Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva Orleans/Luisiana

Los mejores restaurantes de temporada en Lower Garden District

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

53 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante The Bower
4.5
Impresionante(763)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • Lower Garden District
Reservado 38 veces hoy
The Bower is a full service restaurant and bar proudly highlighting locally sourced American cuisine. Louisiana Farmers and farmers markets are our jam and inspiration. Our menus are ingredient driven determined by seasons, product availability and the additional health benefits they provide.
Una foto del restaurante Wild South
5.0
Excepcional(8)
Precio: muy caro
• Criolla/cajún/sureña • Lower Garden District
Reservado 4 veces hoy
Take the right turn off of Magazine Streetin the Lower Garden District and you’llstumble upon Wild South.Through the yellow doors lies a restaurant that showcases local ingredients we hold dear in new, innovative ways while celebrating the signature elements that make up this Southern cuisine. Whether you’re popping in for snacks atthe bar or want the full tasting experience,Chef Michael Stoltzfus and his team invite you to partake in the unique taste of the Wild South. Wild South is now offering a la carte at both the barand dining room.
Una foto del restaurante Cafe Normandie at The Higgins
4.5
Impresionante(64)
Precio: caro
• Franco-americana • Warehouse District
Reservado 2 veces hoy
Indulge in sophisticated French-influenced casual fare in the Higgins Hotel's full-service restaurant.
Una foto del restaurante GW Fins
4.9
Excepcional(19998)
Precio: muy caro
• Pescados y Mariscos • French Quarter
Reservado 86 veces hoy
Experience the cuisine that has created Raving Fans of local diners & national & local food critics alike. Executive Chef Mike Nelson ensures the highest quality seafood by flying in products from around the globe & featuring only the best from local waters - both at their seasonal peak. This commitment to freshness & quality are some of the many reasons GW Fins prints its menu daily. We look forward to serving you soon so we may learn what you think.We hope our dress policy is comfortable for all. Coats & ties are not required. Slacks, dress jeans, & dress shorts are great. We require that gentlemen wear a collared shirt. T-shirts, cut off shorts, & athletic wear, including baseball caps, are not permitted. We ask gentlemen to remove their hats in the Dining Room.
Una foto del restaurante Chophouse New Orleans – Prime Steaks
4.7
Excepcional(5162)
Precio: caro
• Asador • Distrito Central de Negocios
Reservado 64 veces hoy
El Chophouse New Orleans sirve solamente filetes de calidad USDA Prime, incluyendo un filete miñón asado a la perfección, cortes ribeye con su hueso y un inmenso filete Porterhouse de 40 onzas para 2 personas. La sofisticación relajada del restaurante complementa la excelente gastronomía y el animado entretenimiento en vivo cada noche.
Una foto del restaurante Red Fish Grill
4.5
Impresionante(8507)
Precio: moderado
• Pescados y Mariscos • French Quarter
Reservado 34 veces hoy
El restaurante de pescado y marisco definitivo de Nueva Orleans. Red Fish Grill de Ralph Brennan representa el triunfo de la cocina, el estilo y el diseño. El pescado y marisco de Nueva Orleans es el principal protagonista del menú, que también incluye platillos clásicos de Nueva Orleans, como la gallineta nórdica a la parrilla sobre leña de nogal, la bbq de ostras, la salchicha de cocodrilo con seafood gumbo (sopa tradicional con con gambas, ostras y mariscos) o el budín de pan con 2 chocolates, y una amplia variedad de pescado del Golfo disponible todas las noches. Su decoración moderna y festiva, un oasis frente a las estridentes luces de Bourbon Street, presenta mesas pintadas a mano, suelos de tono marino al aguafuerte, inmensos espejos decorados con ostras, esculturas metálicas en forma de palmeras, fotografías del bayou de Louisiana y un mar de peces de metal y neón bajo el techo. Su personal profesional y amable comparte la alegría de vivir propia de Nueva Orleans y asegura veladas confortables y un entorno donde pasar un buen rato.
Una foto del restaurante Jewel of the South
4.8
Excepcional(56)
Precio: caro
• Británica contemporánea • French Quarter
Reservado 38 veces hoy
Borrowing its name from an influential 1850s-vintage bar in the Central Business District, this pub-like tavern (with courtyard) occupies an old brick Creole cottage in the French Quarter, where well-known local bartender Chris Hannah serves up cocktails both classic and contemporary. London-born chef Philip Whitmarsh runs the kitchen.Accolades include James Beard, World 50 Best, Art of Hospitality, Best Bar South (North America).
Una foto del restaurante Commons Club Bar & Restaurant
4.5
Impresionante(508)
Precio: moderado
• Regional americana (sureña) • Distrito Central de Negocios
Reservado 20 veces hoy
The Kitchen at Commons Club offers an eclectic menu with reinvented takes on contemporary Southern dishes. Our menu offers a relaxed, yet elegant experience in The Big Easy. Prepare to go on a journey where “Everyone Leaves Feeling Better”.The Bar at Commons Club serves creative cocktails in a beautifully designed setting. Thoughtfully crafted drinks, wine and beer are enjoyed alongside tempting bar bites and a rotating lineup of live entertainment. The Shag Room is an intimate space for small groups to meet, connect, share stories and let their hair down. Decked in plush, luxurious fabrics, the lounge area is aptly suited for both a solo working session during the day or an evening night cap. For an even more exclusive feel, The Shag Room is also bookable for private gatherings or activations.
Una foto del restaurante San Lorenzo at Hotel Saint Vincent
4.7
Excepcional(867)
Precio: muy caro
• Italiana contemporánea • Garden District
Reservado 31 veces hoy
Our signature, all-day restaurant (named for the patron saint of cooks) is an ode to seasonal Italian cooking with regional New Orleans influences. The timeless design is grand, with lush modern touches and ample outdoor seating on the porch and courtyard.Menu highlights include seafood, grilled meats, and handmade pasta dishes like Dressed Oysters, Bresaola & Artichokes, Spring Pea Agnolotti, and Bistecca alla Fiorentina.Please find our full menu here: https://saintvincentnola.com/dining
Una foto del restaurante Domenica
4.5
Impresionante(7455)
Precio: moderado
• Italiana • Distrito Central de Negocios
Reservado 104 veces hoy
Domenica es un restaurante italiano contemporáneo y acogedor que crea platillos regionales italianos con influencias del sur y de oriente medio. La cocina combina las raíces israelíes del chef Alon Shaya y su amor por los ingredientes locales con un menú que refleja el tiempo que pasó cocinando y viviendo en las pequeñas localidades del norte de Italia.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable