Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva Orleans/Luisiana

Los mejores restaurantes con asientos en la barra en Jefferson

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

6 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Tana
4.7
Excepcional(496)
Precio: caro
• Italiana contemporánea • Metairie
Reservado 64 veces hoy
Tana is an upscale Italian restaurant drawing from local Chef Michael Gulotta's New Orleans Sicilian upbringing as well as his time training in the Liguria region of Italy.Experience cocktails in our comfy lounge with jewel toned plush booths and ambient lighting. Dine in the classically Italian styled main room with wood beams or The Villa, which is light and airy with lots of natural light, as if you're dining al fresca on the Sicilian coast.
Una foto del restaurante Kenji Omakase
4.8
Excepcional(118)
Precio: muy caro
• Japonesa • French Quarter
Reservado 12 veces hoy
The Kenji Omakase Experience is a multi-course menu created by the chef Matthew Nguyen, served at the sushi bar. There's limited seating Wednesday-Sunday with seatings at 5:45 and 8:30. All other guests are seated in the dining room with choice of table-side omakase or a la carte menuA traditional Japanese experience which guests leave themselves in the hands of chef and receive a meal which is seasonal, elegant, artistic and uses the finest ingredients. The chefs will take you on a tour around the world with ingredients from the Toyosu market while also highlighting the dry aging program used only at Kenji• We kindly decline requests to accommodate any dietary restrictions• A 3.95% credit card fee will be added to all non-cash payments • Service fee is added to parties of 6 or more• Cancellations will only be accepted up to 24 hours prior to your reservation• Any cancellations within 24 hours of the reservation will be charged $75 per person• Children under 12 not advised.
Una foto del restaurante Apolline
4.7
Excepcional(1764)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • Uptown
Reservado 13 veces hoy
El restaurante Apolline está situado en la hermosa parte alta de New Orleans, y ofrece gastronomía Francesa contemporánea con influencia criolla e ingredientes cultivados localmente, incluyendo hierbas, pimientos y tomates de los jardines del propio lugar. El restaurante se encuentra en una casa con estilo de cabaña. El chef Matt Farmer y el gerente general Frank Phillips ofrecen un menú innovador y un servicio excepcional que han sido parte fundamental en sus restaurantes de Nueva Orleans por más de 12 años.
Una foto del restaurante Headquarters by NGN
3.9
Excelente(120)
Precio: moderado
• Criolla/cajún/sureña • Distrito Central de Negocios
Reservado 7 veces hoy
Head Quarters by Nice Guys Nola is a bar and event space in the Warehouse District of New Orleans. It's a sister establishment to Nice Guys Nola, offering a unique experience with its own menu, cocktails, and atmosphere. Head Quarters is known for its: · Craft cocktails · Small plates and snacks · Intimate setting · Regular events, such as live music and DJ nights · Private event spaces for rent Head Quarters is a popular spot for locals and visitors alike, offering a more laid-back and relaxed vibe compared to the original Nice Guys Nola location. We're located within walking distance of the Superdome & the Pelicans Arena.
Una foto del restaurante Lola's
4.4
Impresionante(744)
Precio: moderado
• Española • Mid-City/City Park
Reservado 13 veces hoy
Lola's is truly authentic Spanish food, with a twist, in New Orleans. We are a local restaurant in the Mid-City area serving traditional Spanish dishes that have influenced the local Creole cuisine for decades.
Una foto del restaurante Restaurant Rebirth
4.7
Excepcional(2032)
Precio: caro
• Criolla/cajún/sureña • Warehouse District
Reservado 21 veces hoy
El restaurante es el único que sirve comida estilo Cajun Creole "de la granja a la mesa" en The Warehouse District. El chef Ricky Cheramie, quien es nativo del sur de Louisiana, crea platillos para el alma tales como panza de cerdo a la barbacoa estilo Mississippi, ostiones bien tostadas con maque choux (guisado cremoso con granos de maíz, cebollas y pimiento a la sartén) de langosta y jamón tasso y Cafe Au Lait Creme Brulee (creme bruleé sabor café con leche) con Calas (pastelitos fritos de arroz) y granos de café cubiertos con chocolate oscuro. En la cocina, se exprime jugo de caña de azúcar para preparar jarabe de maple, vinagreta de caña de azúcar y glaseado creole de mostaza y azúcar de caña.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable