613-6d68-4eef-9d3c-177c76a63667. We set out to create a fun, lively, and approachable restaurant and bar in our own back yard — a friendly, bustling neighborhood spot where the very best in food and drink would be served in a welcoming setting. We are looking at every single detail to make sure that Olive+Oak will be the perfect place to enjoy great wine, craft beer, well made drinks and thoughtful, ingredient driven food with friends and family.
Una foto del restaurante O+O Pizza
4.8
Excepcional(544)
Precio: moderado
• Pizzeria • Webster Groves
Reservado 20 veces hoy
We are an Italian inspired, neighborhood restaurant bringing you food that is fresh, casual, and simple yet sophisticated. A place where the service is efficient and the hospitality is heartfelt.
Una foto del restaurante Perennial on Lockwood
4.8
Excepcional(391)
Precio: moderado
• Cervecería • Webster Groves
Reservado 32 veces hoy
We are a small batch brewery, tasting room, and restaurant located in the heart of Old Webster Groves. Perennial on Lockwood is a collaboration between Olive + Oak and Perennial Artisan Ales offering the best in food, beer (yes we have wine and spirits too) and hospitality in a beautifully remodeled historic garage. Join us at our bar, in our dining room or on our patio.
Una foto del restaurante Madrina
4.5
Impresionante(384)
Precio: caro
• Italiana • Webster Groves
Reservado 23 veces hoy
An intimate venue in the heart of Old Webster Groves, the Madrina team is ready take our guests back to a time where dining out was a cherished experience shared by family and friends. We are proud to showcase our Italian heritage and love for human connection through a menu carefully curated by Chef Max Crask and owners Frank Romano and Stanley Browne. We are so excited to have you!
Una foto del restaurante Russell's on Macklind
4.8
Excepcional(1210)
Precio: moderado
• Americana • St. Louis Hills
Reservado 16 veces hoy
Russells on Macklind is a neighborhood restaurant that serves seasonal farm to table dinner and weekend brunch. We are well known for our extensive bakery offerings as well as a bar that features seasonal cocktails, local craft beers, and wine. Russells is located in a renovated 100 year old building at the corner of Murdoch and Macklind in the Southampton neighborhood of St. Louis. We pride ourselves on serving exceptional food in a warm and inviting neighborhood atmosphere.
Una foto del restaurante Herbie's
4.4
Impresionante(2396)
Precio: moderado
• Americana • Clayton
Reservado 21 veces hoy
Herbie's esta convenientemente situado en la zona elegante del Central West End de St. Louis, ofrece platillos inspirados en un estilo bistro francés estadounidense. Esta gastronomía clásica se puede disfrutar en una variedad de ambientes decorados con arte vintage de una manera agradable, divertida y profesional (pero sin pretensiones). El restaurante ofrece tres áreas para cenar, el bistro, el lounge y el salón comedor principal.
Una foto del restaurante Sam's Steakhouse
4.7
Excepcional(3351)
Precio: caro
• Bistecs • Affton
Reservado 23 veces hoy
Sam's Steakhouse en una gema escondida en San Luis. El restaurante ofrece filetes increíbles, vinos para deleitar cualquier paladar, postres para satisfacer cualquier antojo dulce y un servicio de primera categoría.
Una foto del restaurante The Crossing
4.9
Excepcional(2550)
Precio: muy caro
• Francesa • Clayton
Reservado 14 veces hoy
The Crossing ofrece alimentos locales de la granja a la mesa, utilizando los productos de las granjas comunitarias de Missouri y de Illinois. Cuando se le pregunta al propietario y chef ejecutivo Jim Fiala que defina The Crossing, contesta a menudo que el es un chef que compra productos locales siempre que puede, y los prepara de la misma manera que cualquier chef italiano o francés lo haría, dados los ingredientes. Junto a Jim trabaja el Chef Brad Watts, que aporta una gran pasión y años de experiencia a la cocina. El restaurante sirve alimentos frescos, orgánicos (siempre que sea posible), de temporada y por ende muy simples. The Crossing se mantiene fiel a las técnicas clásicas y a los chefs le gusta mostrar sus habilidades y su pasión por la comida elegante.
Una foto del restaurante Diego's Cantina
4.7
Excepcional(472)
Precio: moderado
• Mexicana • University City
Reservado 5 veces hoy
Owned and operated by Natasha Kwan, St. Louis Post Dispatch's Best Chef in St. Louis, our elevated Mexican restaurant blends vibrant flavors with a tropical atmosphere that feels like a vacation, taking you far from St. Louis. We’re located in a charming University City neighborhood, just steps from Clayton.Our menu features plates like queso flameado, costra and crunch tacos, enchiladas, nachos and a few Tex-Mex options. Cocktails and margaritas are crafted with fresh-squeezed juices and premium ingredients.
 We offer all-day happy hour Tuesday through Thursday. We also accommodate parties of 10 or more for special celebrations. Other accolades: Best New Restaurant, A-List Restaurant (St. Louis Magazine)Best Queso (Ian Froeb of St. Louis Post-Dispatch)To Note: Gluten free friendly - our fryer is dedicated gluten free so eat all the chips you want!Many vegan optionsDog friendly patio and sidewalk
Una foto del restaurante Brio Italian Grille - St. Louis - Frontenac
4.3
Impresionante(3808)
Precio: moderado
• Italiana • Frontenac
Reservado 92 veces hoy
BRIO (palabra italiana que significa "animado" o "lleno de vida") es un restaurante informal elegante especializado en gastronomía típica del norte de Italia. Su subtítulo, "Tuscan Grille", describe un menú con filetes, chuletas y mariscos asados al horno, similar al que ofrecen los "ristorantes" tradicionales de la Toscana. La filosofía del BRIO es la de "comer bien es vivir bien", por lo que solo emplea los ingredientes más frescos y de mejor calidad. El restaurante BRIO traslada el ambiente de las villas rurales de la Toscana a una ciudad estadounidense. Para más información, visite el sitio web http://www.BrioItalian.com.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable