Spring & Porter features modern, globally-inspired cuisine in a refined yet welcoming environment. Chef Tommy Kaszubowski has created a menu for everyone and, when paired with our impressive wine collection, creates an experience you won't want to forget. From the selection of seasonal ingredients; and our emphasis on local purveyors to the thoughtfully crafted cocktail menu, Spring & Porter is humbled to have you as our guest.
El restaurante Chandler abrió sus puertas en diciembre de 1999 detrás del edificio histórico de Symons General Store. Es un lugar acogedor, con sólo 50 lugares en el comedor principal y 10 en el bar. Cuando los lugares son muy difíciles de encontrar, el salón es sólo para parados. Los comensales pueden disfrutar de una cena donde están rodeados de una bodega con una colección 4000 botellas de vino que sirven el restaurante y el Symons General Store. En los meses más cálidos, los comensales pueden optar por cenar afuera, en la terraza de ladrillos de Chandler.
1911 Restaurant serves a variety of artfully prepared entrees, appetizers, and salads. All items are prepared in-house by our talented culinary team and feature the best fresh local produce. Enjoy your meal in our charming historic dining room, or on the beautiful terrace overlooking a peaceful park with peaks of Little Traverse Bay. Open for dinner Wednesday through Saturday from 5 pm to 8:30 pm Join us for happy hour from 4 pm to 5:30 pm $5 off appetizers $2 off all cocktailsplus $5 off any bottle of wineWe look forward to serving you!