Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Denver/Colorado

Los mejores restaurantes con menú degustación en Sloans Lake

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

39 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Hey Kiddo
4.8
Excepcional(41)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Highlands
Reservado 14 veces hoy
Hey Kiddo is a good + fun restaurant, serving up thoughtful cuisine by Chefs Kelly Whitaker and Egan Ma in a playful atmosphere; Book your full dinner experience here, but be sure to come early or stay late for a sip at Ok Yeah, our walk-in only cocktail and hand roll bar tucked in the back of the restaurant.
Una foto del restaurante The Wolf's Tailor
4.9
Excepcional(40)
Precio: muy caro
• Americana contemporánea • Sunnyside
Reservado 12 veces hoy
This journey began in defense of the maker, those that bring to light from darkness, an idea. Our inspiration comes from memory, of travels we’ve taken - it is the thread that helps us bind our creation. Wolf’s is the laboratory where inspiration turns to creation, creation is stitched into a form that when examined takes guests on the creators' journey of exploration. But the quest to create comes not for the supplication of an audience, but for the continual introspective pursuit of pushing the boundaries of what we know as possible.
Una foto del restaurante Spuntino
4.8
Excepcional(1983)
Precio: caro
• Italiana • Highlands
Reservado 23 veces hoy
Spuntino es un pequeño restaurante ubicado en el corazón de Potter Highlands. Sus propietarios, unos esposos, ofrecen comida de temporada, cocteles, cerveza, y vino tomando su inspiración de Italia y sus muchos viajes, raíces, pasiones, y experiencias. El menú cambia con cada temporada y está enfocado en ofrecer ingredientes y productos locales cuidadosamente seleccionados. Spuntino ofrece lo mejor de la agricultura y ganadería local, mariscos de producción sostenible, así como pastas, panes, queso, charcutería, gelato, y más delicias hechas en casa.
Una foto del restaurante Bar Dough
4.6
Excepcional(1325)
Precio: caro
• Italiana • Highlands
Reservado 9 veces hoy
Bar Dough es un restaurante italiano que ofrece una elevada visión de la cocina tradicional en un entorno local y acogedor. El menú de pequeños y creativos platillos del chef Max Mackissock, el cual incluye filetes y pescados preparados de manera tradicional, pastas hechas a mano y pizzas cocinadas en un horno de leña, complementan a la perfección el menú de cocteles de inspiración clásica, la carta de vinos italianos, spritzes de limoncello de la casa y una amplia selección de cervezas. Por favor tenga en consideración que el restaurante cuenta con reservaciones para las mesas altas y bajas, y estará contento en satisfacer sus solicitudes de reservación siempre y cuando sea posible.
Una foto del restaurante Tamayo Restaurant
4.5
Impresionante(4379)
Precio: caro
• Mexicana contemporánea • Centro de la ciudad/LoDo
Reservado 29 veces hoy
Los menús de Tamayo ofrecen una interpretación moderna de la auténtica comida mexicana con recetas creadas por el aclamado chef y propietario Richard Sandoval en su restaurante maya de la ciudad de Nueva York. El establecimiento presenta una decoración espectacular con paredes en tonos ámbar y coral y detalles artísticos, como tucanes con incrustaciones en plata, cuencos de guacamole con elementos de roca volcánica y plata y máscaras mayas. El restaurante Tamayo es una experiencia única para disfrutar de almuerzos íntimos de negocios, cenas, eventos sociales y grandes celebraciones.
Una foto del restaurante Ukiyo
4.8
Excepcional(91)
Precio: muy caro
• Especialidad Japonesa • Whittier
Reservado 9 veces hoy
UKIYO is a 12-seat omakase (chef choice) restaurant located on Larimer Square of downtown Denver, curated by chef Phraseuth ‘Paul’ Sananikone. The UKIYO multi-course omakase experience uses Japanese techniques with worldly flavors transforming it into a unique tasting menu where his offerings change based on ingredient seasonality and availability.
Una foto del restaurante BRUTØ
4.6
Excepcional(18)
Precio: muy caro
• Americana contemporánea • Centro de la ciudad/LoDo
Reservado 3 veces hoy
The heart of BRUTØ lies in our hearth, a live fire sustained by oak wood and manned by our chefs from open to close each and every day. You’ll find that our menu is centered around brutalist ideas, curated thoughtfully and carefully in a way that encourages little to no waste between our tasting counter and our bar program. Our efforts in sustainable practices are showcased through our vast fermentation program and our commitment to locality by way of partnerships with our local farmers and ranchers. BRUTØ's intimate setting offers the opportunity to witness each and every step in the culinary process up close.BRUTØ is located inside of Free Market on the Dairy Block of downtown Denver. The dining room consists of an intimate chef's counter that faces into our open kitchen. Make a reservation to join us for our Chef's Tasting Menu Tuesday-Sunday evenings.
Una foto del restaurante Ash'Kara
4.7
Excepcional(807)
Precio: caro
• Israelí • Highlands
Reservado 23 veces hoy
Ash’Kara will explore the continuous evolution of Israeli cuisine, with ingredients and flavors from across Europe and North Africa.
Una foto del restaurante KUMOYA
4.8
Excepcional(265)
Precio: caro
• Japonesa • LoHi
Reservado 16 veces hoy
KUMOYA, is a Japanese Kitchen and Sushi Restaurant, the passion project of renowned sushi chef Corey Baker in collaboration with Max Mackissock, located in the heart of LoHi. We specialize in traditional sushi and innovative izakaya-style dishes with a modern Japanese twist. Our kappo-style dining concept allows guests to curate their own culinary adventure. Chefs Corey Baker and Max Mackissock draw inspiration from Kaiseki cuisine, celebrating the seasons and micro-seasons inherent in sushi and Japanese cooking, resulting in a dynamic, ever-evolving menu.AT KUMOYA, we prioritize technique, vibrant hospitality, and the use of exceptional ingredients—from the Japanese fish markets of Toyosu and Fukuoka to the finest Japanese and Colorado produce. Join us at Kumoya, where each dish tells a story, and every meal is a journey.
Una foto del restaurante Uchi Denver
4.8
Excepcional(2798)
Precio: muy caro
• Sushi • River North (Denver)
Reservado 24 veces hoy
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE ::The award-winning Uchi, which translated from Japanese means “home,” was first opened in Austin, Texas by James Beard Award winner Chef Tyson Cole. Since then, Cole’s signature non-traditional take on Japanese cuisine has been warmly received by visitors from across the country and around the globe. Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. We look forward to serving you, Kanpai!
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable