Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Cincinnati/Dayton

Los mejores restaurantes para gourmets en Fort Thomas, Kentucky

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

14 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Bouquet Restaurant
4.9
Excepcional(2962)
Precio: caro
• Americana • Covington
Reservado 9 veces hoy
Bouquet Restaurant and Wine Bar, propiedad del chef Stephen Williams, abrió sus puertas en el otoño del 2007 y se encuentra ubicado en el corazón de Mainstrasse Village en Covington. Bouquet ofrece una experiencia gastronómica única en un ambiente íntimo y acogedor. El menú especializado en gastronomía contemporánea estadounidense ofrece diferentes platillos para cada temporada y utiliza ingredientes frescos y cultivados localmente. Bouquet cuenta más de 200 vinos de todas partes del mundo en su carta de vinos y recientemente fue galardonado con el Premio a la Excelencia por Wine Spectator Magazine. Bouquet Restaurant and Wine Bar anticipa servirle una deliciosa cena acompañada de una buena copa de vino.
Una foto del restaurante The Aperture
4.5
Impresionante(124)
Precio: muy caro
• Mediterránea • Cincinnati
Reservado 12 veces hoy
The Aperture, the first full-scale restaurant project from Chef Jordan Anthony-Brown. The menu reflects the concept of Mediterranean mezze style dining, consisting of many small plates, rustic in nature and reflective of seasonality and creates a natural progression and flow for the dining experience. The Aperture’s menu reflects three fundamental tenets: intention, balance, and focus. The menu - and its individual dishes - are approached with the objective of putting critical thought into every component, eliminating the extraneous, and ensuring a natural flow across the menu. The culinary program is heavily influenced by the cuisine of the broader Mediterranean region and the simple, seasonal cooking of Southern France, Italy, Greece, and the Levant.Our menu changes often and with the seasons. You can always find our current menu on our website www.theaperturecinci.com.
Una foto del restaurante Colette Restaurant
4.9
Excepcional(507)
Precio: moderado
• Francesa • Over the Rhine
Reservado 36 veces hoy
Colette is a ‘Mostly French’ restaurant by the award-winning Chef Danny Combs. Located across the street from Washington Park and Music Hall, Colette is a playful take on French cuisine. From Paris to Montreal to Morocco, Colette draws a line from France to its many constellations. Their cuisine is rooted in classic technique, enlivened by a global perspective, and executed by an award-winning team.
Una foto del restaurante Nada - Cincinnati
4.6
Excepcional(6089)
Precio: moderado
• Mexicana contemporánea • Distrito Central de Negocios
Reservado 40 veces hoy
En el Nada, nuestra casa es su casa. Este establecimiento sirve comida y bebida de inspiración mexicana revigorizante y totalmente deliciosa para una fiesta irresistible. El Nada está situado en pleno centro de Cincinnati.
Una foto del restaurante Taste of Belgium at The Banks
4.5
Impresionante(314)
Precio: moderado
• Americana • Cincinnati
Reservado 2 veces hoy
Taste of Belgium is a modern Belgian brasserie that fuses Belgian and American cuisines with locally sourced ingredients for both brunch and dinner. Taste of Belgium offers a carefully curated beer list featuring an unequaled selection of Belgian brews and craft cocktails to enhance every meal. In 2023, Jean-François Flechet, our founder, was honored with a knighthood by the prestigious Knighthood of the Brewer's Paddle, recognizing his dedication to Belgian brewing traditions. Our journey began in 2007 at Cincinnati's historic Findlay Market, where Jean-François introduced a traditional Liège-style waffle recipe and a 120-pound cast-iron waffle maker from Belgium. Since then, Taste of Belgium has expanded to seven full-service neighborhood brasseries across Cincinnati and Dayton, Ohio. Discover more about our Belgian-inspired dining experience at www.tasteofbelgium.com.
Una foto del restaurante The Butcher and Barrel
4.6
Excepcional(1482)
Precio: moderado
• Argentina • Cincinnati
Reservado 22 veces hoy
The Butcher and Barrel prides itself on maintaining tradition while preparing each and every dish using the traditional culinary experience & recipes from Juan Imeroni's Argentine heritage to develop a menu that Cincinnati has never experienced before. The Latin American & Italian inspired cuisine is made with fresh, local & imported ingredients that are sure to make each bite better than the last! So come, experience what it's like to travel to another part of the world in your own city.
Una foto del restaurante Metropole @ 21c Museum Hotel
4.5
Impresionante(2841)
Precio: moderado
• Americana • Distrito Central de Negocios
Reservado 19 veces hoy
El restaurante Metropole ofrece una versión contemporánea de las técnicas de cocina con horno de leña del Viejo Mundo. El menú del restaurante, dirigido por el Chef Ejecutivo Jared Bennett, se enfoca en la creación de platillos cocinados en un horno de leña hecho a la medida. Metropole refleja la sustentabilidad de la producción local, ya que cuenta con un menú de platillos creado con atención, que cambia constantemente y que incluye carnes asadas en el horno de leña, pescados y verduras, granos y embutidos hechos en casa. El menú de bebidas incluye cervezas y cocteles artesanales, whiskies de bourbon y una selección rebuscada de vinos del Viejo y del Nuevo Mundo.
Una foto del restaurante Taste of Belgium - OTR
4.3
Impresionante(755)
Precio: moderado
• Americana • Over the Rhine
Reservado 8 veces hoy
El Taste of Belgium sirve desayunos, almuerzos y cenas, así como el mejor brunch en fin de semana de la localidad. Combina la cocina tradicional de Bélgica y clásicos estadounidenses al estilo belga, desde caracoles, tártara de res, mejillones y las carbonnades (estofado de ternera), hasta gofres con pollo y perrito empanado con chorizo merguez. Además, se proponen 24 cervezas de barril, haciendo hincapié en el estilo belga y lo artesanal.
Una foto del restaurante Le Bar A Boeuf
4.6
Excepcional(1179)
Precio: caro
• Franco-americana • Cincinnati
Reservado 7 veces hoy
Le Bar A Boeuf es un neo bistro francés de Jean Robert de Cavel ubicado en el edificio Edgecliff en el East Wallnut Hills de Cincinnati.
Una foto del restaurante Alara
4.6
Excepcional(296)
Precio: muy caro
• Americana contemporánea • Oakley
Reservado 18 veces hoy
A contemporary American restaurant located at Madison Square in Madisonville. Alara invites you to an immersive dining experience that encourages exploring, sharing, and tasting your way through innovative dishes that are expertly prepared and exquisitely presented. Featuring a seasonal menu emphasizing prime meats and seafood, the culinary team utilizes luxury ingredients to create fun and approachable dishes for every diner. With an open kitchen that fosters a social atmosphere, Alara strips away the conventional formalities of fine dining while focusing on high-quality food and next-level hospitality in a lively yet elegant setting.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable