Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva York

Los mejores restaurantes para gourmets en Co-op City

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

34 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Hudson Garden Grill at the New York Botanical Garden
4.4
Impresionante(3517)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • Bronx Park
Reservado 43 veces hoy
Set among the towering pines of The New York Botanical Garden's Ross Conifer Arboretum, Hudson Garden Grill serves as a spectacular backdrop for modern farm-to-table cuisine. Featuring the bounty of New York's Hudson Valley and the surrounding hills and waters, the menu embodies the restaurants dedication to partnering with family farmers for ingredients grown, raised, and foraged locally-- with exquisite results!For inquiries, please email us at: nybg.hgg@constellationculinary.com
Una foto del restaurante NoMa Social
4.2
Impresionante(330)
Precio: moderado
• Mediterránea • New Rochelle
Reservado 2 veces hoy
El chef Bill Rosenberg, antiguo miembro del restaurante f.i.s.h. y Barcelona, ​​sirve platillos pequeños como haloumi a la plancha con mermelada de higos, dulces de cebolla cioppolini o bistec de falda, por nombrar solo algunos del amplio menú de tapas del NoMa Social, ubicado en el Hotel Radisson. El menú de la cena incluye pizzas al horno de leña, paella, pollo scarpariello y tablas de embutidos personalizadas. El restaurante también cuenta con una amplia carta de vinos y cervezas, junto con sangrías de autor. Los comensales disfrutarán de un tentador menú en un ambiente elegante, informal y cómodo. El NoMa Social, punto de visita obligado de la gente de la zona a la hora de almorzar o cenar, acoge tanto a foodies del barrio como a huéspedes del hotel. Ofrece platos del día y menús de fin de semana para cenar. El delicioso menú del establecimiento tiene algo para todo el mundo, ya sea sentado en el bar o en el área de comedor en uno de sus cómodos sofás.
Una foto del restaurante Aunt Jake's Pasta Experience
4.9
Excepcional(818)
Precio: moderado
• Italiana contemporánea • Upper East Side
Reservado 21 veces hoy
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Una foto del restaurante Sandro's Restaurant
4.9
Excepcional(995)
Precio: muy caro
• Italiana • Upper East Side
Reservado 25 veces hoy
Sandro's, a cherished family-run establishment, offers an authentic Roman dining experience. Chef Sandro Fioriti crafts timeless Roman dishes, while his wife Anna and son Sandro Jr. oversee the restaurant's day to day operations. Eschewing flashy decor and modern tunes, Sandro's ambiance transports guests to Italy, with its traditional cuisine and exclusively Italian wine selection, constantly evolving to delight wine enthusiasts.WHEN BOOKING PLEASE NOTE THE SEATING OPTION YOU ARE BOOKING FOR. BAR is for seats at the BAR, and DINING ROOM is for tables in the restaurant. We will do our best to accommodate any seating requests but cannot guarantee accommodation. As a busy establishment with limited space, we kindly ask that large strollers may be turned away to ensure a comfortable dining experience for all our guests.If you have any questions or concerns, please feel free to call us. We appreciate your understanding and cooperation.
Una foto del restaurante Toku Modern Asian
4.8
Excepcional(1424)
Precio: caro
• Asiática • Manhasset
Reservado 56 veces hoy
La cocina de Toku es predominantemente japonesa con influencias de China, Corea y el sureste de Asia. Ingredientes y técnicas de cocina de todo el mundo crean el menú asiático moderno. Los propietarios Gillis y George Poll han cenado en todo el mundo y se han topado con una variedad de platillos que realmente les han impresionado, "lo mejor de lo mejor." De acuerdo con Gillis, "Armamos nuestros favoritos y añadimos nuestras propias características únicas." George enfatiza la facilidad y variedad del menú. "Es un menú sin rodeos y casualmente escrito que le permitirá comer de cualquier forma que desee." Los visitantes pueden disfrutar de platillos tradicionales con aperitivos, entrantes y postre, o cenar exclusivamente sushi. Otros pueden pedir cocteles y una mesa llena de aperitivos y brochetas para compartir. "El menú está configurado para compartir", George confirma. Todo vale cuando se pide en Toku.
Una foto del restaurante Red Rooster Harlem
4.8
Excepcional(10593)
Precio: moderado
• Bar/salón/servicio de bebidas • Harlem
Reservado 75 veces hoy
El Red Rooster, situado en el corazón de Harlem, sirve comida casera basada en las raíces de la gastronomía estadounidense y en las tradiciones culinarias de la zona. El nombre del establecimiento hace referencia al legendario bar clandestino de Harlem. El chef Marcus Samuelsson refleja su pasión culinaria y la traslada a esta zona a la que llama hogar.
Una foto del restaurante Dagon
4.6
Excepcional(1842)
Precio: moderado
• Mediterránea • Upper West Side
Reservado 59 veces hoy
Hailed as "The Best New NYC Restaurant of the Pandemic" by the NYC Post, Dagon is an exciting restaurant on Manhattan's Upper West Side that features cuisine from "somewhere in the Mediterranean." Named for the Phoenician and Philistine god of agriculture and the earth, the menu showcases modern Israeli cuisine with Levantine influences.
Una foto del restaurante HAVEN Riverfront Restaurant and Bar
4.8
Excepcional(4028)
Precio: muy caro
• Americana contemporánea • Edgewater
Reservado 39 veces hoy
HAVEN, calificado como "muy bueno" por el New York Times, está situado a orillas del río Hudson, en Edgewater, con vistas impresionantes al perfil urbano de Manhattan. Este restaurante ofrece platillos modernos de New American Cuisine en su lounge relajante, bar, salón o terraza al aire libre. El HAVEN sirve almuerzos, brunch, cenas y un menú sunset de precio fijo de 3 tiempos, de lunes a viernes, de 17:00 a 19:00. También se ofrece una Happy Hour de lunes a viernes, de 17:00 a 20:00.
Una foto del restaurante Panda
4.4
Impresionante(469)
Precio: moderado
• China • Harlem
Reservado 45 veces hoy
Panda Harlem is a highly unique dining experience inspired by fine cuisine, high-energy hospitality and hip-hop culture. This new restaurant and nightlife hotspot will be the place to see and be seen! All the sights, sounds and tastes of this immersive experience will make you feel as if you’ve been transported to Beijing. The selections at Panda has its roots in Asian culture with added American twists and the cocktails combine premium spirits with the freshest ingredients, creating the ultimate foodies paradise.Panda Harlem is the home to world-renowned Chinese comfort food, in an unpretentious setting, in a culturally diverse neighborhood and it all tastes like home! The nightlife will also support the community in a major way with events curated for all. The menu, decor and values are all inspired by Harlem itself. A Dream Hospitality concept!
Una foto del restaurante Augustine’s Salumeria
4.7
Excepcional(526)
Precio: caro
• Italiana • Mamaroneck
Reservado 7 veces hoy
A husband and wife team, Marc Taxiera and Brianne Myers combine their talents and love for the restaurant business. Marc in the kitchen and Brianne in the front of house, they have spent decades refining their craft at some of the most iconic restaurants in the city; now bringing their passion to Westchester. Chef Marcs’ resume includes Executive Chef of the acclaimed Russian Tea room and the ultra-seasonal Beppe restaurant.Brianne has been the General Manager of iconic places like Eataly, BLT Steak, and the renowned Loring Place - to name a few.Augustine’s will be Chef Marc’s shining example of his ability to source local and seasonal ingredients. Finding his passion while in culinary school, his vision for his own restaurant continued to grow throughout his career. His philosophy is simple; take the best raw ingredients you can source and showcase them with minimal processing.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable