Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva York

Los mejores restaurantes ecológicos en East Elmhurst

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

231 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Cafe d'Alsace
4.8
Excepcional(3572)
Precio: moderado
• Francesa • Upper East Side
Reservado 104 veces hoy
El Cafe D'Alsace tiene al chef Philippe Roussel, que anteriormente trabajó en el Chelsea Bar and Bistro y el Montparnasse. Este chef es de origen bretón pero conoce bastante de la Alsacia, con platos suyos como la tarte flambée (cebolla y tocino), el guisado (con repollo) y la choucroute con cerdo y marisco. El establecimiento también ofrece un extravagante menú de cervezas.
Una foto del restaurante La Pecora Bianca - Midtown
4.7
Excepcional(1107)
Precio: moderado
• Italiana • Midtown East
Reservado 5 veces hoy
La Pecora Bianca ("the white sheep") offers an unforgettable Italian dining experience in NYC, ideal for private dining, brunch, and takeout. Our menu showcases authentic Italian flavors with house-made pastas, like our signature rigatoni vodka and tagliatelle bolognese, alongside delicious pizzas-all crafted daily with fresh, local, and seasonal ingredients. Join us for brunch, where Italian favorites meet modern tastes, or unwind with spritzes, negronis, and La Pecora Rosa organic rosé during aperitivo hour. Whether you're dining in our stylish space or enjoying our dishes at home, we bring the best of Italian cuisine to every meal.
Una foto del restaurante Oda House - Upper East Side
4.6
Excepcional(373)
Precio: moderado
• Georgiana • Upper East Side
Reservado 9 veces hoy
Oda House Offers authentic Georgian cuisine and natural wines. A liberal use of spices, kebabs, khinkali (oversized meat-and-cheese dumplings), mtsvadi, khachapuri (Georgian cheese bread) and adjaruli (Cheese boat) typify the kitchen’s preparations. But, more classic dishes may reveal satsivi, or boiled chicken, served cool in a warmly spiced and seasoned walnut sauce, accompanied by gomi. Oda House uses mostly fresh and organic ingredients sourced from local farms. Menu has plenty of vegan and Gluten-free choices.Maia Acquaviva, managing partner and executive Chef of Oda House, brings Georgian cuisine and a dose of Georgian culture and pride to NY. The passion she had from an early age to cook blossomed. Maia said, “Words cannot fully express how grateful I am for the opportunities that have been presented to me.” Her life motto is: If you want something with all your heart, the entire universe mobilizes around you to make your wishes come true!
Una foto del restaurante The East Pole - Kitchen and Bar
4.7
Excepcional(1574)
Precio: caro
• Americana • Upper East Side
Reservado 31 veces hoy
The East Pole, ubicado en el Upper East Side, ocupa una casa de piedra rojiza histórica localizada en un tranquila cuadra de la calle 65th. El comedor principal y el bar son atemporales y sofisticados y cuentan con una estética limpia y sencilla con materiales de alta calidad, además de mapas viejos y detalles náuticos sutiles. El menú ofrece una cocina casera sencilla a la vez que refinada, centrada en productos ecológicos locales de temporada y en proteínas de origen sostenible. Además, el establecimiento dispone de un exclusivo menú de cocteles y un bar de servicio completo, que cuenta con pequeñas lotes de destilerías, cervecerías y bodegas.
Una foto del restaurante Majorelle at The Lowell
4.9
Excepcional(1047)
Precio: muy caro
• Francesa • Upper East Side
Reservado 14 veces hoy
Intimate bar and beautiful lounge lead to unique restaurant with an open garden.The subtly lit French oak paneled bar greets you with booth banquettes and tables amenable to serve Jacques’ Bar Menu, all day.The Club Room: its coffered ceilings and fireplace creates familiarity in the comfort of a warm elegant home.Both the lounge and the bar menus offer spontaneously prepared French delicacies, savory and sweet with distinct Mediterranean and Moroccan influence.“Majorelle” restaurant: its vaulted ceiling, marble columns, and trellised garden with up-lighted fountains set the stage for fine French Cuisine and Service in an atmosphere of harmony and luxury for all the senses.
Una foto del restaurante Crave Fishbar Upper East
4.6
Excepcional(70)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • Upper East Side
Reservado 25 veces hoy
Crave Fishbar—NYC’s first 100% sustainable seafood restaurant—is home to the #Oystergram Happy Hour, NYC’s best oyster happy hour deal. At home in Midtown East, Upper East Side and Upper West Side we serve creative seafood in an upscale neighborhood setting, complete with warm hospitality. Global flavors and innovative preparations highlight our sustainable seafood, heritage meats, and organic produce. Our raw bar features a daily selection of east and west coast oysters, sometimes up to twenty varieties each night. For business dinners, special occasions, and dining out just-because, we’re here to serve you a sustainable and memorable meal.
Una foto del restaurante Gyu-Kaku Japanese BBQ - Flushing, NY | Chinatown of Queens
4.9
Excepcional(843)
Precio: caro
• Japonesa • Flushing
Reservado 68 veces hoy
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other! Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Una foto del restaurante Match 65 Brasserie (formerly Paris Match)
4.8
Excepcional(2058)
Precio: caro
• Francesa • Upper East Side
Reservado 38 veces hoy
Match 65 Brasserie invites you to experience the perfect blend of Parisian flair and Upper East Side charm. Dine al fresco at our heated street-side terrace or enjoy the cozy elegance of our indoor seating – each setting designed to make your visit unforgettable.Our menu showcases timeless French bistro classics, prepared with the finest ingredients to ensure every bite is an indulgence.Pair your meal with our thoughtfully curated selection of wines and champagnes, available by the glass or bottle, or choose from our house-made cocktails and extensive beer offerings. It’s no wonder Match 65 Brasserie has become a beloved neighborhood treasure and a must-visit destination for discerning travelers.Join us and see why we’re the talk of the town. Bon appétit!
Una foto del restaurante Brasserie Cognac Upper East Side
4.7
Excepcional(1910)
Precio: caro
• Francesa • Upper East Side
Reservado 30 veces hoy
Los dueños de restaurantes Vittorio Assaf y Fabio Granato traen su amor por la cultura francesa a la ciudad de Nueva York al ofrecer en la Gran Manzana una muestra auténtica de Francia tras la inauguración de Brasserie Cognac de Monsieur Ballon en abril de 2008. El menú de estilo brasserie combina clásicos franceses. Los comensales pueden elegir entre comer en el café exterior sobre la banqueta, en el salón comedor principal clásico, el bar lounge animado, o el salón Cognac privado mientras disfrutan de los alimentos complementados por más de 85 variedades de coñacs, y la carta impresionante de vinos que incluyen primeras cosechas de Bordeaux y Burgundy, así como muchas otras opciones servidas por copa.
Una foto del restaurante JoJo
4.5
Impresionante(1249)
Precio: caro
• De la granja a la mesa • Upper East Side
Reservado 14 veces hoy
JoJo ofrece una experiencia gastronómica relajada y elegante en los dos pisos de una pintoresca casa de piedra rojiza de finales del siglo pasado en Upper East Side. Esta joya local, que ha recibido una crítica muy favorable desde que abrió sus puertas en 1991, es el primero de los restaurantes de Jean-Georges en la ciudad de Nueva York. JoJo fue elegido como el mejor nuevo restaurante del año por la revista Esquire y ha conservado su estatus de tres estrellas del New York Times durante 21 años. En cuanto al nombre, JoJo era el apodo del chef Jean-Georges cuando era un niño. JoJo es un lugar acogedor perfecto para una cena informal, una ocasión especial o una fiesta privada. Los comensales pueden sentirse cómodos en jeans o en un atuendo más elegante. El menú francés contemporáneo sigue ofreciendo algunos de los platillos originales que se han convertido en favoritos, entre ellos el pastel tibio de chocolate Valrhona.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable