Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco

Los mejores restaurantes con menú degustación en Nob Hill

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

90 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Ciccino
4.6
Excepcional(52)
Precio: muy caro
• Italiana • Nob Hill
Reservado 5 veces hoy
Ciccino opened in November 2022 on the corner of California & Hyde Streets in Nob Hill. The restaurant’s name Ciccino is Italian for ‘little piece of meat’. The name was given to Chef Gian Marco and his siblings in honor of his late father, Angelo Cosmi (the town’s local plumber), who would eat a steak ‘ciccia' sandwich for lunch. His father’s employees would admire his daily sandwich and he soon earned the name ‘Manga Ciccia’, Italian for ‘eat meat’. Gian Marco’s father passed in 2002 and still to this day, the Cosmi siblings are known as ‘Ciccino’. Hints of copper and natural, industrial touches were intentional when Gian Marco’s wife, Lynsey Rose, designed the restaurant’s elevated and rustic interior.
Una foto del restaurante Sato Omakase
4.7
Excepcional(229)
Precio: muy caro
• Sushi • Tenderloin
Reservado 5 veces hoy
***Sato Omakase is offering TASTING MENU ONLY***An invitation to our limited tranquil Omakase Sushi Bar area. Immerse yourself into an intimate experience with the chef and the exclusive drink service. Omakase begins at 5:00pm, 5:30pm, 7:30pm, and at 8:00pm. - Omakase Bar seatings are where you can directly interact with the chefs in action right in front, - Omakase Table seatings are cozy tables against wall where you are offered with the full omakase dishes and drinks.If you have allergies or dietary restrictions, please kindly let us know ahead of time. We will do our best to accommodate.
Una foto del restaurante Friends Only
Precio: muy caro
• Japonesa • Nob Hill
Friends Only is the R&D restaurant for AKIKOS at Avery Lane on Folsom Street in San Francisco’s East Cut neighborhood.Our menu is centered around dry-aged ingredients, such as a mouth-watering bite of nigiri featuring a 21-day aged bluefin tuna topped with Osetra Caviar. Another nigiri piece may be a tilefish, aged for 7 days and grilled to perfection with its own crispy scales.Enhance your dining experience with our meticulously curated beverage pairings. Indulge in a range of choices, including champagne, reserve sake, and expertly crafted spirits, complemented by Carson Dean's signature Asian-inspired classic and modern cocktails.Omakase menu starts at $330 per person, not inclusive of beverages, 20% service charge, sales tax, and the San Francisco mandate. The $100 per person deposit secures your reservation and will be fully applied to your final bill.
Una foto del restaurante Nightbird
4.6
Excepcional(830)
Precio: muy caro
• Californiana • Civic Center/Hayes Valley/Van Ness
Reservado 3 veces hoy
Nightbird le ofrece un menú de degustación de 125 USD por persona. El Nightbird es un restaurante boutique elegante en el corazón de San Francisco, que está conectado con la comunidad, la diversidad, y ofrece una experiencia acogedora y fantástica. Linden Room es un bar elegante e íntimo que ofrece cocteles elegantes y creativos, el lugar se encuentra escondido en un callejón en Hayes Valley.
Una foto del restaurante Alexander's Steakhouse - SF
4.7
Excepcional(2511)
Precio: muy caro
• Asador • SOMA
Reservado 16 veces hoy
El chef ejecutivo Marc Zimmerman propone una interpretación moderna de una churrasquería estadounidense con elementos de influencia japonesa en la carta. Los platos incluyen cortes clásicos como ribeye, solomillo y filete miñón y cocina sostenible, como el trago Hamachi y la mayor selección de filetes Wagyu en EE.UU. (con 11 tipos de Wagyu). Entre las especialidades se incluyen los filetes añejados en seco y los productos más lujosos y de mejor calidad del mercado, como 2 menús degustación y una carta de vinos premiada diseñada por el director de vinos Johnny Slamon. El Alexander's Steakhouse también cuenta con un bar de servicio completo que ofrece algunos de los exclusivos cocteles creados por el encargado del bar Daniel Clayton.
Una foto del restaurante Dalida
4.7
Excepcional(879)
Precio: caro
• Mediterránea • Presidio
Reservado 60 veces hoy
Beautiful Modern Mediterranean restaurant by Chefs Laura and Sayat (Star Chefs and San Francisco Chronicle Rising Stars) at the Main Parade Lawn in the heart of the Presidio National Park. The restaurant's menus feature Presidio-inspired seasonal craft cocktails, a progressive wine menu, and a cuisine that balances the comfort of familiar Mediterranean flavors with California sensibilities. In cohesion with the Presidio National Park, the design features soft, natural colors; repurposed furniture items from the Presidio; and a mural and a hand-drawn wall paper by Bay Area artist Emily Parkinson. Diners can enjoy a patio with a view of Alcatraz; an intimate private dining room; a lofty main dining room surrounded by windows on two sides; a cozy bar that is a local favorite; and an open-concept kitchen counter with counter seats and high tables.
Una foto del restaurante Che Fico San Francisco
4.7
Excepcional(1888)
Precio: caro
• Italiana • North Panhandle/USF
Reservado 50 veces hoy
Che Fico, is a California Italian restaurant from Chefs David Nayfeld and Matt Brewer in San Francisco's NOPA neighborhood. The food focuses on Italian cuisine through the lens of California. It’s our vision of Northern California as if it is a region in Italy, our connection to the region, and our love for Italian culinary practices. The rustic, market-driven menu features handmade pasta, pizzas, antipasti, housemade salumi, meat, and fish plus dishes from the Jewish-Roman heritage known as “Cucina Ebraica.” The beverage program focuses heavily on both Italian and Californian wines with a cocktail program that utilizes a variety of spirits, amaros, and seasonal ingredients. Che Fico is a place to gather with friends and enjoy warm hospitality, food, and drink, through an approachable menu and convivial ambiance.
Una foto del restaurante Trestle
4.8
Excepcional(2771)
Precio: caro
• Americana • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 19 veces hoy
En Trestle se conmemoran los tiempos donde la gente hacía una pausa para disfrutar de comidas en presencia de una gran compañía, dando a este tiempo su debido respeto y veneración. El restaurante proporciona una experiencia gastronómica servida en tiempos, con la satisfacción y la calidez encontrados en una reunión familiar, creando las bases para una comida en forma. Cada noche se ofrece un menú cambiante de 3 tiempos, con opciones diferentes en cada platillo por 35 USD por persona. Se dará la opción de pedir pasta adicional con un costo de 10 USD por persona. El menú para el día siguiente es enviado antes de medianoche. Podrá ver el menú en www.trestlesf.com El restaurante también da cabida a opciones vegetarianas cada noche. El Trestle hace su mayor esfuerzo para adecuarse a alergias o restricciones basadas en dicho menú.
Una foto del restaurante Seven Hills
4.8
Excepcional(2456)
Precio: caro
• Italiana • Russian Hill
Reservado 36 veces hoy
Seven Hills da la bienvenida a sus comensales. Se trata de un restaurante de barrio rústico que sirve buena comida italiana y se ubica en el barrio Russian Hill de San Francisco. Ofrece platillos frescos y asequibles, pero se centra en las pastas caseras. La carta de vinos es pequeña, aunque muy seleccionada y complementa a la perfección el estilo de cocina del restaurante. El restaurante espera dar su mejor servicio. Los clientes que no puedan encontrar lo que buscan en línea, pueden llamar directamente al restaurante. ¡Hasta pronto!
Una foto del restaurante Angler San Francisco
4.6
Excepcional(258)
Precio: muy caro
• Americana • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 20 veces hoy
Angler is a seafood-focused Saison Hospitality Group restaurant with one Michelin star on the Embarcadero waterfront, featuring views of our expansive wood burning hearth and the San Francisco Bay, where each dish is touched by fire and intended to be shared.Our sourcing is deliberate and our menus closely follow the seasons of Northern California. Chef de Cuisine, Joe Hou

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable