Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Portland/Oregón

Los mejores restaurantes sin gluten en Gresham

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

4 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante McMenamins Black Rabbit Restaurant & Bar
4.2
Impresionante(1214)
Precio: caro
• Regional americana (noroccidental) • Gresham / Troutdale
Reservado 11 veces hoy
We're Open for Outdoor Dining, Takeout & Delivery! A variety of delicious, ready-made cocktails to go are now available. Try a Mai Tai, sidecar or sour – ask your server or check menus online. Located in Edgefield's main lodge, the Black Rabbit is open daily for breakfast, lunch and dinner. Choose from an innovative menu of Northwest cuisine and traditional favorites with seasonal ingredients. Take your pick from a selection of McMenamins' own handcrafted ales brewed onsite. Edgefield wines and spirits add to your choices, along with a hearty bar menu.Be sure to ask your server about daily specials!
Una foto del restaurante Gado Gado
4.9
Excepcional(140)
Precio: caro
• Indonesia/malaya • NE Portland
Reservado 33 veces hoy
Nominated for Best New Restaurant and Best Chef in the James Beard Awards, Gado Gado is an Indonesian-focused restaurant in Portland’s Hollywood neighborhood serving an eclectic menu that derives flavors from owners Thomas and Mariah Pisha-Duffly’s cultural heritage, travels, and culinary backgrounds.In addition to an extensive à la carte food and drink menu, groups are invited to indulge in a bountiful family-style, chef’s choice Rice Table dinner — Gado Gado’s interpretation of the Dutch-Indonesian “Rijsttafel” feast.
Una foto del restaurante My Brother's Crawfish
4.0
Excelente(24)
Precio: muy caro
• Criolla/cajún/sureña • Sureste de Portland
Reservado 4 veces hoy
This Cajun soul food spot located in a mini-mall on East 82nd Avenue has earned its legion of superfans. The restaurant is known for its popular seafood boils, po’boys, and fried or blackened seafood (which the restaurant will gladly smother in étouffée sauce); however, the restaurant’s crawfish étouffée —crawfish tail meat swimming in a buttery sauce of onions, peppers, celery, and garlic — is the people’s favorite.
Una foto del restaurante 3 Doors Down Cafe and Lounge
4.2
Impresionante(1822)
Precio: caro
• Italiana • Sureste de Portland
3 Doors Down lo cautivará desde el momento en que cruce sus puertas, convirtiendo un día ajetreado en un bienvenido descanso. Aquí disfrutará de una experiencia culinaria lúdica y reflexiva, comenzando por la dinámica carta de vinos que incluye prosecco de barril y vinos por copa.La experiencia fluye naturalmente hacia las creativas entradas, grandes platos de pasta y mariscos, carnes y pescado perfectamente asados, el espagueti y las albóndigas para las cenas dominicales. 3 Doors Down rinde un honor a la madre Italia, mientras refleja de manera equilibrada la influencia gastronómica del Noroeste del Pacífico y los Estados Unidos. Está invitado a visitarlos, tomar asiento y disfrutar de su gastronomía. Las reservaciones son únicamente para cenas.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable