Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Houston

Los mejores restaurantes con menú degustación en Heights / Washington

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

41 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Auden
4.3
Impresionante(159)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Montrose
Reservado 3 veces hoy
Auden is a neighborhood restaurant in the heart of Autry Park in River Oaks. We feature a simple, seasonal menu and serve dinner six days a week and brunch on Sundays! We also have our Happy Hour Daily (from 5:00-6:30 p.m.). Auden delivers an approachable bistro experience with influences of Texas flavors, Gulf Coast Ingredients and a nod to our Indian upbringing.Located in between Montrose and River Oaks, we look forward to dinner with you.
Una foto del restaurante March
4.9
Excepcional(52)
Precio: muy caro
• Mediterránea • Montrose
Reservado 8 veces hoy
In the heart of Houston’s Montrose neighborhood, MARCH Restaurant is an intimate Mediterranean restaurant from Chef Felipe Riccio. Serving both 6 and 9 course tasting menus, we study the gastronomy, history, and cultures of the region to answer the question:“What is Mediterranean cuisine?”After many years of personal and professional exploration of the Mediterranean – including extended stints at three-Michelin-starred Osteria Francescana and Azurmendi –Felipe has brought this spirit of exploration back to his home in Houston.The word ‘MARCH’ signifies an area of land on the border between two territories; a frontier between realms. The menu is the team’s love letter to the Mediterranean where we will explore the unique, layered evolution of its many connected cuisines, with beverage pairings/selections artfully curated by partner and Master Sommelier, June Rodil, and the acclaimed beverage team.
Una foto del restaurante Turner's Cut
4.7
Excepcional(128)
Precio: muy caro
• Asador • Montrose
Reservado 35 veces hoy
Turner’s Cut is Houston’s newest playground for the elite, mixing the sophistication and luxury of the Gilded Age, the indulgence and free-flowing excess of the Golden Era, spiced with the risqué, exclusive, and clandestine aura of prohibition. Featuring the most exquisite and rare cuts of meat from America and Japan, white-glove service, daily live bandstand music, and antique design elements, Turner’s Cut is the most opulent dining experience in the city of Houston.
Una foto del restaurante Uchi Houston
4.9
Excepcional(4469)
Precio: muy caro
• Sushi • Montrose
Reservado 102 veces hoy
El chef Tyson Cole, galardonado en 2011 con el premio James Beard, aporta su estilo propio a la sucursal de Houston de su restaurante Uchi. Cole combina texturas y sabores inesperados y sobrepasa los límites de la gastronomía japonesa, inspirándose para el sabor en numerosos lugares de todo el mundo y mezclando el trabajo tradicional maestro de cuchillo con técnicas de vanguardia. El Uchi está situado en el emblemático y antiguo espacio de Felix, en Westheimer, esquina Montrose. Este lugar lleva su nivel característico de calidad y servicio a una ubicación urbana, mezclando a la perfección la innovación culinaria con un ambiente accesible. El menú del chef Cole propone platillos del día, degustaciones frías y calientes, makimono, yakimono, tempura y, por supuesto, sushi y sashimi.
Una foto del restaurante JŪN
4.7
Excepcional(652)
Precio: muy caro
• Americana • Heights / Washington
Reservado 38 veces hoy
Restaurant by Top Chef Alum, Chef Evelyn Garcia and Chef/Partner Henry Lu. New Asian American restaurant in the Heights serving chef inspired small to large dishes all meant to be shared. JŪN also has a full selection of craft beer from local brewers as well as an exciting wine list. If you are interested in booking party size 6 and more please email: booking@junbykin.com with your inquires.
Una foto del restaurante BCN Taste & Tradition
4.9
Excepcional(1843)
Precio: muy caro
• Española • Montrose
Reservado 72 veces hoy
Es necesario proporcionar la información de la tarjeta de crédito para reservaciones de grupos con más de 5 comensales. Aplica cargo de 50 USD por persona en caso de realizar una cancelación con menos de 48 horas de antelación a la fecha reservada, o si el tamaño del grupo disminuye dentro de las 24 horas previas a la fecha. No se aplicará ningún cargo en caso de transferir la reservación a otro nombre. El nombre BCN Taste & Tradition es un reconocimiento a la ciudad de Barcelona y a la fusión de la cocina tradicional y moderna del país ibérico. El chef Luis Roger, quien se mudó recientemente desde Girona, España, recibió su capacitación bajo el mando del chef de Michelín Ferran Adria en el Bulli y cursó sus estudios en la renombrada escuela de artes culinarias Aula Gastronomica de l’Emporada. El BCN Taste & Tradition está ubicado en el 4210 Roseland St. del moderno Montrose/Museum District. En el BCN Taste & Tradition se disfruta de una auténtica experiencia gastronómica española junto a un servicio sin igual. El menú es un escaparate de toda la fantástica e innovadora alta cocina que ha colocado a España en el escenario mundial.
Una foto del restaurante Late August
4.7
Excepcional(92)
Precio: caro
• Americana • Midtown
Reservado 11 veces hoy
The Late August name derives from the joyful time of year when the Sears catalog would arrive at your doorstep, bringing a deep desire and wonderment to all who would receive it and begin feverishly circling the items that would hopefully arrive for Christmas.Our restaurant, set in the previous Historic Downtown Sears building, seeks to bring that same wonder to guests through its atmosphere, service, and cuisine. Echoing the mission of Lucille's Hospitality, which is committed to “Serving the Past, Feeding the Future,” Late August’s menu explores the culinary heritages of Chef Chris Williams and Chef Sergio Hidalgo by bringing the dishes and flavors from both their youths and the experiences to date creating a culturally culinary celebration.
Una foto del restaurante Aiko
4.9
Excepcional(320)
Precio: caro
• Sushi • Washington Avenue Coalition / Memorial Park
Reservado 22 veces hoy
Chefs Patrick Pham and Daniel Lee have over 25 years of combined experience in Japanese cuisine and sushi. They established their culinary careers in Houston where they worked together for years before creating their own restaurants.Pham and Lee teamed up to bring new curated dining concepts to Houston’s food scene and kicked off a series of omakase pop-up dinners called Secret Taste. Pham and Lee then opened Kokoro in the Bravery Chef Hall in Downtown Houston followed by Handies Douzo in the Houston Heights.Aiko is the newest concept from the team featuring a sushi bar and seated dining.
Una foto del restaurante The Kennedy - Houston
3.7
Muy bueno(74)
Precio: caro
• Americana • Montrose
Reservado 21 veces hoy
At The Kennedy, our mission is to transport guests through time with a unique fusion of classic elegance, exceptional cuisine, and refined ambiance. We are committed to providing an immersive experience where artistry meets culinary delight, blending a rich heritage of premium cocktails, curated dishes, and live piano performances in an intimate, vintage-inspired setting. From day to night, we create an environment that celebrates timeless sophistication, inspiring connection and conversation through every note, sip, and bite. Step into a world of charm and nostalgia at The Kennedy, where every moment is thoughtfully crafted for a memorable experience.
Una foto del restaurante Brasserie 19
4.7
Excepcional(2690)
Precio: muy caro
• Francesa • River Oaks
Reservado 37 veces hoy
Brasserie 19, located in Houston’s 77019 neighborhood, offers a modern amalgamation of French brasserie fare and well-known American influences. The menu utilizes the freshest seasonal ingredients in thoughtfully prepared dishes. Brasserie 19 boasts an expansive, carefully developed wine list. Brasserie 19's sophisticated yet unpretentious interiors are bathed in deep blues, cool greys, and whites, with antiqued woods and white marble used throughout. Blue velvet banquettes are paired with woven chairs and complemented by white linen-covered tables to create a casually elegant setting for lunch, dinner or weekend brunch. Brasserie 19 serves lunch and dinner 7 days a week, as well as brunch on Saturdays and Sundays.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Paula
    Houston •2 valoraciones
    5.0
    Fecha de la visita: 20 oct 2024
    Totalmente delicioso… pedimos que nos enviaran sugerencias y absolutamente todo estuvo espectacular
    Más información
    Uchi HoustonPrecio: muy caro• Sushi• Montrose
    4,9
  • OpenTable Diner
    Nueva York •3 valoraciones
    5.0
    Fecha de la visita: 3 sept 2024
    Una experiencia linda, comida deliciosa y todo el staff súper atenta y cariñosa. Volveremos!
    Más información
    MarchPrecio: muy caro• Mediterránea• Montrose
    4,9
  • CristianM
    Houston •4 valoraciones
    5.0
    Fecha de la visita: 3 mar 2024
    Gran sorpresa en la comida y las combinaciones. El nivel de la comida con la sal suficiente (por arriba del promedio en Estados Unidos, pero bien para alguien de México). Los vinos del maridaje estuvieron bien a excepción de 1 (3/4). Sólo pedimos la degustación del Chef, pero los platillos de las otras mesas se veían bien servidos y presentados. El personal muy atento, sobre todo porque nos ayudaron con la celebración de cumpleaños.
    Más información
    JŪNPrecio: muy caro• Americana• Heights / Washington
    4,7
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable