Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco

Los mejores restaurantes formales en Fisherman's Wharf

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

88 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Abacá
4.7
Excepcional(86)
Precio: caro
• Filipina • North Beach
Reservado 27 veces hoy
Abacá is an airy, atelier-style restaurant with a cool outdoor terrace, whipping up Filipino-Californian cuisine with flair in Fisherman's Wharf. It's the bricks-and-mortar spin off of chef Francis Ang's pop-up Pinoy Heritage. The lively menu is split up into barbecue sticks, noodles and rice, and small to big plates, but its far more nuanced than just that. Flavourful dishes pull from family recipes and are glazed with modern and heritage technique to result in a vibrancy that's hard to come by. It's grounded by local produce. Smoked Bay scallops lead in the seafood pancit, heirloom tomatoes top homemade tinapay bread, chicken skin is glazed in an adobe before hitting the grill and guinea fowl comes slathered with peanut sauce. A truncated list of creative Southeast Asian libations bring it full circle – if you're on the terrace, cool off with the Baguio breeze slushy – a dreamy mix of pandan-infused vodka, coconut and strawberry.
Una foto del restaurante Fior D'Italia
4.7
Excepcional(1675)
Precio: caro
• Italiana • North Beach
Reservado 22 veces hoy
Let Chef Gianni Audieri create a feast for your senses in the legendary San Francisco restaurant! Located in lively North Beach, Fior d"Italia offers fine Italian dining in a welcoming, elegant and fun atmoshere.Enjoy a classic cocktail or glass of fine wine at the 1920's solid Mahogany and brass bar while chatting with locals and tourists alike. Or enjoy privacy at one of the intimate tables located by the window.Dine in the warmly lit dining room and enjoy a classic Northern Italian dish cooked from only the finest and freshest ingredients. Known for his wide range of organic ingredients, homemade pastas and sumptuous entrees, Chef Gianni has a creation to please every palette."The Fior is a labor of love" says Chef Gianni. "This business is tough but when you love cooking traditional Italian cuisine, it becomes a way of life...and fun too!"Whether on business or pleasure, come dine with us at the Oldest Italian Restaurant in America!
Una foto del restaurante Bistro Boudin
4.5
Impresionante(2149)
Precio: moderado
• Americana • Fishermans Wharf
Reservado 39 veces hoy
El Bistro Boudin se encuentra en la planta superior del Boudin at the Wharf y es ideal para disfrutar de una comida agradable. El Bistro Boudin presenta un aspecto cálido y acogedor con preciosos detalles de madera oscura y ofrece un bar con todo tipo de bebidas, un bar de tapas y barra de mariscos y vistas espectaculares a la costa. El menú se inspira en la abundancia de alimentos frescos de temporada disponibles en el área de la bahía de San Francisco. El restaurante abre para el almuerzo y la cena.
Una foto del restaurante Cioppino's
4.3
Impresionante(1069)
Precio: moderado
• Pescados y Mariscos • Fishermans Wharf
Reservado 25 veces hoy
Bienvenido a Cioppino's, ubicado en la esquina de las calles Jefferson y Leavenworth Street (frente a Cannery) en el área de Fisherman's Wharf. Cioppino's ofrece un menú de precio razonable con pescados y mariscos frescos, pastas y pizzas, además de un bar completo. Puede descansar en el amplio salón comedor o salir a tomar el sol en el patio al lado de la banqueta, ideal para ver a la gente pasar. Ya sea que lleve a su familia o cene solo, en Cioppino's siempre será bienvenido. (El precio promedio de una cena, incluyendo una bebida y propina es de 18 USD o menos).
Una foto del restaurante Kokkari Estiatorio
4.9
Excepcional(9137)
Precio: caro
• Mediterránea • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 94 veces hoy
Kokkari (pronunciado \"Ko-Kar-ee\") es un pequeño pueblo de pescadores situado en las islas de Samos en el Mar Egeo, cuyo nombre se deriva de las cebollas pequeñas que alguna vez que fueron producidas en los campos cercanos. Su suelo fértil y el clima del Mediterráneo se traducen en una gran cantidad de productos frescos, así como atesorados pescados, mariscos y juego. Cuenta la leyenda que Kokkari es el lugar donde Orión, un cazador hábil y poderoso, joven, de estatura gigantesca y de gran belleza, se enamoró de la hija del rey de Chios. Su amor por ella llevó a Orión a forjar la isla para disfrutar de mariscos y juegos salvajes, preparando elaborados banquetes para celebrar su amor. Hoy en día, esperamos que disfrute de su propia celebración mientras cena en Kokkari Estiatorio con \"comida digna de los Dioses\", preparados con un gusto Egeo y un estilo californiano innovador.
Una foto del restaurante China Live
4.7
Excepcional(3206)
Precio: moderado
• China • Chinatown
Reservado 93 veces hoy
China Live, Eater's "Restaurant of the Year," features fresh, seasonal Chinese cuisine cooked from specialized stations that merge traditional Chinese and Western culinary equipment. Our main dining area, with views of our exhibition kitchens, plays centerpiece, appointed with chairs and tables all handcrafted in China from reclaimed Chinese elm. We also offer outside dining.
Una foto del restaurante One Market Restaurant
4.6
Excepcional(4364)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 15 veces hoy
Desde que abrió en 1993, One Market Restaurant ha ofrecido exclusivamente vinos estadounidenses para complementar su compromiso con la gastronomía estadounidense fresca de la granja y de temporada.
Una foto del restaurante Gary Danko
4.8
Excepcional(1629)
Precio: muy caro
• Francesa/americana contemporánea • Fishermans Wharf
Reservado 23 veces hoy
Seventeen years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients, and personable yet impeccable service. “You don’t just open a great restaurant,” says Chef Gary Danko, “it’s a constant work in progress.” PLEASE NOTE: Gary Danko only accepts limited reservations on OpenTable. For more tables and availability, please call us directly.
Una foto del restaurante O' by Claude Le Tohic
4.8
Excepcional(465)
Precio: muy caro
• Francesa contemporánea • Centro de la ciudad/Union Square
Reservado 12 veces hoy
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Una foto del restaurante Nisei
4.8
Excepcional(76)
Precio: muy caro
• Japonesa • Russian Hill
Reservado 9 veces hoy
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable