Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Gran Boston

Los mejores restaurantes con menú degustación en South End

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

37 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Oishii Boston
4.7
Excepcional(2394)
Precio: muy caro
• Sushi • Extremo Sur
Reservado 23 veces hoy
Oishii Boston está ubicado en el distrito South End SOWA, la zona más artística de Boston. El objetivo del Oishii Boston es ofrecer la mejor experiencia gastronómica a cada uno de sus clientes. El chef Ting San prepara cada platillo al detalle combinando los ingredientes más frescos con su creatividad para transformar un platillo en una obra de arte. El restaurante ofrece una experiencia culinaria maravillosa para disfrutar en cualquier ocasión. Además, dispone del vino y el sake más delicados que sirve en el salón de estilo contemporáneo de Tokio. El salón comedor está decorado con elegancia para proporcionar un ambiente agradable que complementa una magnífica comida.
Una foto del restaurante MIDA - South End
4.7
Excepcional(2728)
Precio: moderado
• Italiana • Extremo Sur
Reservado 60 veces hoy
MIDA is a South End neighborhood restaurant, inspired by the simplicity of classic Italian dishes . Our menu focuses on many regions of traditional Italian food and culture, using fresh, seasonal ingredients.Dinner is served Monday - Thursday, and Sundays from 4:00 PM - 10:00 PM and Friday and Saturday from 4:00 PM - 11:00 PM. Brunch is served Saturday and Sunday from 10:30 AM - 3:30 PM. Patio reservations are available on a same day first come basis only. Please call the restaurant to secure patio seating. Patio availability is dependent on weather. Walk-ins are always welcome.
Una foto del restaurante Bar Mezzana
4.7
Excepcional(1396)
Precio: muy caro
• Italiana • Extremo Sur
Reservado 26 veces hoy
Bar Mezzana is a coastal Italian restaurant by Chef Colin Lynch at Ink Block in Boston’s South End, specializing in crudo and hand-made pasta. Signature dishes like Chicken Under a Brick, Grilled Octopus and Orecchiette with Sausage have become instant classics. Seasonal menu updates incorporate flavors from local farmers and purveyors. The crudo menu changes daily - think Nantucket bay scallops and razor clams along with Japanese and European delicacies like shima aji and lubina. All are expertly prepared with bright touches of citrus, oils and salts. Reserve in the dining room for a family dinner or date night. Enjoy the bar and lounge for bar snacks and a great burger. A private dining room is available for a business event or intimate party for up to 12. Any night of the week, Bar Mezzana welcomes with a thoughtful wine list, delightful cocktails, delicious food and friendly staff!
Una foto del restaurante Bistro du Midi
4.7
Excepcional(4530)
Precio: caro
• Francesa • Back Bay
Reservado 63 veces hoy
Bistro du Midi ofrece sabores refinados de la Provenza y del Sur de Francia. También dispone de una extensa carta de vinos. Además, se encuentra en un entorno tranquilo con vistas al Public Garden de Boston. La cafetería, situada a nivel de calle, tiene ventanales y cuenta con un patio donde se puede comer al aire libre en primavera y verano.
Una foto del restaurante Uni
4.6
Excepcional(2240)
Precio: muy caro
• Asiática contemporáneo • Back Bay
Reservado 28 veces hoy
Uni es la evolución del bar íntimo de sashimi del mismo nombre de Ken Oringer, que se expandió hacia el espacio de lo que antiguamente era Clio con el socio y chef ejecutivo Tony Messina a la cabeza a principios de 2016. Ofrece gastronomía japonesa innovador de fusión utilizando los mariscos más frescos del famoso mercado Tsukiji de Tokio y de los pescadores locales de Nueva Inglaterra, y tomando influencias de las calles de Tokio, Shangai, Singapur, Bangkok, y Bangladesh.
Una foto del restaurante Shore Leave
4.7
Excepcional(218)
Precio: caro
• Sushi • Extremo Sur
Reservado 23 veces hoy
Shore Leave is our interpretation of a tropical escape through the lens of our love for Boston’s rich dining scene. Named after a sailor’s leisure time on dry land, Shore Leave’s tropical cocktails take you away from the hustle and bustle. This space, music, and most importantly, our Shore Leave team, make every moment here feel like watching the sun go down with your feet in the sand. Off the main drag, just below the street in Boston’s South End, Shore Leave brings you along on an everyday vacation. Options are available for regular dining or the OMAKASE at SHORE LEAVE EXPERIENCE. We do not take reservations for "just drinks", so cancellation fees will apply. Just drinks-walk in for bar seats! We ID at the door. Underage guests are permitted but not permitted at the bar. Stop by for live entertainment! Shore Leave hosts The People's Karaoke most Fridays beginning at 10pm and surf rock band The Electric Heaters Thursdays beginning at 8pm. Entertainment varies so call for details!
Una foto del restaurante Prima
4.8
Excepcional(722)
Precio: caro
• Italiana • Charlestown
Reservado 66 veces hoy
Located on the edge of City Square Park in Charlestown, Prima is an energetic Italian celebration of reimagined classics. Our beautifully restored grand bar and dining room – which overlooks the park as well as the city skyline – strives to honor our building’s past and its prestigious placement at the gate of this historic Boston neighborhood.
Una foto del restaurante No Relation
4.8
Excepcional(135)
Precio: muy caro
• Japonesa • Extremo Sur
Reservado 8 veces hoy
Tucked away down a narrow hallway, No Relation is a nine-seat, secret sushi restaurant nestled within Shore Leave, a tropical experience from the team at Bar Mezzana. Chef Colin Lynch leads the inventive omakase menu, where Japanese technique and his creative interpretation of a sushi-ya are presented each evening over approximately 14 courses. Join us in a shared intimate experience with a thoughtfully curated menu, served directly by our chefs.
Una foto del restaurante Mooncusser
4.8
Excepcional(1446)
Precio: muy caro
• Pescados y Mariscos • Back Bay
Reservado 14 veces hoy
Cancellation Policy: We ask that if you need to cancel your reservation, do so 24 hours in advance. Guests cancelling within 24 hrs of their reservation will be charged $50 per person.Mooncusser serves a $120 multicourse menu from head chef Carl Dooley. Since opening in 2017, the restaurant has been awarded top honors by the New York Times, Boston Magazine and other publications.
Una foto del restaurante Season To Taste
4.8
Excepcional(1647)
Precio: caro
• Americana • Cambridge
Reservado 16 veces hoy
Un nuevo restaurante de Robert Harris, liderado por el chef Carl Dooley. El menú diario de precio fijo, de 4 tiempos, tiene un precio de 65 USD por persona. Hay una curada lista de vinos y cervezas. Dispone de 16 asientos en las mesas y 4 taburetes con vistas a la acción de la cocina. Se pueden solicitar mesas específicas, pero no están garantizadas. También hay una enoteca de a pie que ofrece pequeños bocados antes de la comida o donde se puede tomar una copa o un aperitivo. Se recomienda reservar mesa y llegar a la hora, ya que no se garantizan los asientos cuando los comensales se retrasan más de 15 minutos. También se pueden organizar fiestas privadas bajo petición. Se recomienda hacer la reserva con al menos 3 meses de antelación. Se ruega contactar con el gerente para obtener más información.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable