Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco

Los mejores restaurantes para ver a gente pasar en Berkeley

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

15 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Grand Lake Kitchen - Lake Merritt
4.7
Excepcional(662)
Precio: moderado
• Americana • Oakland
Reservado 30 veces hoy
El establecimiento ha sido ampliado recientemente para incluir una zona de salón comedor cubierta, un bar con licencia para servir alcohol y una zona para reservaciones. Las reservaciones en línea son limitadas. La mayor parte del restaurante está reservado para los clientes sin reservación. ¡Esperamos verte!
Una foto del restaurante Boulevard
4.7
Excepcional(9088)
Precio: muy caro
• Californiana • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 37 veces hoy
Desde su apertura en 1993, el restaurante Boulevard ha sido aclamado como uno de los mejores restaurantes de San Francisco. Creado en colaboración con el diseñador Pat Kuleto, el interior elegante pero cálido y acogedor recrea el estilo de la Belle Époque en escencia. Es un escenario ideal para la cocina hermosa, llena de sabores y hecha con el corazón de la chef Nancy Oakes. Sabores regionales Americanos, estilo influenciado por la cocina Francesa y diseño cautivador, son elementos que en conjunto forman la experiencia completa de Boulevard. Situado en el corazón de la recientemente revivida zona de muelles en San Franciso, el histórico Audiffred Building es el lugar ideal para ser la casa de Boulevard. Dentro de los muchos premios recibidos, Boulevard se enorgullece en anunciarse como el ganador del James Beard Award for Austanding Restaurant 2012.
Una foto del restaurante Bon Delire
4.7
Excepcional(105)
Precio: caro
• Francesa • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 36 veces hoy
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
Una foto del restaurante Starlite
4.4
Impresionante(159)
Precio: caro
• Coctelería • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 25 veces hoy
Starlite is a historic San Francisco cocktail bar with nearly a century of vibrant stories. Renowned for hosting lively parties and attracting iconic figures like Alan Ginsberg, Starlite invites guests to the Beacon Grand’s 21st-floor, featuring refreshed interiors by San Francisco designer Alice Crumeyrolle. The atmosphere is set with rich velvet fabrics and a jewel-tone palette inspired by the Art Deco Era, paying homage to the city’s icons. Crafted by Scott Baird of Trick Dog fame, the cocktails are both playful and meticulously made. Michelin-award-winning chef Johnny Spero curates a menu that celebrates San Francisco’s culinary artistry, drawing inspiration from international fare. Enhancing the experience are nightly, all-vinyl DJ sets by music director Nina Tarr.
Una foto del restaurante STK - San Francisco
4.0
Excelente(1275)
Precio: muy caro
• Asador • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 99 veces hoy
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
Una foto del restaurante COQUETA - San Francisco
4.7
Excepcional(3366)
Precio: muy caro
• Española • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 22 veces hoy
Brought to you by Award Winning Chef Michael Chiarello and located at Pier 5 on the bustling San Francisco Waterfront, Coqueta is inspired by the cuisines of Spain. Chef Chiarello feels that Spain’s signature ‘small plates’ coupled with the social vibrancy of their dining scene is the perfect combination for San Francisco, which has its own deep-rooted history with the country. Focusing on regional dishes from Madrid, Catalonia, the Basque Country and beyond, the menu will feature Chiarello's interpretation of traditional Spanish cuisine and, as has always been his tradition, will highlight the bounty of fresh, local ingredients from land and sea.Coqueta means “flirt” or “infatuation” in Spanish, and represents Michael Chiarello and his team’s exploration and interpretation of Spanish Cuisine, wine and inspired cocktails, while highlighting the bounty of Northern California.
Una foto del restaurante Chotto Matte San Francisco
4.3
Impresionante(65)
Precio: muy caro
• Asiática • Centro de la ciudad/Union Square
Reservado 14 veces hoy
Coming Soon Fall 2023! Situated in Downtown San Francisco, Chotto Matte is renowned for its signature Nikkei Cuisine, expertly crafted cocktails, and electric atmosphere. Chotto Matte’s chic, contemporary interior is inspired by its Japanese & Peruvian roots, making it a unique dining experience, every time. Key highlights include Chotto’s recognisable bold design, tropical foliage and theatrical robata grill.
Una foto del restaurante Taksim
4.9
Excepcional(375)
Precio: caro
• Turca • SOMA
Reservado 11 veces hoy
Taksim is inspired by a modern approach to authentic Mediterranean cuisine. Our team has a profound love for Mediterranean gastronomy, a dedication to refinement, and a commitment to using the best ingredients.Taksim focuses on contemporary and often playful versions of classic ideas. Our seasonal menu reflects a fresh gastronomic outlook rooted in memories, where each dish is conceived with a specific culinary philosophy.
Una foto del restaurante Tosca Café
4.7
Excepcional(152)
Precio: caro
• Italiana • North Beach
Reservado 16 veces hoy
A legendary hangout in North Beach since it opened in 1919, and even more so from the 1980's onward when Jeanette Etheredge took over Tosca. Locals including Willie Brown, Lars Ulrich and Francis Ford Coppola were regular fixtures, Hunter S Thompson wrote his column for the SF Examiner in the corner booth, Bono, Lauren Hutton, and Mikhail Baryshnikov played pool in the back room, singing Opera and drinking Tosca House Cappuccinos. When Restaurateur Anna Weinberg and Interior Designer Ken Fulk heard Tosca Cafe was closing they joined forces to save it. As the new owners and passionate fans of the original establishment their goal was to return Tosca to its rightful place as a San Francisco institution. As Mikey Rapin wrote in Bon Appétit magazine: “It’s the kind of joint Beats got bounced, Bono belted opera, and a bullet hole memoralizes the night an A-LIST actor disagreed with a rockstar's choice of music"
Una foto del restaurante Acquolina
4.6
Excepcional(478)
Precio: caro
• Italiana • North Beach
Reservado 27 veces hoy
El propietario del Acquolina, Dario Nicotra, es oriundo de Livorno, una ciudad de la costa occidental de la Toscana, y ofrece una gastronomía de su región florentina natal. El Acquolina, que significa "que hace la boca agua" en italiano, evoca aquellos viejos tiempos disfrutando de la playa en la Toscana y comiendo en un restaurante familiar local. El Acquolina ofrece un brunch informal y opciones para el almuerzo. Los platillos incluyen omelettes, pizza para desayunar, repostería y espresso por la mañana, y pasta, focaccia y pizza hecha en un horno de piedra importado por la tarde. La cena es más sofisticada e incluye carnes, pescados y mariscos, además de pizza y pasta. La chef Meri Serpillo prepara a diario la pasta recién hecha para cada platillo. Los platillos se acompañan de una selección de vinos y cervezas italianos y californianos, y los cocteles de fruta fresca son el aperitivo perfecto antes de la comida. Los comensales podrán disfrutar de la experiencia de comer al aire libre en San Francisco en los asientos exteriores del Acquolina, situados frente al parque de Washington Square, uno de los mejores lugares de la ciudad donde ver pasar la gente.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable