Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Los mejores restaurantes para gourmets en Ravenswood

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

71 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Daisies Chicago
4.7
Excepcional(216)
Precio: caro
• Americana • Logan Square
Reservado 43 veces hoy
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Una foto del restaurante Little Goat- Southport
4.6
Excepcional(181)
Precio: moderado
• Americana • Vista del lago/Vista este del lago
Reservado 52 veces hoy
Little Goat Diner, located in the vibrant Southport Corridor, is your go-to neighborhood spot, helmed by award-winning Chef Stephanie Izard. Enjoy all-day breakfast, weekend brunch, coffee catch-ups with friends, and your favorite lunch and dinner classics, all with Chef Izard's creative twist on new all-day favorites. Plus, bring the little ones! Kids eat free every Tuesday from 4-7PM, making it the perfect midweek treat for the whole family. We gladly accept walk-in guests. Come join us and we’ll do our best to seat you as quickly as possible!
Una foto del restaurante Artango Bar & Steakhouse
4.6
Excepcional(1769)
Precio: caro
• Asador • Lincoln Square
Reservado 19 veces hoy
Experience Buenos Aires’ Golden Age at Artango Bar and Steakhouse, where the rich cultural heritage of Argentina comes alive. Set amidst a tableau of Art Nouveau and Neo-classical architecture and décor are the exciting tastes, lively music and dancing of Argentina.An evening at Artango feels as if you’ve traveled to Buenos Aires, and guests have the opportunity to enjoy authentic imported Grass-Fed Argentinian steaks. Roman’s selection of 120 day wet-aged, grass-fed black angus beef cuts are grilled on an Argentinian parrilla at a slightly lower temperature and for a longer period of time – similar to the Patagonian method of barbecuing crafted by Buenos Aires-born celebrity chef, Francis Mallmann. Argentine cuts are lean, tender and full of flavor. Pair your meal with Prohibition-era cocktails and both classic and rare European and Argentine wines. Dining at Artango is a memorable journey to Argentina.
Una foto del restaurante Eden
4.8
Excepcional(1604)
Precio: caro
• Americana • Avondale
Reservado 13 veces hoy
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Una foto del restaurante Boka
4.8
Excepcional(7171)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Lincoln Park
Reservado 80 veces hoy
El restaurante Boka, premiado por Michelin, es un habitual de la escena culinaria en Chicago desde 2003. En enero de 2014, el chef Lee Wolen se unió al equipo como chef ejecutivo y propietario después de la completa renovación del restaurante. La crítica ha tomado nota de quién está al mando del Boka. Phil Vettel, del Chicago Tribune, y el Chicago Eater nombraron a Lee como el "2014 Chef of the Year". Más recientemente, Lee fue nombrado en 2015 "Chef of the Year" y el restaurante Boka fue galardonado en 2015 con "Restaurant of the Year" en los codiciados Jean Banchet Awards de Chicago. El Boka ofrece una moderna gastronomía americana que se centra en los productos de temporada tan locales como sea posible. La chef de repostería Meg Galus se unió a la cocina del Boka en 2015 y proporciona una continua transición entre salados y dulces, a semejanza del uso que Wolen hace de una excelente materia prima que se prepara y se dispone con muy buen gusto.
Una foto del restaurante Mordecai
4.3
Impresionante(308)
Precio: moderado
• Americana • Wrigleyville
Reservado 12 veces hoy
Focusing on seasonal and local ingredients, Chef Matthias Merges, brings traditional American classics to life with a sense of whimsy and approachability.Mordecai and our second-floor bar, Hush Money, boast an extensive list of vintage and collectable spirits along with innovative cocktails curated by the same team responsible for Logan Square’s renowned Billy Sunday.We are proud to be an enclave for both our neighbors and new friends alike. Whether you are in Wrigleyville for a Cub’s game, a fun spirits experience, or dinner with friends, we are here to welcome you to Mordecai!
Una foto del restaurante Geja's Cafe
4.8
Excepcional(5573)
Precio: caro
• Fondue • Lincoln Park
Reservado 46 veces hoy
Esta acogedora cafetería atrae a los comensales gracias a sus fondues, su ambiente romántico y sus conciertos nocturnos de guitarra flamenca y clásica. Como platillo principal, las fondues incluyen gambas, vieiras, langosta, pollo y carne de res en diversas combinaciones. Por motivos de seguridad, Geja's no admite niños menores de 10 años. Las reservas de zonas privadas se tienen en cuenta, aunque no pueden garantizarse.
Una foto del restaurante Mott Street
4.7
Excepcional(1047)
Precio: caro
• Asiática central • Bucktown/Wicker Park
Reservado 35 veces hoy
Mott St sirve un menú inspirado en los antojos posteriores al servicio de un equipo gastronómico de Ruxbin. Los socios del chef Edward Kim, Jennifer Kim, Vicki Kim y Chung Nate están orgullosos de compartir platillos caseros, como la pechuga de pollo cocido con sal y pimienta o los huevos estrellados. Mott St ofrece cocina ecléctica y en porciones para compartir acompañada por una selección de bebidas señaladas.
Una foto del restaurante Frontier
4.5
Impresionante(550)
Precio: caro
• Americana • West Town
Reservado 16 veces hoy
Frontier's Executive Chef Brian Jupiter has created mouthwatering dishes celebrating American contemporary cuisine, blending game and other seasonal ingredients into classic and approachable fare.The seasonal dinner menu includes small plates, vegetables, sandwiches and entrees designed to share. Frontier’s menu also features 8-10 varieties of oysters to order a la carte with dinner, or to enjoy with a bottle of beer at the bar. Over the weekend, patrons may indulge in brunch offerings including a wide selection of Frontier signature dishes alongside traditional brunch items. Complimenting Frontier's savory menu items are unique wines by the glass & bottle, specialty craft cocktails including creative punches and frozen cocktails along with an array of draft, canned and bottled beer.Frontier is closed Monday & Tuesday but will open for private events along with Sunday evenings & weekday afternoons. Email jen@pioneertaverngroup.com to inquire today!
Una foto del restaurante Tavern on Rush
4.4
Impresionante(3573)
Precio: caro
• Bistecs • Gold Coast/Streeterville
Reservado 77 veces hoy
Tavern On Rush es un asador contemporáneo que ofrece un amplio menú de comida americana clásica, sirviendo carnes de primera calidad USDA Prime, chuletas, mariscos, pizzas, hamburguesas, pastas únicas especiales del día y más. Tavern cuenta con una zona de bar y una animada sala de estar, con un productor musical residente que crea una lista de reproducción divertida y llena de energía para el disfrute de los visitantes, las siete noches de la semana. El ambiente cálido y acogedor se realza con un mostrador de botellas en forma de herradura, detalles de madera de caoba, manteles de lino, ventanales que proporcionan una vista panorámica de la animada Rush Street, junto con un servicio excepcional. El café del patio exterior de Tavern fue elegido como el "Best Outdoor Dining" por Chicago Scene Magazine. Está equipado con pantallas planas de alta definición y es perfecto para capturar los rayos de una tarde soleada durante el almuerzo o cenar con amigos en una hermosa tarde de verano. No es posible hacer reservaciones para el área de patio.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable