Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. New York State

Los mejores restaurantes para grupos en Tarrytown

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

40 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Pik Nik BBQ
3.9
Excelente(44)
Precio: moderado
• Barbacoa • Tarrytown
Reservado 2 veces hoy
Pik Nik BBQ is New York’s answer to mouth-watering, slow and low, wood-smoked meats. During these challenging times, we offer curbside pickup and we deliver. Get ready for our delicious, fresh daily, smoked meat choices. Choose our popular Angus Beef Brisket or our St. Louis Ribs. We've got Pulled Pork and Smoky Sausages. And don't miss our always popular Fried Chicken, Smoked Chicken, or Chicken Wings. And then there's our sides... You get so many delicious, creative, traditional, and not-so-traditional choices that even your vegetarian friends and family will be impressed! We have beers and a selection of wines. A Westchester Magazine winner for Best New Restaurant, Pik Nik BBQ is the only BBQ spot in Westchester that Eater NY describes as "The Best.". For now, there's no in-restaurant dining but call ahead to place your order. We'll pack it all up and have it ready for you at our front door. Your family and friends are gonna love you for this! #PeaceLoveAndBBQ
Una foto del restaurante Red Hat on the River
4.6
Excepcional(2260)
Precio: caro
• Francesa/americana contemporánea • Irvington
Reservado 11 veces hoy
Nestled on the waterfront in Irvington, New York, Red Hat on the River is an American modern bistro serving satisfied diners since 2003. There's hardly a seat in the house that does not offer a spectacular view of the Hudson river. Banquettes and a pewter bar accent the space while the walls of this 100-year old renovated factory building are adorned with WPA-era art evoking a feeling of a turn of the century Parisian bistro. Evolving from a humble bistro on main street to a bustling restaurant on the river with a rooftop bar, Red Hat's commitment to providing the very best experience for their guests has always remained the same. Try the classic menu standards of steak frites, moules frites, country terrine, and the Red Hat burger. Seasonal salads, sandwiches, and seafood entrees round out the menu. The bar offerings of creative craft cocktails, local draft beer, and old world style wines complete the experience. Private events range from corporate dinners to weddings.
Una foto del restaurante The Cookery
4.7
Excepcional(1671)
Precio: moderado
• Italiana • Dobbs Ferry
Reservado 20 veces hoy
El restaurante The Cookery fue fundado por el chef David DiBari. El The Cookery tiene una excelente ubicación en Dobbs Ferry, una de las localidades ribereñas más pintorescas y hermosas de Westchester, y aprovecha la energía positiva de sus clientes locales para impulsar su pasión por la buena comida y la constante creatividad. El menú italiano neonostálgico es la mejor muestra del estilo culinario del chef DiBari, que tiene un enfoque progresivo hacia la simplicidad.
Una foto del restaurante MP Taverna - Irvington
4.8
Excepcional(2806)
Precio: moderado
• Griega • Irvington
Reservado 25 veces hoy
El chef, Michael Psilakis, introduce su premiada cocina de inspiración griega en Westchester con la apertura de la MP Taverna, una interpretación moderna de la taberna griega tradicional. El menú asequible de la MP Taverna traslada la comida griega de Psilakis al léxico culinario estadounidense y se acerca un poco más hacia la meta del chef, que consiste en que la cocina griega sea el principal escenario culinario. "Los recuerdos que tengo de la cocina con mi familia son la inspiración para mis restaurantes y espero que mis comensales creen sus propios recuerdos a través de sus experiencias gastronómicas en la MP Taverna", dice el chef Michael Psilakis. "Quiero que la MP Taverna sea un destino más allá de la celebración gastronómica, sino un lugar que evoque la familiaridad de la mesa del salón comedor de casa".
Una foto del restaurante Benjamin Steakhouse - Westchester
4.8
Excepcional(4151)
Precio: muy caro
• Asador • White Plains
Reservado 40 veces hoy
Founded in 2006, the family owned and operated Benjamin Restaurant Group has grown to comprise some of the New York metro areas premier culinary destinations. Now, they bring the glory straight to the heart of Westchester County. Offering exceptional food and service in luxurious environments, owners Benjamin Prelvukaj and Benjamin Sinanaj make it their mission to treat each guest like a member of their family. Benjamin Steakhouse offers juicy cuts of dry-aged beef-from 36-ounce Porterhouses to juicy, tender Ribeyes and succulent Filet Mignon. White Plains' dècor may look familiar to those who have dined at their Manhattan location with their signature dark wood floors, banquette seating, and burgundy booths in tow. The main dining room will also feature an oversized fireplace-a signature of Benjamin Steakhouse from day one. Whether it's a romantic rendezvous or boisterous family dinner, Benjamin Steakhouse is sure to please.
Una foto del restaurante Ruth's Chris Steak House - Westchester
4.4
Impresionante(3030)
Precio: muy caro
• Asador • Tarrytown
Reservado 32 veces hoy
Para reservar, llame al (914) 631-3311. El personal hará todo lo posible para atender su solicitud. El establecimiento Ruth's Chris Steak House de Tarrytown, Nueva York, ofrece las mejores carnes de res de calidad USDA Prime del mercado, asadas a 1.800º y servidas en platos a 500º para mantener el calor, el sabor y los jugos de los filetes del primer al último bocado. El menú incluye entradas inspiradas en Nueva Orleans, filetes de res de calidad USDA Prime, marisco fresco, guarnición de la casa y postres caseros, que se sirven en un ambiente acogedor y cálido con la hospitalidad característica del establecimiento Ruth's Chris. El Ruth's Chris es el lugar ideal para disfrutar de una velada perfecta, tanto si es asiduo al restaurante como si viene atraído por la fama del local. Se preparan cenas a diario y se recomienda reservar. Además, se organizan comidas privadas y servicios de catering fuera del establecimiento.
Una foto del restaurante The Parlor
4.8
Excepcional(357)
Precio: moderado
• Pizzeria • Dobbs Ferry
Reservado 10 veces hoy
At The Parlor, diners can experience the delicate, wood-fired soul of Neapolitan pizza spun with carefully-sourced, local, and seasonal ingredients. Look for an ever-changing array of classic and innovative pies that simultaneously deliver bold flavors and a clear conscience. Plus, along with pizza, The Parlor offers small plates that touch on the whole spectrum of culinary experience. Look for rustic salads, wood-roasted vegetables, and delicately smoked wings. This is food cooked by chefs who care (mostly because this is what they like to eat themselves). At The Parlor, we offer scissors as an alternative to us cutting your pie, ultimately empowering the diner and creating a playful, efficient way to share with your friends. Alongside a fork and knife, scissors have been the standard in Italy for centuries. Trust us: they work better—plus, you can cut any size slice you like.
Una foto del restaurante L'inizio
4.7
Excepcional(1406)
Precio: caro
• Italiana • Ardsley
Reservado 12 veces hoy
L'inizio es un restaurante que ofrece un menú de inspiración italiana de temporada con ingredientes de origen local y fue aclamado en 2015 como uno de los mejores restaurantes italianos por la revista Westchester. Scott y Heather Fratangelo, residentes de Westchester y con gran experiencia en restaurantes de Nueva York, esperan a los comensales para atenderlos en la cena de martes a domingo. L'inizio también se complace en ofrecer un menú de precio fijo de martes a jueves, así como su menú de "Barrels and Bites" toda la semana. Los recibirán con los brazos abiertos.
Una foto del restaurante Chutney Masala
4.7
Excepcional(592)
Precio: caro
• Hindú • Irvington
Reservado 5 veces hoy
Culinary School graduate and James Beard honoree Chef Navjot Arora has put together a unique menu borrowing from the vast culinary diversity of India.We truly believe great food starts with great ingredients. We procure only fresh, wholesome ingredients with no artificial flavorings or additives, local produce wherever possible, all natural poultry, free range lamb, wild not farmed seafood. We grind our own spices to ensure freshness.The New York Times gave high marks to our succulent tandoori cooked meats and referred to our sauces as superbly complex.” Vegetarians will feel like royalty” says The Journal News, referring to our delicious curries and vegetable appetizers. Our menu reflects Chef Navjot’s true passion for food that began from a very young age. He further honed his skills and learnt from the very best master chefs at the Taj Group of Hotels The menu offers a variety of combination platters, along with biryanis, curries, tandoori entrees.
Una foto del restaurante Red Horse by David Burke White Plains
4.1
Excelente(512)
Precio: muy caro
• Americana • White Plains
Reservado 19 veces hoy
Celebrity Chef David Burke opens his second award winning Red Horse Flag as a Modern-American Steakhouse concept, featuring Asian influences! Menu offerings include Chef Burke Patented Himalayan salt dry-aged steaks, coupled with unique asian offerings. The original location in Rumson, New Jersey bodes Top 30 Restaurants by NJ Monthly!

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable