Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. San Diego

Los mejores restaurantes de temporada en Serra Mesa

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

121 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante insideOUT
4.8
Excepcional(2344)
Precio: caro
• Californiana • Hillcrest
Reservado 76 veces hoy
insideOUT is Hillcrest's elevated restaurant and lounge, and San Diego's only urban oasis! We are an 18+ venue.Our current Holiday Oasis Experience will be ending this Sunday, January 5th! Visit our website for additional information under "Happenings."Our menu is curated by Executive Chef Johnny Duran and is updated seasonally to reflect his creative approach to California-Mediterranean inspired fare, using the freshest ingredients provided by our local purveyors.Aside from our impeccable hospitality, insideOUT is known for their over-the-top seasonal experiences. We also provide customized private event planning with venue buyout options. More information can be found on our website.
Una foto del restaurante North Italia - Fashion Valley
4.7
Excepcional(2660)
Precio: caro
• Italiana • Mission Valley
Reservado 105 veces hoy
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Una foto del restaurante Madison
4.5
Impresionante(3027)
Precio: caro
• Mediterránea • University Heights
Reservado 87 veces hoy
"Comida inspirada en sabores del Mediterráneo y cocteles elegantes que son servidos en un entorno refinado, siendo un punto de reunión moderno en University Heights" - The Zagat Survey
Una foto del restaurante Great Maple San Diego
4.8
Excepcional(4402)
Precio: moderado
• Americana • Hillcrest
Reservado 103 veces hoy
El establecimiento sirve cenas, almuerzos y brunchs, así como desayunos de lunes a viernes. Se trata de un "dinette" europeo que prepara platillos de temporada, pasteles caseros recién hechos y cocteles de productos locales. Cuenta con carta de vinos y un bar con licencia para servir alcohol. También tiene zona para comer al aire libre, bar de mostrador, barra de comida, salón comedor y un carrito de más de 2 metros para cocteles especiales. ¡Salud!
Una foto del restaurante Cellar Hand
4.6
Excepcional(113)
Precio: caro
• De la granja a la mesa • Hillcrest
Reservado 16 veces hoy
Nestled in the heart of Hillcrest, San Diego, Cellar Hand embodies a commitment to sustainability, craftsmanship, and community. Through a farm-to-table approach, our menu showcases hyper-local seasonal fare. Our extensive wine list highlights the diverse terroir of California, serving as an extension of founder’s Pali Wine Co. Santa Barbara County winery. By fostering deep connections with local artisans, farmers, fishers, and stewards, Cellar Hand strives to be a destination where guests can savor the essence of California’s bounty in every bite and sip.Enjoy our exposed kitchen, an indoor-outdoor bar, outdoor fire pits, and artwork by Nick Perr. Opened Wednesday - Sunday with daily happy hour specials and Sunday brunch!
Una foto del restaurante King's Fish House - Mission Valley
4.6
Excepcional(2249)
Precio: moderado
• Pescados y Mariscos • Mission Valley
Reservado 24 veces hoy
Este restaurante especializado en mariscos cuenta con una larga trayectoria de 3 generaciones en el sector de la restauración. Los comensales podrán disfrutar de la frescura, el sabor, la variedad y la capacidad de sorprender de los platillos de marisco. Para crear una experiencia inigualable, el personal viajó por carreteras y caminos, deteniéndose a probar marisco: platillos sin nombre de sabor inolvidable, montones de ostras y almejas recién capturadas, especialidades escritas a mano en pizarras antiguas y la sabrosa cocción a fuego lento de todas las combinaciones imaginables de especias. El placer de preparar y compartir los mariscos era simple y genuino y sacó lo mejor de cada uno. A menudo, el personal se sentía como si hubiera sido recibidos en la casa de alguien. Esta es la experiencia que quiere transmitir el King’s Fish House, combinando camaradería, celebración y amor en un mismo lugar de ambiente espectacular, perfecto para disfrutar de una casa construida por el marisco.
Una foto del restaurante Et Voilà! French Bistro - San Diego
4.8
Excepcional(2553)
Precio: moderado
• Francesa • North Park
Reservado 10 veces hoy
Et Voilà! un bistro animado de la zona, ubicado en el área de North Park. El bistro francés Et Voilà! muestra el talento del chef Vincent Viale, que combina los clásicos franceses con un toque moderno. Emplea productos locales y de temporada para preparar recetas francesas de varias regiones, como filete con patatas fritas, vieiras gratinadas y soufflés. Recorra las diversas regiones de Francia a través de una carta de vinos seleccionada y pruebe la gran variedad de ingredientes locales de los cocteles artesanales. El bistro francés Et Voila! es la elección de quienes buscan una experiencia gastronómica emocionante o de quienes simplemente quieren tomar una copa de vino y un aperitivo en el bar. Si no ve libre la hora que quiere, no dude en llamar al restaurante. Puede que le puedan ayudar.
Una foto del restaurante RustiCucina
4.6
Excepcional(1161)
Precio: moderado
• Italiana contemporánea • Hillcrest
Reservado 45 veces hoy
Welcome to Rusticucina, where locally sourced ingredients, seasonal dishes and a warm ambiance reign supreme. We are named to reflect the merging of two cultures; American and Sicilian, since our owners are straight out of a small town in Sicily. We invite neighborhood dwellers and visitors to experience our farm-to-neighborhood restaurant unlike any other. Aperitivo, a traditional Italian-style happy hour, leads the way—think sensational small bites, Aperol Spritzes, Negronis and Limoncello. We also offer a full bar and carefully curated craft cocktails, along with an impressive beer and wine list. Our food menu, boasts hearty, rustic cuisine, with pasta made in-house, from scratch, as well palate-pleasing entrees and a slate of pizzas and flat breads. Our tableside service offers a one-of-a-kind, dedicated experience, and their outdoor space is the perfect landing spot for dog lovers and sun worshipers. We even offer a pet menu for furry guests.
Una foto del restaurante Louisiana Purchase SD
4.6
Excepcional(692)
Precio: caro
• Criolla/cajún/sureña • North Park
Reservado 59 veces hoy
Conveniently set on Louisiana Street in North Park, our design of this intimate cocktail restaurant was inspired by the charm &; character of New Orleans, with creative touches of personal effects giving guests the feeling of warmth, community & fun Architect Jeff Svitak helped create a modern interpretation of a classic French Quarter restaurant, introducing elements of wood, marble &; rich velvet. Our lush patio seating flows seamlessly into our indoor dining space, a nod to the courtyards found across the beautiful southern city.Our rotating food menu will be dedicated to only the best seasonal ingredients, featuring big &; bold flavors from the region. Executive Chef Quinnton Austin recently relocated to San Diego from New Orleans, bringing with him an exciting wealth of knowledge &; experience in the culinary melting pot that defines southern cuisineAlligator Cheesecake, Andouille Fried Red Beans & Rice w/Chipotle Mousse, &
Una foto del restaurante Cori Pastificio Trattoria
4.7
Excepcional(624)
Precio: moderado
• Italiana • North Park
Reservado 28 veces hoy
Acclaimed Sicilian Chef Accursio Lota serves up authentic cuisine in a cozy 60's-style Italian trattoria. Voted San Diego's Best Chef five years in a row, and Barilla’s World Pasta Champion, at Cori Trattoria Chef Lota serves up beautifully bold dishes like Agnolotti with Spring Peas and Beef Bone Marrow, and an unbelievably rich Vegan Parmigiana di Melanzane. The menu melds the flavors of Sicily and Italy with the best of fresh, locally-sourced Southern California ingredients, and is matched by a curated wine list and cocktail program that include indigenous, bio-dynamic varietals from all Italy. The current Spring menu features dishes like Agnolotti with Spring Peas, fava bean, and beef bone marrow, and Cacio e Pepe with sustainably-sourced Petrovich caviar.Enjoy full-service table seating, grab a place at the marble-topped bar, from which you can watch all the action of your meal being prepared in the open kitchen or just order your meal to enjoy at home with your family.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable