Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Minneapolis - St. Paul

Los mejores restaurantes con productos locales en Bloomington

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

8 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Ciao Bella
4.9
Excepcional(6642)
Precio: moderado
• Italiana • Bloomington
Reservado 123 veces hoy
El restaurante Ciao Bella fue inaugurado en 1997 por Rick Webb, un empresario de restaurantes local, y ofrece cocina italiana contemporánea y un servicio incomparable. La pasión y compromiso de restaurante ofrecer alimentos hechos a mano y elaborados con ingredientes frescos, de temporada, orgánicos y locales en cada comida, cada día. El establecimiento es espectacular, cómodo y rodeado con la calidez de la madera, el arte y murales originales, obras de hierro forjado a mano y hospitalidad reconocida. Ya se trate de un almuerzo de negocios o una tarde relajada con los amigos, todo el equipo de Ciao Bella le dará la bienvenida.
Una foto del restaurante FireLake Grill House Mall of America
4.5
Impresionante(934)
Precio: caro
• Americana • Bloomington
Reservado 36 veces hoy
Esta es la segunda ubicación del aclamado FireLake Grill House Mall of America. El restaurante es cálido y acogedor, desde su mostrador de comidas de cobre hasta sus muros de madera de los graneros de Minnesota. Se sirven pollos de rosticería y filetes asados. El FireLake es ideal para compartir comida exquisita con la familia o los amigos y disfrutar de un servicio cálido y amable. En el FireLake Cocktail Bar, de ambiente relajado, se pueden degustar platillos ligeros, cocteles hechos a mano y cervezas artesanales de Minnesota. Abierto para el desayuno, el almuerzo y la cena.
Una foto del restaurante Aspen and Oak
4.5
Impresionante(2)
Precio: moderado
• Comida reconfortante • Bloomington
Located in the Doubletree Bloomington South Hotel on the corner of HWY 100 & 494. We feature local flavors and ingredients. Big screen TVs great for cheering on the local (or not so local) teams. 14 Taps showcasing local (and Micro) breweries. Hand crafted cocktails. Handmade desserts. Best kept secret in Bloomington! **************Mother's Day Brunch.Sunday May 12, 2024 11am-2PM.Build your own Omelete Station, Ham & Marinated Tri Tip Carving Station, various fruits, salads, entrees and desserts. Adults $40 Children 12 & Under $15.
Una foto del restaurante LARS Restaurant & Bar
4.3
Impresionante(0)
Precio: moderado
• Americana • Bloomington
Reservado 1 vez hoy
Welcome to LARS Restaurant & BarOur Bloomington, MN eatery provides a casual dining experience with a menu infused with local ingredients and flavors.The features, feel, and ambiance of LARS is specifically designed to resonate with all our patrons, on many levels. From delicious cocktails to bar rituals and even live music, there is always a welcoming atmosphere.
Una foto del restaurante Tullibee
4.7
Excepcional(1414)
Precio: caro
• De la granja a la mesa • Centro de la ciudad/North Loop
Reservado 38 veces hoy
Tullibee celebrates the lakes and woods cuisine that is so deeply woven into the fabric of Minnesota. Named for a fish native to our Minnesota waters, Tullibee is a tribute to our beautiful state and brings its fresh and authentic flavors to each dish we serve. Under Chef Marque Collins lead, Tullibee's new menu is curated with intention to allow guests to try multiple items on the menu. We will be serving more smaller portions of the menu items meant to be ordered many at a time on a rolling basis throughout the meal allowing guests to experience different options. Come and experience the flavors of the North! Tullibee is a taste of Minnesota. *Reservations are for Tullibee only. Our lounge and rooftop bar are seated on a first come, first served basis.
Una foto del restaurante Zelo
4.9
Excepcional(4070)
Precio: moderado
• Italiana • Centro de la ciudad/North Loop
Reservado 44 veces hoy
El restaurante Zelo, inaugurado en 1999 por el empresario de restaurantes Rick Webb, ofrece gastronomía italiana contemporánea y un servicio incomparable. La pasión del restaurante es proponer comidas caseras, elaboradas con ingredientes frescos, de temporada, orgánicos y locales. Cada platillo. Todos los días. El restaurante es espectacular, cómodo y acogedor. Además, dispone de piezas de arte y murales originales hechos de madera, piezas de hierro forjado a mano y una reconocida hospitalidad. Ya se trate de un almuerzo de negocios o una tarde relajada con amigos, el equipo Zelo lo espera para darle la más cordial bienvenida.
Una foto del restaurante Nolo's Kitchen & Bar
4.6
Excepcional(1108)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • Centro de la ciudad/North Loop
Reservado 82 veces hoy
**Please note all reservations are for Nolo's Kitchen, the rooftop is first come, first serve. For cabana rentals please visit https://www.rooftopbarmpls.com/cabanas**Located at the historic Gardner Hardware Building at 515 Washington Ave N in the North Loop neighborhood of Minneapolis. The NOLO's team consists of Marty Collins, Brett Johnson and Peter Hoff, each native Minnesotans with extensive industry experience. Marty has owned over 10 restaurant concepts in Minneapolis, MN, Kansas City and Columbia, MO, and Iowa City, IA. Brett and his family have owned and operated The Hilltop Restaurant for the past 40 years. Pete, the head chef, brings his most recent culinary experience and creativity from California to NOLO’s, The Rooftop Bar and The Basement Bar. His culinary vision and passion for local ingredients create new modern comfort food dishes. The team shares a passion for the restaurant and bar industry and sees an opportunity to fill gaps in the market in the North Loop.
Una foto del restaurante Thirty Bales
4.3
Impresionante(852)
Precio: moderado
• Americana • Hopkins
Reservado 12 veces hoy
Thirty Bales is a celebration of everything Midwestern cuisine has to offer. We're an upbeat neighborhood restaurant bringing together bright personalities, bold recipes, clean ingredients and craft spirits and playing with the flavors that make the Midwest a place unlike any other.If you're curious about our name, it comes from the legend of Paul Bunyan and Babe the Blue Ox. As the story goes, Babe had an appetite as big as Bunyan himself and is rumored to have eaten 30 bales of hay a day.Like our restaurant's big blue spirit animal, we're a pack of people that lives to eat and drink. We're endlessly in love with the Midwest and its connection to seasonal ingredients grown close to home. It's what inspires our menu and our team. And it's what inspires us as we tell our own story with the flavors and spirits of the Midwest.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable