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Los mejores restaurantes para gourmets en Riverside

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

17 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante The Chew Chew
4.9
Excepcional(1801)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • Riverside
Reservado 21 veces hoy
Votado como "Neighborhood Restaurant" (Restaurante de la localidad) Número 1 de Chicagoland por Open Table y "Best of Chicago" (el Mejor de Chicago) por la Chicago Magazine, The Chew Chew está de vuelta después de una renovación completa de su nueva ubicación en Riverside. Su chef y propietario Scott Zimmer ha reabierto el popular restaurante a dos cuadras de la ubicación anterior, y ahora cuenta con varios niveles, un gran bar y salón, nuevo menú y una lista de cerveza y vino ampliada.
Una foto del restaurante Petite Vie
4.9
Excepcional(377)
Precio: moderado
• Francesa • Western Springs
Reservado 34 veces hoy
Nestled in the heart of downtown Western Springs, Petite Vie offers a menu curated with classic French dishes infused with Chef Paul Virant's signature flair. Spending time researching in France for inspiration, Virant has crafted every dish with meticulous attention to detail and a reverence for tradition. Seating 65 guests, Petite Vie’s intimate space exudes the warmth and comfort of a traditional French brasserie, while seamlessly blending modern design elements. A collaboration between Virant, his wife Jennifer and long-time friend and designer Jody Tate, every detail at Petite Vie tells a story of meticulous craftsmanship and thoughtful curation. Featuring French intricacy and layering, the space is a canvas of artistic expression, with artwork curated from both local talents and treasures acquired during the team's time in Paris. Framed prints, commissioned paintings, and a round antique mirror passed down through generations, adorn the walls, adding layers of intrigue.
Una foto del restaurante Kama Bistro La Grange
4.7
Excepcional(1573)
Precio: caro
• Hindú contemporánea • La Grange
Reservado 29 veces hoy
Kama offers fresh, bold modern Indian cuisine in downtown La Grange. The father and son team of Manmohan and Vikram Singh have created a unique menu comprising of dishes from various regions of India and Indian inspired Americana. Following the tradition in Vikram's family kitchen, everything is made from scratch, to order and customized to your taste. The bar program, led by Agnes Kalusiewicz, infuses Indian spices and chutneys into scratch-made syrups, ensuring a unique and bold experience with every sip.Kama symbolizes aesthetic pleasure of the senses – touch, smell, flavor, vision and sound. Food is our most intimate connection to nature and a source of everlasting memories. For private event space bookings, large group reservations and caterings please reach out to us at: kama@kamabistro.com
Una foto del restaurante Prasino - La Grange
4.7
Excepcional(2494)
Precio: moderado
• Americana • La Grange
Reservado 24 veces hoy
Prasino es un restaurante ecológico en el área metropolitana de Chicago, en donde podrá disfrutar de desayuno, almuerzo y cena. El nombre del restaurante significa "verde" en griego, y este es el concepto fundamental de la misión del restaurante, la cual es ofrecer comida saludable a precios asequibles en un ambiente moderno y consciente de la ecología. Prasino hace énfasis en la gastronomía orgánica, local y de temporada siempre que es posible. Su elegante diseño ecológico refleja el compromiso de Prasino con la sostenibilidad.
Una foto del restaurante avec West Loop
4.8
Excepcional(922)
Precio: moderado
• Mediterránea • West Loop
Reservado 98 veces hoy
El avec es un bar de vinos del galardonado equipo del One Off Hospitality y fue inaugurado en octubre de 2003 por el chef executive Paul Kahan, Donnie Madia y el sommelier Eduard Seitan. El menú rústico cuenta con platillos mediterráneos un toque del Medio Oeste y se inspira en las regiones vinícolas del sur de Francia, Italia, Portugal y la costa de España. La carta de vinos del avec tiene un precio moderado y se centra en los viñedos boutique del suroeste de Europa, mientras que la gastronomía refleja los aromas, sabores y colores del Mediterráneo. El avec está hermanado con los restaurantes Blackbird, The Publican, The Violet Hour, Big Star y Publican Quality Meats.
Una foto del restaurante Daisies Chicago
4.8
Excepcional(345)
Precio: caro
• Americana • Logan Square
Reservado 91 veces hoy
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Una foto del restaurante Girl & the Goat
4.8
Excepcional(15081)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • West Loop
Reservado 224 veces hoy
Girl & the Goat abrió sus puertas en 2010 con el objetivo de servir un menú de estilo familiar de comidas deliciosas y atrevidas en un ambiente divertido y animado. Para hacer aún mejor la experiencia, ofrece una selección de vinos de todo el mundo con un enfoque en los pequeños productores, una carta rotativa de cervezas artesanales, y otra de divertidos cocteles creados por sus baristas. Girl & the Goat está ubicado en 809 W Randolph y fue uno de los primeros establecimientos en el Randolph Restaurant Corridor. Ofrece una gran variedad de opciones de asientos, incluyendo un cómodo lounge, asientos de bar, mesas regulares y cuatro lugares tan cercanos a la cocina ¡que tal vez incluso le pidan su ayuda! Girl & the Goat acepta reservaciones pero siempre da la bienvenida a comensales sin reservación, nómadas, aventureros y aquellos a quienes no les gusta hacer planes.
Una foto del restaurante HaiSous Vietnamese Kitchen
4.7
Excepcional(482)
Precio: caro
• Vietnamita • Pilsen
Reservado 42 veces hoy
Experience elevated Vietnamese Cuisine in a an atmosphere that is chic, approachable, warm & inviting. Chef Thai & Danielle Dang’s critically acclaimed restaurant celebrates Vietnamese cuisine in the heart of a vibrant Chicago neighborhood, Pilsen. Five times recognized MICHELIN Bibb Gourmand & four James Beard nominations.Enjoy Chef Thai's famous Caramelized Fish Sauce Wings, his signature Whole Fried Fluke and one of the New York Times favorite dishes, HaiSous' Grilled Oysters ! Guests may also enjoy a special and seasonal Grand Tasting Tour, 3 curated courses with the option of an optional wine pairing or join us at the bar for Happy Hour.The more guests you bring, the more dishes you get to try! Great for groups.
Una foto del restaurante Taxim
4.7
Excepcional(1101)
Precio: moderado
• Griega • Bucktown/Wicker Park
Reservado 13 veces hoy
Taxim, which is located in Chicago's Wicker Park neighborhood, features regionally-inspired Greek dishes paired with an all-Greek wine list. The stunning dining room is fitted with soaring 16-foot ceilings, travertine marble floors, dramatic Byzantine-style lamps and artwork, and the rooftop dining area lined with Greek flowering herbs.The restaurant was chosen as one of of Chicago's Best New Restaurants in 2009/2010 by the Chicago Tribune, Chicago Magazine and the Chicago Reader. Additionally, Taxim's housemade yogurt with young favas and lamb confit was selected as one of the Best Bites of 2009 by the Chicago Reader, the house-cured sardines were mentioned in Time Out Chicago's 2009 "100 Best Things We Ate (and drank) This Year" feature, and the wood-grilled octopus was selected as 2010's "Best New Dish" by Chicago magazine. Additionally, chef-owner David Schneider appeared on the Food Network's "Iron Chef America" in April 2011 going head-to-head with Iron Chef Cat Cora.
Una foto del restaurante Gyu-Kaku Japanese BBQ - Chicago, IL | West Loop (Union Park)
4.7
Excepcional(945)
Precio: caro
• Japonesa • Centro de la ciudad/Loop
Reservado 44 veces hoy
El restaurante BBQ japonés Gyu-Kaku del distrito de West Loop, en Chicago, ofrece una auténtica experiencia culinaria. Este restaurante barbecue japonés, conocido tradicionalmente como Yakiniku, es famoso por sus carnes deliciosas, de calidad y frescas. Los comensales pueden disfrutar de una cerveza fría mientras hacen su propia carne a la parrilla. La Happy Hour ofrece las mejores ofertas en comida y bebidas.
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