Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Miami - Dade

Los mejores restaurantes sin gluten en North Beach

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

86 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Tambourine Room by Tristan Brandt
5.0
Excepcional(5)
Precio: muy caro
• Francesa • North Beach
Reservado 3 veces hoy
The Tambourine Room by Tristan Brandt, nestled within Carillon Miami Wellness Resort, offers an intimate 12-seat fine dining journey that reimagines modern classic French cuisine with refined Asian influences. The restaurant marks Chef Brandt’s debut in the U.S. after years of honing his culinary point of view and receiving numerous awards and accolades, including leading multiple Michelin-starred restaurants. In 2013 when he was the head chef at OPUS V the restaurant was awarded two Michelin stars and at the time he was the youngest chef in Germany to lead a two-star kitchen. More recently, in 2022 Epoca by Tristan Brandt in Switzerland was awarded one Michelin star. Chef Tristan Brandt and Chef de Cuisine Timo Steubing showcase an exquisite balance of French tradition and contemporary innovation. Thoughtfully crafted using only the finest ingredients, ensuring every bite is an experience and each course reflects the chefs’ mastery of flavor and technique.
Una foto del restaurante The Strand at Carillon Miami
4.1
Excelente(161)
Precio: caro
• Mediterránea • North Beach
Reservado 3 veces hoy
Join us at The Strand at Carillon Miami for a Mediterranean contemporary dining experience. Our carefully crafted menu sources ingredients from local farms and places a spotlight on Florida’s organic community. Take a seat at The Strand’s contemporary indoor/outdoor space that sits directly at the ocean’s edge. Come and mingle in the cocktail bar, enjoy the scenic views, delight your taste buds and listen to the waves crashing from the oceanfront patio. Breakfast, lunch served daily, and dinner from Wednesday through Sunday.
Una foto del restaurante Jaya at The Setai
4.6
Excepcional(5450)
Precio: caro
• Asiática • South Beach
Reservado 190 veces hoy
Jaya, que significa "victoria" en sánscrito, fue el nombre elegido por nuestro equipo en honor al reconocido diseñador de interiores Jaya Ibrahim, quien diseño Jaya at the Setai, y además celebrar la primera década de la hospitalidad de inspiración asiática del hotel. El chef ejecutivo Mathias Gervais y el sous chef ejecutivo Vijayudu Veena han colaborado para crear destacados platillos de Tailandia, Vietnam, Corea, India, China y Japón.
Una foto del restaurante Nobu Miami
4.6
Excepcional(3886)
Precio: muy caro
• Japonesa • South Beach
Reservado 79 veces hoy
La ubicación particular de Nobu en Miami, un restaurante japonés reconocido mundialmente por ser pionero de un nuevo estilo de cocina japonesa, lleva una explosión de emoción al emblemático Eden Roc Hotel. El menú incluye los platillos estrella del chef Nobu Matsuhisa, como el bacalao negro con miso y la tempura de camarones, así como los platillos favoritos de Miami como el risotto de langosta y las ostras y erizos de mar. Los omakase, o menús de degustación, ofrecen una oportunidad memorable para probar muchos de los sabores distintivos del restaurante.
Una foto del restaurante Aba Miami - Bal Harbour
4.7
Excepcional(740)
Precio: caro
• Mediterránea • Bal Harbour
Reservado 101 veces hoy
Aba, meaning father in Hebrew, is a Mediterranean restaurant with a California influence. The menu features Top Chef Winner Chef CJ Jacobson’s modern approach to Mediterranean cooking, and the beverage program showcases spirits and rare wines from lesser known Mediterranean regions. Signature dishes on the menu include Smoky Garlic Hummus, Whipped Feta Spread, Hamachi, Shawarma-Spiced Skirt Steak and Bougatsa. The bar program showcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.
Una foto del restaurante Lido Restaurant and Champagne Bar at The Surf Club
4.8
Excepcional(738)
Precio: muy caro
• Italiana • Surfside
Reservado 38 veces hoy
Lido Restaurant at The Surf Club celebrates its place as the best oceanfront dining experience in the Miami Beaches. The Surf Club's once fabled ballroom, is now a destination for thoughtful Italian culinary; from crudos including Tonno al Tartufo Nero, made-in house pastas like Pacchero "alla Lido", to famed entrées like Branzino al Vapore.On Sundays we offer a Brunch Buffet experience with available seating on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For breakfast (daily) and lunch (served Monday through Saturday), seating is available on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For dinner service, we offer a 2 hour dining experience. We have a 15 minute grace period after which the table may be given to another guest. Please note Lido Restaurant at The Surf Club has a cancellation policy under 24 hours and a no-show policy of $50.00 per person. Our Corkage Fee is $100 per Bottle, $200 for Magnum Bottles (counts as 2 bottles), Max amount per party is 3 bottles
Una foto del restaurante BAOLI Miami
4.6
Excepcional(339)
Precio: muy caro
• Japonesa • South Beach
Reservado 31 veces hoy
BÂOLI Miami is a multi-faceted venue that seamlessly merges the best aspects of dining, beverage, and entertainment into a singular venue: A fusion-focused culinary journey of Asian influences, techniques, and exotic flavors.A mixology bar serving artisanal cocktails in an escapist tropical setting.A vibrant nightlife scene renowned as a pioneer in entertainment, music, and programming.Dress Code: Ladies, we do not accept overly revealing clothing, beach attire, or fitness attire.Gentlemen, we do not accept sportwear, sneakers, tank tops, flipflops, hats, or shorts.
Una foto del restaurante Pao by Paul Qui – Faena Hotel Miami Beach
4.6
Excepcional(1072)
Precio: muy caro
• Asiática • South Beach
Reservado 21 veces hoy
Pao refleja perfectamente la reconocida marca del chef Paul Qui de cocina moderna asiática inspirada en sus orígenes y una gama de estilos internacionales, como cocina filipina, española, japonesa y francesa. Los platillos de la casa incluyen especialidades en crudo, platos originales de arroz y pescado fresco y carnes braseadas junto a la mesa sobre carbón binchotan japonés. El menú de bebidas del Pao incluye una extensa lista de vinos de las regiones del Viejo y el Nuevo Mundo, una selección internacional de licores, cocteles innovadores creados por un impresionante equipo de expertos en mezclas y divertidas bebidas no alcohólicas.
Una foto del restaurante Yardbird Table & Bar - Miami
4.7
Excepcional(7879)
Precio: caro
• Regional americana (sureña contemporánea) • South Beach
Reservado 68 veces hoy
El restaurante Yardbird ofrece el mejor pollo frito y los ingredientes agrícolas más frescos de Florida y Georgia desde 2011 y, desde entonces, se ha ganado las alabanzas de la Fundación James Beard como semifinalista del "Best New Restaurant South" y como uno de los "50 Best New Restaurants" para Bon Appétit en el 2012. El Yardbird permanece leal a los valores de tradición, familia y comunidad y sirve un menú de platillos "que alimentan el alma" destinados a compartir. El Yardbird ofrece un ambiente cálido y acogedor que le hará sentir relajado y como en casa. Las mesas presentan toques del sur, antiguos candelabros y flores silvestres. También hay lámparas hechas a mano equipadas con bombillas Edison en tarros de conservas. **Tenga en cuenta que este establecimiento acepta familias y niños, pero que no cuenta con sillas para bebé.**
Una foto del restaurante Neya Restaurant
4.5
Impresionante(400)
Precio: muy caro
• Israelí • Surfside
Reservado 48 veces hoy
A unique 'Chef-Driven Kosher' concept curated by Chef Ben Siman Tov that adheres to old world traditions with new world preparations and platings. Located just steps from the luxurious Bal Harbour Shops, Neya is a perfect spot to sit down for cocktails and shareable bites after a day of shopping and taking in the area’s offerings. The space has a casual-chic energy and exciting vibes. The tempting flavors of juxtaposed Mediterranean and Middle Eastern are uniquely Israeli, prepared by an Israeli-native executive chef with an extensive knowledge and fluency in the cuisine. Please note our dishes are sure to impress.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable