Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Reino Unido
  3. Londres

Los mejores restaurantes de temporada en Fleet Street

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

624 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Radio Rooftop
3.9
Excelente(733)
Precio: caro
• Asiática contemporáneo • Covent Garden
Reservado 35 veces hoy
“ABOVE THE NOISE, WE MAKE OUR OWN”Welcome to RADIO – where the skyline meets the city lights. Where taste, sound & sights come alive to excite your senses.Immerse yourself in the rich history of broadcasting. This very location is the site of the first ever BBC broadcast in November 1922 from what was then Marconi House – named after the Father of radio. The name RADIO keeps this history alive. Elevating the ME London Rooftop experience, our bar offers sophisticated & unique cocktail creation, eye-catching mixology utilizing sous vide technology with inspirational & imaginative small plate indulgences. Enjoy our Asian inspired food ‘art’ against a backdrop of the most stunning views in London as the music transports you above the mediocre.Let the vibe carry you to new heights, away from the bustle of the city to a unique and extraordinary place
Una foto del restaurante The George, Pub & Restaurant
4.3
Impresionante(610)
Precio: caro
• Británica • Covent Garden
Reservado 16 veces hoy
El The George Public House es la reencarnación victoriana de una cafetería del siglo XV. Está situado en la esquina de Strand con Fleet Street, justo en frente de la espectacular arquitectura de los Reales Tribunales de Justicia y a 10 minutos a pie del West End. En otoño de 2014, el The George se sometió a una reforma amplia y considerable de la planta baja y del salón comedor de la 1ª planta. Con esta reforma, se consiguió un restaurante elegante y sofisticado: The Pig and Goose en el The George y el salón comedor privado Horace Walpole. Se han conservado los elementos originales de este pub histórico y se han añadido elementos propios elegantes sin perder el aire tradicional de todo el establecimiento. El nuevo restaurante Pig & Goose, en la planta alta del The George, abre de lunes a sábado y sirve un menú de platillos británicos modernos que se elaboran con los mejores productos de temporada de origen local. Junto al restaurante Pig & Goose se encuentra el exclusivo salón comedor privado Horacio Walpole, que goza de unas vistas impresionantes.
Una foto del restaurante CORD by Le Cordon Bleu
4.8
Excepcional(25)
Precio: muy caro
• Internacional • St. Paul's
Reservado 4 veces hoy
Step into CORD, Le Cordon Bleu’s renowned culinary landmark, located just moments from St Paul’s Cathedral. Under the leadership of Executive Chef Karl O'Dell, our menus feature seasonal à la carte dishes, set menus, and exquisite tasting menus with highlights like Scallop Ceviche and Black Truffle creations.For a casual option, visit our Parisian-style café offering homemade sandwiches, soups, salads, and delightful pastries.Planning an event or team building? Our two private dining rooms come equipped with audio-visual technology, and we offer corporate short courses followed by a meal. The restaurant, café, and institute spaces are available for exclusive hire to make your occasion memorable.
Una foto del restaurante The Amicable Society of Lazy Ballerinas
4.0
Excelente(33)
Precio: moderado
• Tapas/pequeños platos • Fleet Street
Reservado 2 veces hoy
We offer more than 120 wines, concentrating on approachable, well-made expressions of character. “We want to have a fun, friendly atmosphere with great wines that are complemented by an evolving seasonal small plates menu.”Bar also features two unique and versatile private dining rooms seating for 16-18 guests, or alternatively, 30 guests for drinks reception. Please contact us for enquiries or more information on spaces available for private hire and events.
Una foto del restaurante Brasserie Blanc - Chancery Lane
4.8
Excepcional(79)
Precio: caro
• Francesa • Chancery Lane
Reservado 3 veces hoy
Nuestra brasserie es un paraíso en el corazón del distrito legal, donde termina la calle en Fleet Street. Gracias a los asientos en compartimentos, proporcionamos una sensación de privacidad perfecta para almuerzos de negocios o simplemente para compartir un rato agradable aislados del ajetreo de la ciudad. Hay más asientos en el salón comedor de la planta baja, así como una sala privada elegante que se puede reservar para reuniones, eventos tras la jornada laboral y cenas. Nos apasiona la gastronomía francesa, como demuestran nuestros platillos deliciosos recién preparados con productos de temporada y servidos con orgullo por nuestro personal inmejorable, dirigido por Hatice. Será todo un placer recibirle.
Una foto del restaurante The City of London Distillery and Bar
4.5
Impresionante(90)
Precio: caro
• Coctelería • Blackfriars
City of London Distillery offers a unique cocktail bar experience. Not only do the bright copper stills bring unique and unusual interest to the distillery bar, they also fill the air with the aromatic gin vapour- there's no other gin bar in central London quite like it! That’s why the Evening Standard featured City of London Distillery & Bar as one of the best places to drink gin in London.A range of gin experiences are also available: tours, tastings and distilling classes. All are bookable via the website. Gift vouchers for these are also available to buy online.Please note this venue's licence is for over-18s and you may be asked for ID if you appear to be under 25. Thank you!
Una foto del restaurante Gazette Chancery
4.5
Impresionante(36)
Precio: caro
• Francesa • Chancery Lane
Reservado 2 veces hoy
London’s most authentic French brasseries committed to fantastic seasonal food, wine discoveries, unique private dining and true hospitality.Situated in a beautiful London Court, yards from the station, minutes from the heart of London, this is our most central venture, perfect for business lunches, drinks & nibbles after work, a little rural comfort in the heart of "decision making" London which also features a chef's Table and a "dine-in" wine cellar.
Una foto del restaurante Humble Grape Fleet Street
4.4
Impresionante(116)
Precio: moderado
• Bar de Vinos • Fleet Street
We’re an independent wine merchant and tasting event company specialising in boutique, hand-crafted wines from small vineyards. At our bar, shop and events you will get the opportunity to taste highly sought after “small lot” wines, discover the classics and the unusual, learn a thing or two and maybe find a new favourite along the way. Our events are curated and tailored for you but are always governed by the simple philosophy that wine should be fun and approachable.
Una foto del restaurante Editor's Tap Fetter Lane
3.8
Excelente(2)
Precio: moderado
• Tapas/pequeños platos • Chancery Lane
Reservado 1 vez hoy
Editor's Tap is London's craftiest Live Sport and Music venue. Our stylish, yet rustic pub has a warm atmosphere, eclectic mix of environments and interesting artwork. We have a huge range of craft beers, cask ales, premium lagers and ciders but we also have a spirt emporium packed with gins, rum and tequila and we can’t forget our artisan cocktails and superb coffee! Our food is all about tapas, hand stretched pizza and burgers however you will find we offer the ‘usual suspects’ and lighter dishes too! No matter your hunger, we know we’ve got something you will just love... check out our menus on the Food and Drink section for further info.
Una foto del restaurante St. JOHN Smithfield
4.8
Excepcional(4075)
Precio: muy caro
• Británica • Farringdon
Reservado 47 veces hoy
El hogar original de Fergus Henderson, el "Nose to Tail Eating", abrió sus puertas en un antiguo ahumadero situado en la esquina del mercado de Smithfield en 1994. El St. John celebra los productos británicos indígenas más destacados y saca el máximo partido de los mejores productos de temporada, a la vez que utiliza técnicas de cocina sencillas. Actualmente, está considerado como uno de los 50 mejores restaurantes del mundo y en 2009 fue galardonado con su primera estrella Michelin. "Nose to tail eating" (Comerse desde la nariz hasta la cola) significa que se deben usar todas las partes del animal en la cocina. Por lo tanto, además de rosbif y lenguado al limón, se podrá disfrutar de rollo de bazo de cerdo, riñones y corazón de buey, hígado y gallinejas y el plato único de médula ósea asada y ensalada de perejil. Este restaurante también prepara platos para vegetarianos con la misma aplicación que la utilizada para preparar carne, pescado, aves y postres.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable