Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Reino Unido
  3. Londres

Los mejores restaurantes para gourmets en Queen's Park

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

302 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante SUDU
4.8
Excepcional(106)
Precio: moderado
• Malasia • Park Queens
Reservado 7 veces hoy
Welcome to SUDU.We look forward to seeing you soon.
Una foto del restaurante Michiko Sushino
4.6
Excepcional(86)
Precio: caro
• Sushi • Park Queens
Reservado 2 veces hoy
Originally from Osaka Japan, fashion pioneer Michiko Koshino settled in Britain in the early 80’s becoming one of the most influential designers associated with the iconic London club scene.A whimsical play on the family name, Michiko Sushino is a traditional yet modern Japanese restaurant serving authentic sushi in Queen’s Park, London.With quality at the heart of the restaurant, Michiko’s belief in bringing people together to enjoy excellent food in a relaxed ambiance, creating a memorable dining experience.A whimsical play on the family name, ‘Michiko Sushino’ is a traditional Japanese restaurant and coffee bar serving authentic sushi in the most London of settings – a true merging of cultures.With quality at the heart of everything served, Michiko’s belief in the power of food bringing people together, has resulted in a relaxed and understated dining space focused on conversation and interaction.
Una foto del restaurante St. JOHN Smithfield
4.8
Excepcional(4075)
Precio: muy caro
• Británica • Farringdon
Reservado 54 veces hoy
El hogar original de Fergus Henderson, el "Nose to Tail Eating", abrió sus puertas en un antiguo ahumadero situado en la esquina del mercado de Smithfield en 1994. El St. John celebra los productos británicos indígenas más destacados y saca el máximo partido de los mejores productos de temporada, a la vez que utiliza técnicas de cocina sencillas. Actualmente, está considerado como uno de los 50 mejores restaurantes del mundo y en 2009 fue galardonado con su primera estrella Michelin. "Nose to tail eating" (Comerse desde la nariz hasta la cola) significa que se deben usar todas las partes del animal en la cocina. Por lo tanto, además de rosbif y lenguado al limón, se podrá disfrutar de rollo de bazo de cerdo, riñones y corazón de buey, hígado y gallinejas y el plato único de médula ósea asada y ensalada de perejil. Este restaurante también prepara platos para vegetarianos con la misma aplicación que la utilizada para preparar carne, pescado, aves y postres.
Una foto del restaurante Goldies
4.4
Impresionante(75)
Precio: moderado
• Parrilla • Soho
Reservado 26 veces hoy
Goldies’ menu focuses on the use of a wood-fired grill, with a selection of small and large plates connected by rich, smoky flavours. Highlights include a Merguez Scotch Egg with harissa mayonnaise, Marinated Baby Chicken with smoked yoghurt, and Grilled Wild Mushrooms, Baby Leek, and a confit egg yolk. In a nod to the founders’ French roots, variations of the iconic Frites are the signature of the restaurant, which are hand-cut and twice-cooked, in either beef dripping or vegetable oil.The design of the space is centred on the expertise of wood-fired cooking, with kitchen counter seating to create a dramatic dining experience for guests. The interiors are cosy, with contemporary decoration, terracotta warm tones and a groovy musical atmosphere. Goldies features a noteworthy terrace that fits 30 guests.
Una foto del restaurante Zephyr
4.7
Excepcional(578)
Precio: muy caro
• Griega • Notting Hill
Reservado 71 veces hoy
West London melts away as chargrilled meat and fish are drizzled and dressed with modern-mezze flavours amidst a plethora of interpretive feasting dishes.Layered dining promotes a flowing service that gives flavours room to breathe.
Una foto del restaurante The Ledbury
4.9
Excepcional(2794)
Precio: muy caro
• Británica • Notting Hill
Reservado 11 veces hoy
The Ledbury abrió en 2005, con Brett Graham como jefe de cocina, con el apoyo de un equipo joven y enérgico que incluía al segundo chef Greg Austin y al gerente del restaurante Darren McHugh. El restaurante ha ganado muchos premios, como la codiciada segunda estrella Michelín.
Una foto del restaurante The Ivy Asia, Mayfair
4.4
Impresionante(2997)
Precio: muy caro
• Asiática contemporáneo • Marble Arch
Reservado 172 veces hoy
Discover beautifully prepared Asian-inspired dining in the heart of Mayfair on North Audley Street. Made with. Whether you’re sharing our Red Vase Tuna 4 Ways, or keeping the Kung Po Monkfish all to yourself, you’ll find something for all palates and every occasion. You'll also find an incredible range of vegetarian dishes and plant-based dishes such as Spinach and Mushroom Gyozas, Vegetable Tempura and Spinach and Mizuna salad. Phoenix, which brings the heat of tequila, sake and ginger with a citrus kick, or elevate your evening with the Champagne refinement of the Zeitaku. Meanwhile, we encourage you stay after dark with our DJs performing every evening, letting you stay and play until the late night.
Una foto del restaurante Bocconcino Soho
4.4
Impresionante(804)
Precio: caro
• Italiana • Soho
Reservado 80 veces hoy
Nestled in the heart of Soho's bustling streets, Bocconcino offers an exquisite blend of traditional Italian gastronomy and contemporary London dining. Our restaurant showcases modern Italian elegance, with interiors featuring warm tones and marble accents. Our menu celebrates Italy's culinary heritage, marking us a standout Italian restaurant in Soho.Recognised by Conde Nast Traveller as a top 'Italian Restaurant in London' and nominated for 'Best Luxury Restaurant' and 'Best London Restaurant' at the 2023 British Restaurant Awards, Bocconcino sets the standard for Italian dining.Every Friday and Saturday, and for Saturday brunch, our restaurant with a DJ comes alive. Our ground floor vibrates with energy from live DJs, making Bocconcino the prime choice for a bottomless brunch or fine dining in Soho.
Una foto del restaurante Harwood Arms
4.7
Excepcional(3610)
Precio: muy caro
• Gastrobar • Fulham
Reservado 34 veces hoy
El Harwood Arms reabrió sus puertas en septiembre de 2008, tras una extensa reforma. Este refugio, de estilo rural, se encuentra en el centro del Fulham. Es una colaboración entre Brett Graham, del famoso restaurante Ledbury, Mike Robinson del aclamado bar Pot Kiln, ubicado en la campiña de Berkshire, y Edwin Vaux de la famosa cervecería Vaux. La idea es ofrecer a los londinenses un lugar muy relajado donde disfrutar de platillos fantásticos a base de los mejores productos británicos. No se puede perder la carta de cervezas y vinos excelentes, a un precio excepcional.
Una foto del restaurante Hakkasan Mayfair
4.6
Excepcional(7846)
Precio: muy caro
• China • Mayfair
Reservado 43 veces hoy
Opened in November 2010, Hakkasan Mayfair is the second London edition to the acclaimed Hakkasan brand. Innovatively created cocktails and a unique wine list, are combined with carefully chosen dim sum and Chinese dishes that are ever changing, dynamic and new. The result is authentic Cantonese cooking with a contemporary flare – at once subtle and thrilling - and all made with the best ingredients. Hakkasan Mayfair is set over two floors. The lower ground floor invites the guest to the traditional Hakkasan setting, surrounded by intricate wooden screens allowing intimate dining, whilst, the ground floor brings a combination of relaxed atmosphere and a vibrant bar encouraging guests to indulge in an inspired environment. Cloakroom available. ALIPAY and weChat payment accepted.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable