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Los mejores restaurantes de temporada en Grand Ave

Precio
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Mejor valorados
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Facilidad de acceso

36 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Downtowner Woodfire Grill
4.7
Excepcional(3847)
Precio: caro
• Americana • Saint Paul
Reservado 31 veces hoy
"Simplemente más allá de lo normal" "****" - Kathie Jenkins - Saint Paul Pioneer Press El Downtowner Woodfire Grill está especializado en carnes asadas al fuego de estilo Persa, filetes y chuletas a la parrilla y pizzas gourmet al horno de leña. Presenta una ambiente confortable y animado con jazz en directo, 2 chimeneas y un bar con 3 surtidores. El restaurante ofrece aparcamiento gratuito y bien ubicado para ir al Xcel Energy Center y al teatro Ordway. El Downtowner Woodfire Grill también incluye un menú de platillos completo para el desayuno y el almuerzo, y un menú de platillos para niños. Este restaurante ofrece a sus comensales excelentes platillos así como una experiencia para saborear.
Una foto del restaurante Crasqui
4.9
Excepcional(107)
Precio: muy caro
• Venezolana • Saint Paul
Reservado 8 veces hoy
Crasqui es un Restaurante Venezolano ubicado en la ciudad de Saint Paul. Las recetas están inspiradas en la infancia, la familia y los amigos de nuestra chef y propietaria, Soleil Ramírez, y en su tierra natal, Venezuela.Para nosotros, Crasqui es más que solo un restaurante—es un recipiente de recuerdos, sueños, sabores y conexiones. Seguiremos fusionando nuestra pasión, dedicación y amor en cada plato para hacer que cada experiencia de nuestros comensales sea inolvidable.
Una foto del restaurante joan's in the Park
5.0
Excepcional(2128)
Precio: muy caro
• Americana • Saint Paul
Reservado 11 veces hoy
El restaurante y bar de vinos joan's in the Park es un destino culinario elegante y acogedor ubicado en Snelling Avenue en Highland Park, en donde la chef y propietaria Susan Dunlop muestra su característica gastronomía estadounidense y la hospitalidad de primera clase de su jefe de comedor y propietario Joan Schmitt, quien es además oriundo de Highland Park. Ofrecen solamente los mejores ingredientes de origen local, en la medida de lo posible. Su cuidadosamente seleccionada carta de vinos y cervezas atrae a todos los gustos. Quienes disfrutan de la buena comida y de la increíble hospitalidad en un ambiente cálido y acogedor no pueden dejar de visitar el restaurante joan's.
Una foto del restaurante Baldamar
4.9
Excepcional(7065)
Precio: caro
• Bistecs • Roseville
Reservado 119 veces hoy
If you're going to take your name from a badass like the patron saint of blacksmiths, you better be able to back it up. Baldamar marks the turning point where we usher in the new standard for style, service and steak. It means the menu’s made with old-world craft at its core and modern day meat eaters in mind — with flavors forged in fire and folded into pure primal perfection. It’s where every steak is aged 40 days and 40 nights for a taste of biblical proportion, and where crazy-fresh seafood means it was caught during your morning commute. At the bar sits every spirit imaginable, and someone who isn’t afraid to use them. This is more than a new steakhouse. It’s a line in the sand. It’s not just where you celebrate special occasions. It’s where you create them.*A 20% Service Fee is added to all groups of 6 or more.
Una foto del restaurante 801 Chophouse - Minneapolis
4.8
Excepcional(1191)
Precio: moderado
• Asador • Centro de la ciudad/Loring Park
Reservado 15 veces hoy
## 801 Chophouse: Where Classic Steakhouse Meets Modern Elegance Step into a world of culinary excellence at 801 Chophouse, Minneapolis' premier destination for discerning steak lovers. Here, you'll find only the finest, aged USDA Prime steaks, expertly prepared and served with impeccable attention to detail. Each bite is a symphony of flavor, showcasing the restaurant's commitment to quality and craftsmanship. But 801 Chophouse is more than just a steakhouse. It's an experience. The atmosphere is warm and inviting, with a touch of old-world charm and contemporary elegance. The attentive staff ensures your every need is met, creating a truly memorable dining experience. Beyond the steaks, 801 Chophouse offers a tantalizing selection of fresh seafood, delectable appetizers, and decadent desserts. The extensive wine list features award-winning selections from around the globe, perfectly complementing your meal. Whether you're celebrating a special occasion or simply indulging in a night of culinary delight, 801 Chophouse is the perfect destination. Come experience the epitome of fine dining in the heart of Minneapolis.
Una foto del restaurante Tullibee
4.6
Excepcional(1442)
Precio: caro
• De la granja a la mesa • Centro de la ciudad/North Loop
Reservado 25 veces hoy
Tullibee celebrates the lakes and woods cuisine that is so deeply woven into the fabric of Minnesota. Named for a fish native to our Minnesota waters, Tullibee is a tribute to our beautiful state and brings its fresh and authentic flavors to each dish we serve. Under Chef Marque Collins lead, Tullibee's new menu is curated with intention to allow guests to try multiple items on the menu. We will be serving more smaller portions of the menu items meant to be ordered many at a time on a rolling basis throughout the meal allowing guests to experience different options. Come and experience the flavors of the North! Tullibee is a taste of Minnesota. *Reservations are for Tullibee only. Our lounge and rooftop bar are seated on a first come, first served basis.
Una foto del restaurante Hell's Kitchen Minneapolis
4.6
Excepcional(5774)
Precio: moderado
• Americana • Centro de la ciudad/North Loop
Reservado 62 veces hoy
Comida casera con un toque original exclusivo... Hell's Kitchen, un restaurante propiedad de un chef famoso por su comida condenadamente buena, está ubicado en el corazón del centro de Minneápolis, en un hermoso espacio subterráneo. El establecimiento abre los 7 días de la semana para el desayuno, el almuerzo, la cena y bebidas, y sirve comida real, no caprichos de fantasía. De hecho, los críticos gastronómicos lo describen como "exclusivo, pero no lujoso, interesante pero no selectivo". Casi todo está hecho desde cero, desde la galardonada manteca de cacahuate hasta el catsup casero, lo que le ha valido al restaurante más de 67 premios "best" y reconocimientos en las revistas Gourmet Magazine, Conde Nast Traveler, Midwest Living y otras revistas nacionales. Además, los comensales podrán llevar a sus hijos. ¡Incluso los niños dejan notas descaradas! "En lugar de hablar maravillas, digamos que, si está en Minnesota y quiere sorprender a sus papilas gustativas, vaya al Hell's Kitchen. Es inspirado e inspirador" (Jane y Michael Stern, NPR).
Una foto del restaurante P.S. Steak
4.7
Excepcional(93)
Precio: muy caro
• Asador • Centro de la ciudad/Mill District
Reservado 21 veces hoy
As the name suggests, P.S. Steak was established to continue the story of the historic space that was once famed La Belle Vie. As Chef Mike DeCamp spent 10 years at the former French restaurant, this will be his homecoming and opportunity to write his own chapter for the space. P.S. Steak disrupts the perceptions of a typical steakhouse while honoring the legacy of one of the great culinary foundations in the Twin Cities. The restaurant features an elevated yet accessible seasonal menu, along with a variety of cuts of meat, dry aged in a display case.The lounge has been given a modern makeover with chic furniture and marble table tops. A selection of living floor plants divides tables to create intimate seating. Bringing warmth to the room, the bar and adjacent fireplace keeps guests cozied up to a menu of progressive cocktails.
Una foto del restaurante Billy After Dark
4.7
Excepcional(171)
Precio: moderado
• Bar clandestino • Centro de la ciudad/North Loop
Reservado 41 veces hoy
“Our Cocktail Philosophy”Billy After Dark cocktails are inspired by the twenty-four micro-seasons that define the flow of life in Japan. Enter a world where you are brought back to your best memories. Reminding you of that the feel & flow from each one.Perfected classics like the Manhattan and Negroni, riffs on some of Japan’s most beloved cocktails such as the Whisky Highball, and even alcohol-free drinks influenced by ingredients such as yuzu, and umé round out the collection. Through all of this, we want everyone to indulge in enjoyable recollections of the past with our entire cocktail menu being named after great albums from the 90’s & 2000’s.
Una foto del restaurante Milwaukee Road
3.9
Excelente(227)
Precio: caro
• Americana • Centro de la ciudad/North Loop
Milwaukee Road at the Renaissance Minneapolis Hotel, The Depot is a favorite among guests as well as Twin Cities residents, featuring distinct menus with specialized and local flare. You can always count on Milwaukee Road for a hearty breakfast buffet to start the day, followed by unique regional lunch and dinner entrées.Our chef combines the best of regional culinary specialties with memorable dishes and tempting desserts – any of which pairs beautifully with a selection from our wine list or one of our many regional craft ales. Enjoy your meal in the gorgeous restaurant dining room or our outdoor seasonal patio; you'll find either setting to be warm, welcoming and distinctly Minnesota.

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