Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Reino Unido
  3. Lancashire

Los mejores restaurantes de temporada en Nelson

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

3 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Eight at Gazegill By Doug Crampton
4.9
Excepcional(331)
Precio: caro
• Británica contemporánea • Howgill
Reservado 1 vez hoy
With access to panoramic views of Pendle Hill, and a range of seasonal menus, created and tailored by our Chef Patron, Doug Crampton, Eight at Gazegill is the epitome of a 'farm-to-fork' restaurant, being owned by and located directly on a working organic farm, Gazegill Organics, in the Ribble Valley. Showcasing the best of the produce from the farm, which includes organic slow-reared pork and raw milk, and utilising the seasonal bounty that can be found in the surrounding hedgerows and countryside, Eight at Gazegill reconnects guests to nature through the food. Our Brunch, All-Day and Sunday Lunch menus are suitable for all, while our Friday and Saturday evening Tasting Menu offers a more grown up experience. We also have specifically designed menus which are suitable to be eaten on our outside terrace area where the addition of a large purpose-built playground makes this the perfect location for families to enjoy the sunshine.
Una foto del restaurante The Freemasons at Wiswell
4.7
Excepcional(2457)
Precio: caro
• Británica • Clitheroe
Reservado 4 veces hoy
El Freemasons at Wiswell sirve comida fabulosa en un entorno rural elegante y relajado. Está ubicado en la localidad de Wiswell (también conocida como "la caja de bombones"), cerca de Clitheroe, en el pintoresco Ribble Valley. Se reformó y se volvió a abrir en el verano de 2009 y ahora ofrece un ambiente hogareño para una clientela fiel. Tiene suelo de piedra, paredes de colores suaves tradicionales, alfombras y muebles antiguos y cuadros e ilustraciones de época que crean un ambiente elegante y cómodo. El bar ofrece una excelente selección de cervezas de barril tradicionales de cervecerías independientes galardonadas y más de 250 vinos magníficos de todo el mundo. La comida es su punto fuerte. El chef y propietario Steven Smith ha creado un menú único y diverso que se adapta perfectamente al estilo y el ambiente. Es una verdadera experiencia gastronómica.
Una foto del restaurante Seasons at Stirk House Hotel
4.8
Excepcional(143)
Precio: caro
• Británica • Bolton-by-Bowland
Reservado 1 vez hoy
Seasons at Stirk House Hotel features menus using fresh, seasonal ingredients produced by the finest artisan suppliers in the area or foraged from our own 22 acres of grounds. Our food is earthy, honest and completely representative of the stunning landscape we work within, the fantastic local suppliers we use and our head chef’s dedication to creating spectacular food. If you were to take a bite out of Lancashire, this is how it would taste.Book our famous Sunday Lunch - offered every Sunday for lunch between 12.30pm - 2.30pm. Using the highest quality local meats and vegetables, this Sunday roast will leave you feeling satisfied.Afternoon tea is served between 3pm - 6pm, any bookings made before this time will be served the lunch time menu. If you would like Afternoon Tea prior to 3pm please contact the hotel on 01200 445581 and we will be able to advise if it is possible to do Afternoon Tea at your requested time.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable