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Los mejores restaurantes de temporada en Bucktown / Wicker Park

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

220 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante KAMA – Wicker Park
4.6
Excepcional(209)
Precio: caro
• Hindú contemporánea • Bucktown/Wicker Park
Reservado 20 veces hoy
“At Kama we have the following belief – fresh, made from scratch, bold flavors will be universally loved.”KAMA is a collaboration between Vikram Singh and his Hall of Fame chef father, Manmohan Singh, to bring traditional Indian recipes and techniques to diners. Everything in the kitchen is made fresh from scratch and customized to your taste. Kama's menu combines authentic recipes with cuisines from other cultures to create a unique and progressive dining experience. The fusion favorites include dishes such as Tandoori Chilean seabass, Masala Crab Cakes, and Charcoal Grilled Prime Ribeye, all cooked using traditional techniques such as the charcoal tandoor grill and sous vide.Join us to celebrate love this Valentine's on Feb 14th, 2025! Indulge in our exclusive prix-fixe or ala carte menu (min of 3 courses per individual required) menus featuring mouthwatering specials.For private event space bookings, group reservations and caterings please reach out to us at: kama@kamabistro.com
Una foto del restaurante Dove's Luncheonette
5.0
Excepcional(20)
Precio: moderado
• Tex-Mex • Bucktown/Wicker Park
Drawing inspiration from bygone diners, Dove’s Luncheonette offers southern-inspired Mexican cuisine, alongside a tequila and mezcal-focused bar program.interested in hosting an event or large group with us?email vipevents@oneoffhospitality.com to book with us today!
Una foto del restaurante Daisies Chicago
4.8
Excepcional(297)
Precio: caro
• Americana • Logan Square
Reservado 79 veces hoy
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Una foto del restaurante Boka
4.8
Excepcional(7269)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Lincoln Park
Reservado 57 veces hoy
El restaurante Boka, premiado por Michelin, es un habitual de la escena culinaria en Chicago desde 2003. En enero de 2014, el chef Lee Wolen se unió al equipo como chef ejecutivo y propietario después de la completa renovación del restaurante. La crítica ha tomado nota de quién está al mando del Boka. Phil Vettel, del Chicago Tribune, y el Chicago Eater nombraron a Lee como el "2014 Chef of the Year". Más recientemente, Lee fue nombrado en 2015 "Chef of the Year" y el restaurante Boka fue galardonado en 2015 con "Restaurant of the Year" en los codiciados Jean Banchet Awards de Chicago. El Boka ofrece una moderna gastronomía americana que se centra en los productos de temporada tan locales como sea posible. La chef de repostería Meg Galus se unió a la cocina del Boka en 2015 y proporciona una continua transición entre salados y dulces, a semejanza del uso que Wolen hace de una excelente materia prima que se prepara y se dispone con muy buen gusto.
Una foto del restaurante Tre Dita
4.8
Excepcional(942)
Precio: muy caro
• Italiana • River North (Chicago)
Reservado 115 veces hoy
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina. If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks. If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees. The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.Please note that Tre Dita only accepts reservations 7 days in advance.
Una foto del restaurante Le Bouchon - Chicago
4.8
Excepcional(2135)
Precio: caro
• Francesa • Bucktown/Wicker Park
Reservado 66 veces hoy
Le Bouchon ha estado prosperando en Bucktown desde 1993. Sirve comida clásica francesa bistro en un salón comedor que transporta a sus clientes a París. Este establecimiento ha sido elegido como uno de los mejores restaurantes franceses de Estados Unidos por Timeout Magazine. Abre a la hora del almuerzo y de la cena y sirve comida clásica, desde pastel de cebolla, caracoles al ajillo y ancas de rana a platillos principales como filete de res con papas fritas, bullabesa y pato entero para 2. El personal está bien formado y podrá guiar a los comensales en la dirección correcta con la extensa carta de vinos franceses. Este establecimiento cuenta con especiales semanales. Los lunes las botellas de vino están a mitad de precio, mientras que los martes se sirve un menú de 33 USD que incluye entrada, platillo principal y postre. Se ruega hacer reservas en la página web lebouchonofchicago.com.
Una foto del restaurante il Carciofo
4.5
Impresionante(232)
Precio: caro
• Italiana • West Loop
Reservado 113 veces hoy
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, il Carciofo is a Roman Italian restaurant drawing inspiration from the restaurants and markets in one of Chef Joe's favorite cities, Rome. The restaurant offers a seasonal menu of elevated yet familiar Italian fare with traditional antipasti, Roman-style pizzas, hand-rolled pastas produced daily in a dedicated pasta lab and market-driven mains that highlight the season's bounty.
Una foto del restaurante Pizzeria Portofino
4.8
Excepcional(1677)
Precio: caro
• Italiana • River North (Chicago)
Reservado 203 veces hoy
Pizzeria Portofino is a sun-drenched casual restaurant located directly on the Chicago riverfront offering hand-stretched pizzas, coastal wines, an expansive patio and breezy decor that will instantly transport you to the Italian Riviera.
Una foto del restaurante Rose Mary
4.8
Excepcional(3388)
Precio: caro
• Croata • West Loop
Reservado 127 veces hoy
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
Una foto del restaurante Geja's Cafe
4.8
Excepcional(5630)
Precio: caro
• Fondue • Lincoln Park
Reservado 36 veces hoy
Esta acogedora cafetería atrae a los comensales gracias a sus fondues, su ambiente romántico y sus conciertos nocturnos de guitarra flamenca y clásica. Como platillo principal, las fondues incluyen gambas, vieiras, langosta, pollo y carne de res en diversas combinaciones. Por motivos de seguridad, Geja's no admite niños menores de 10 años. Las reservas de zonas privadas se tienen en cuenta, aunque no pueden garantizarse.
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