Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de Washington, D.C.

Los mejores restaurantes con salas privadas en Foggy Bottom

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

35 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Equinox - DC
4.7
Excepcional(3438)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Centro de la ciudad
Reservado 9 veces hoy
El restaurante Equinox, de la mano de Todd & Ellen Gray, ofrece los mejores sabores de la temporada de todo el Atlántico medio.
Una foto del restaurante The Prime Rib
4.8
Excepcional(3450)
Precio: muy caro
• Americana • Centro de la ciudad
Reservado 5 veces hoy
The Prime Rib es y ha sido el nº 1 de las churrasquerías de Washington D. C. según Zagat, y ofrece filet mignon y filete de lomo estilo Nueva York añejado en seco de calidad USDA Prime. Uno de los secretos mejor guardados de Washington D. C. son sus mariscos galardonados, como el cangrejo imperial y las tortitas de cangrejo jumbo. Chaqueta a partir de las 17:00, valet parking gratuito, música de piano en directo todas las noches. Vestimenta informal en el almuerzo.
Una foto del restaurante Cranes
4.6
Excepcional(302)
Precio: caro
• Española • Penn Quarter
Reservado 4 veces hoy
Explore the intersections of Spanish and Japanese cuisine at Cranes, a restaurant and sake lounge by chef Pepe Moncayo. Chef Pepe’s contemporary dishes spotlight the similarities he has found with the ingredients, techniques and culinary viewpoints of Japan and Spain. From cooking style to ingredient and flavor combinations, his Spanish Kaiseki is a natural cultural and culinary marriage. The design of the 12,000 square foot restaurant space includes a beautifully striking bar, large sake lounge, raised dining area, open kitchen, and private dining room suitable for 30 guests. The sleek, modern, yet approachable space draws on the chef’s Spanish and Japanese influences. Bright polished metals and thoughtfully placed wood elements layer amongst dark textures and dramatic lighting.
Una foto del restaurante Succotash PRIME
4.6
Excepcional(3904)
Precio: moderado
• Americana • Penn Quarter
Reservado 102 veces hoy
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Una foto del restaurante The Smith – Penn Quarter, Washington, D.C
4.5
Impresionante(3790)
Precio: caro
• Americana • Penn Quarter
Reservado 98 veces hoy
The Smith is a casual American brasserie with a simple mission — make people happy! We care about every meal and every moment. The menu features bistro classics, seasonal fare, and craft cocktails. Walk in the door and you’re in for a great time. Whether it’s date night, drinks on the town, a big birthday bash, a working lunch, a boozy brunch, or an I-don’t-want-to-cook-tonight night, we’ve got you covered.
Una foto del restaurante Hen Quarter Prime
4.4
Impresionante(100)
Precio: caro
• Regional americana (sureña) • Washington
Reservado 6 veces hoy
Now Open! Hen Quarter Prime brings elevated southern cuisine to the waterfront in Southwest D.C. The dinner menu features southern classics like Buttermilk Fried Chicken and Shrimp & Grits while showcasing an amazing steak selection staring our Tomahawk Ribeye from Creekstone Farms. The star of Saturday and Sunday brunch is the GRANDE BRUNCH BUFFET with a showstopping chilled seafood bar, carving stations, charcuterie stations, bottomless mimosas, bloody mary bars & more! We offer discounted validated parking and valet parking daily.
Una foto del restaurante Yardbird Table & Bar - Washington D.C.
4.5
Impresionante(2453)
Precio: caro
• Regional americana (sureña contemporánea) • McPherson Square
Reservado 40 veces hoy
At Yardbird, our famous fried chicken is the heart of our Southern hospitality, celebrated by culinary giants like James Beard and Bon Appétit. Our menu reflects cherished family recipes and genuine warmth, capturing the essence of Southern charm. From our vibrant Miami Beach origins to our global expansion, we've remained committed to culinary excellence, honoring timeless American classics while embracing innovation.
Una foto del restaurante Alhambra
4.8
Excepcional(704)
Precio: muy caro
• Mediterránea • Centro de la ciudad
Reservado 21 veces hoy
Decanter es distinguido y encantador. Fue diseñado por el renombrado arquitecto David Rockwell y el talentoso Rockwell Group y los aspectos más destacados del restaurante incluyen muchas de las características originales, así como el emblemático techo, y está enmarcado en un escenario de audaces tonalidades de negro, plata, marrón, crema y oro que se entremezclan con ricas texturas para crear un ambiente cálido y exuberante. La decoración moderna complementa finamente el recién restaurado St. Regis. Decanter cuenta con una mezcla ecléctica de la cocina estadounidense con influencias francesa y del norte de África.
Una foto del restaurante Corso Italian
4.6
Excepcional(264)
Precio: moderado
• Italiana • Arlington
Reservado 20 veces hoy
Italian-inspired Restaurant & Market.Vibrant. Chic. Comfortable.You’re invited to our eclectic vacation home — raid the wine cellar, relax in the lounge, and feast from the garden and larder.Hand-made pasta and modern-Italian classics greet you. Italian wines and cocktails urge you to stay. Market provisions send you home with love.Welcome, famiglia.
Una foto del restaurante Rare Steakhouse - Washington DC
4.7
Excepcional(1118)
Precio: muy caro
• Asador • Centro de la ciudad
Reservado 11 veces hoy
Centrally located in downtown Washington DC, RARE Steakhouse & Tavern (RARE) is a one-of-a-kind fine dining concept that brings together the best qualities of world-class dining venues with USDA prime, dry-aged steaks, exquisite wines and first-class service bolstered with Midwestern charm. Created by Wisconsin natives, RARE boasts a classic and elegant atmosphere, striving to bring the nostalgia and romance of the classic steakhouse to life, to a time when eating out was meant to be an experience.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable