Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva York

Los mejores restaurantes sin gluten en Morrisania

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

343 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Aunt Jake's Pasta Experience
4.9
Excepcional(812)
Precio: moderado
• Italiana contemporánea • Upper East Side
Reservado 61 veces hoy
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Una foto del restaurante Red Rooster Harlem
4.7
Excepcional(10580)
Precio: moderado
• Bar/salón/servicio de bebidas • Harlem
Reservado 38 veces hoy
El Red Rooster, situado en el corazón de Harlem, sirve comida casera basada en las raíces de la gastronomía estadounidense y en las tradiciones culinarias de la zona. El nombre del establecimiento hace referencia al legendario bar clandestino de Harlem. El chef Marcus Samuelsson refleja su pasión culinaria y la traslada a esta zona a la que llama hogar.
Una foto del restaurante Sushi Noz
4.9
Excepcional(10)
Precio: muy caro
• Sushi • Upper East Side
Reservado 5 veces hoy
Craftsmanship at its finest is displayed at Sushi Noz, where guests experience our seasonal omakase menu curated nightly by Chef Nozomu Abe. Known as "Noz" to his friends, Abe-san is part of a movement from Japan advancing Edomae-style sushi, incorporating aging and preparation techniques that date back to Japan's Edo period. Upon entering the restaurant, guests are transported by the Sukiya-style wooden interior, which was assembled using more than a dozen types of cedar. The centerpiece of our first dining room is our 8-seat, 200-year-old hinoki wood sushi bar and traditional ice chest, where Chef Noz refrigerates the evening's neta selections. Our second dining room features a sushi bar made from tamo ash wood, which accommodates an additional 6 guests. We welcome our guests in true Japanese hospitality, offering two nightly seatings at each counter.
Una foto del restaurante Blue Mezze Bar
4.6
Excepcional(611)
Precio: muy caro
• Mediterránea • Upper East Side
Reservado 19 veces hoy
Traditional food in a modern setting.Vibes of Mediterranean all around you while you taste the selected mezzes and sipping your drink. The Blue will leave your eyes and palate rejuvenated.
Una foto del restaurante The Milling Room
4.4
Impresionante(3032)
Precio: caro
• Franco-americana • Upper West Side
Reservado 14 veces hoy
The Milling Room, que ofrece un ambiente de taberna y sirve cocina americana elaborada por el chef Scott Bryan, está en pleno Upper West Side.
Una foto del restaurante Bustan
4.8
Excepcional(1559)
Precio: caro
• Mediterránea • Upper West Side
Reservado 22 veces hoy
Restaurante de cocina mediterránea en el Upper West Side de Nueva York. Tenga en cuenta que no aceptamos reservaciones en mesas de jardín. Los clientes pueden solicitar lugar en el jardín en la sección de notas al hacer una reservaación y el restaurante tomará en cuenta la solicitud basada en el orden en que se hizo, siempre y cuando el tiempo lo permita. Gracias por su comprensión.
Una foto del restaurante Dagon
4.6
Excepcional(1842)
Precio: moderado
• Mediterránea • Upper West Side
Reservado 22 veces hoy
Hailed as "The Best New NYC Restaurant of the Pandemic" by the NYC Post, Dagon is an exciting restaurant on Manhattan's Upper West Side that features cuisine from "somewhere in the Mediterranean." Named for the Phoenician and Philistine god of agriculture and the earth, the menu showcases modern Israeli cuisine with Levantine influences.
Una foto del restaurante Hudson Garden Grill at the New York Botanical Garden
4.4
Impresionante(3513)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • Bronx Park
Reservado 13 veces hoy
Set among the towering pines of The New York Botanical Garden's Ross Conifer Arboretum, Hudson Garden Grill serves as a spectacular backdrop for modern farm-to-table cuisine. Featuring the bounty of New York's Hudson Valley and the surrounding hills and waters, the menu embodies the restaurants dedication to partnering with family farmers for ingredients grown, raised, and foraged locally-- with exquisite results!For inquiries, please email us at: nybg.hgg@constellationculinary.com
Una foto del restaurante French Roast
4.6
Excepcional(1171)
Precio: moderado
• Francesa • Upper West Side
Reservado 33 veces hoy
París, una de las ciudades más grandes de Europa, es el centro de la fusión de culturas francesa. La gastronomía de París refleja esta diversidad con influencias de muchas regiones de Francia y otros países. El French Roast Uptown pretende recrear el animado ambiente de un bistro parisino y rendir homenaje a esta ciudad viva y cosmopolita. El French Roast está encantado de recibir a sus comensales para degustar desde una perfecta taza de Café Au Lait a deliciosas cenas y cocteles bien entrada la noche. Sus platillos más populares incluyen el sándwich vietnamita con influencias francesas Banh Mi, la hamburguesa French Roast, las torrijas, el filete con papas fritas y varias crepas y gratinados. Para los comensales preocupados por su salud, se recomienda la ensalada de col rizada con dátiles y almendras, el surtido de verduras a la parrilla o el salmón. Su menú ecléctico satisfará cualquier antojo.
Una foto del restaurante Sushi Kai - Fort Lee
4.8
Excepcional(153)
Precio: muy caro
• Sushi • Fort Lee
Reservado 7 veces hoy
ATTENTION: We need 48 hours' notice of any allergies/dietary restrictions to ensure we can accommodate. We are unable to do so the day of. Thank you! Sushi Kai prides itself on offering a daily tasting menu, highlighting fresh and seasonal ingredients right in the heart of Fort Lee, NJ. Have a seat at our sushi counter and let our chef’s showcase their passion for a memorable omakase experience.Our Omakase experience is $155/person. This will include a multi course seasonal tasting menu, including appetizers, sashimi, nigiri and dessert. Seating's are strictly 2 hours with seating at the bar only. Please note we do have a 48-hour cancellation policy. Any cancellations made within that timeframe are subject to a $155.00 per person fee. This is non-refundable & non-negotiable. Please be aware we do allow BYOB of all types of alcohol with no corkage fee.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable