Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de Washington, D.C.

Los mejores restaurantes para gourmets en Capitol Hill

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

47 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Ambar Capitol Hill
4.7
Excepcional(4996)
Precio: moderado
• al estilo de los Balcanes • Capitol Hill
Reservado 38 veces hoy
Ambar es el punto de encuentro del sureste de Europa y la zona de Southeast de Washington DC. El objetivo de este restaurante es combinar los mejores productos del Nuevo y el Viejo Mundo para deleitar los paladares de sus comensales. Los Balcanes, que han estado siempre rodeados de grandes imperios, deben gran parte de su gastronomía a su historia, su geografía y su clima. Generalmente, se cree que el término balcan proviene de la palabra bizantina que significa: "una cadena de montañas boscosas". Ambar fue creado con el deseo de llevar la gastronomía balcánica a Washington DC, y de deleitar y satisfacer los sentidos. El restaurante se caracteriza por sus "platillos pequeños", pero también ofrece vinos y licores de los Balcanes que no son muy conocidos para los comensales estadounidenses. Si desea reservar para 12 o más personas, por favor llame al restaurante al 202.813.3039
Una foto del restaurante Jaleo - DC
4.7
Excepcional(10962)
Precio: caro
• Española • Penn Quarter
Reservado 64 veces hoy
El Jaleo sirve un menú que refleja la rica diversidad regional de la cocina clásica y contemporánea española bajo la dirección del reconocido chef José Andrés. El Jaleo ofrece una impresionante selección de tapas, pequeños platos tradicionales de España, así como paellas deliciosas, sangrías exquisitas y una magnífica selección de vinos españoles y jerez en un ambiente festivo e informal.
Una foto del restaurante Jônt
4.9
Excepcional(105)
Precio: muy caro
• Francesa/japonesa • U Street Corridor
Reservado 11 veces hoy
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
Una foto del restaurante Zaytinya - DC
4.7
Excepcional(19380)
Precio: caro
• Mediterránea • Penn Quarter
Reservado 139 veces hoy
Bajo la dirección del reconocido chef José Andrés, el restaurante Zaytinya ofrece un innovador menú de mezze (platillos pequeños para compartir) inspirado en la gastronomía turca, griega y libanesa, servida en un entorno elegante y moderno. Los pequeños platos para compartir, los cocteles creativos y los exclusivos vinos mediterráneos convierten a este lugar en uno de los mejores destinos gastronómicos de D.C.
Una foto del restaurante The Dabney
4.7
Excepcional(265)
Precio: muy caro
• Americana • Shaw
Reservado 4 veces hoy
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Una foto del restaurante Tosca
4.8
Excepcional(4516)
Precio: caro
• Italiana • Centro de la ciudad
Reservado 3 veces hoy
Ristorante Tosca ofrece la mejor gastronomía contemporánea del norte de Italia. El Tosca sirve culinaria italiana con un énfasis en los ingredientes de temporada y un enfoque creativo que respeta las grandes tradiciones de la gastronomía de la Toscana. Tosca combina estilo y elegancia modernos para crear un ambiente íntimo y confortable.
Una foto del restaurante Dirty Habit | The Glass House
4.3
Impresionante(2265)
Precio: moderado
• Bar/salón/servicio de bebidas • Penn Quarter
Reservado 11 veces hoy
El Dirty Habit ofrece una vívida escena social alrededor de cocteles diseñados por expertos, un menú innovador, un diseño provocativo y un patio urbano espectacular.
Una foto del restaurante Succotash PRIME
4.6
Excepcional(3911)
Precio: moderado
• Americana • Penn Quarter
Reservado 71 veces hoy
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Una foto del restaurante Cranes
4.6
Excepcional(302)
Precio: caro
• Española • Penn Quarter
Explore the intersections of Spanish and Japanese cuisine at Cranes, a restaurant and sake lounge by chef Pepe Moncayo. Chef Pepe’s contemporary dishes spotlight the similarities he has found with the ingredients, techniques and culinary viewpoints of Japan and Spain. From cooking style to ingredient and flavor combinations, his Spanish Kaiseki is a natural cultural and culinary marriage. The design of the 12,000 square foot restaurant space includes a beautifully striking bar, large sake lounge, raised dining area, open kitchen, and private dining room suitable for 30 guests. The sleek, modern, yet approachable space draws on the chef’s Spanish and Japanese influences. Bright polished metals and thoughtfully placed wood elements layer amongst dark textures and dramatic lighting.
Una foto del restaurante Founding Farmers & Distillers DC: Chinatown
4.4
Impresionante(10334)
Precio: moderado
• Americana • Mount Vernon Square
Reservado 193 veces hoy
Walking distance to many of DC’s historic landmarks, Founding Farmers & Distillers offers a diverse menu including dishes inspired by nearby Chinatown and cocktails featuring our in-house distillery, Founding Spirits. Open 365 days a year, our team is passionate about crafting dishes & drinks from scratch with high-quality ingredients from farmers and suppliers we know and trust. Join us for breakfast, lunch, dinner, weekday happy hour, decadent weekend Farmers Market Buffet Brunch, or grab a cup of house-roasted coffee and breakfast treat from our First Bake Cafe. Majority owned by American family farmers, including the more than 50,000 farmers of the North Dakota Farmers Union, our restaurant is guided by a very simple principal: we see and share everything Through The Eyes Of The Farmer.™ We actively care about our guests, our communities, the planet, and the next generation. This all comes together in our everyday

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable