Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. San Diego

Los mejores restaurantes formales en Carmel Valley

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

34 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Steak 48 - Del Mar
4.9
Excepcional(1538)
Precio: muy caro
• Asador • Del Mar
Reservado 170 veces hoy
At Steak 48, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. Our diverse menu will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood, and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers. Also enjoy classic cocktails and an extensive award-winning wine list. At Steak 48, We encourage all of our guests to get dressed up for a great experience, here is a link to our dress code that you can share with your guests. https://www.steak48.com/steakhouses/del-mar-california/dress-code/ You are going to have a great time!If you need any special accommodations or flowers reach out to us at the host desk! We look forward to seeing you soon!
Una foto del restaurante Addison By William Bradley
4.8
Excepcional(1884)
Precio: muy caro
• Californiana • Del Mar
Reservado 18 veces hoy
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
Una foto del restaurante Amaya at Fairmont Grand Del Mar
4.1
Excelente(1356)
Precio: muy caro
• Francesa • Carmel Valley
Reservado 10 veces hoy
El restaurante Amaya en el hotel Fairmont Grand Del Mar cuenta con vistas espectaculares inspiradas en el Mediterráneo que lo harán olvidar que se encuentra cenando en San Diego. Amaya lo transportará a las costas de España, Italia y Francia mientras disfruta de un almuerzo o una cena en la acogedora terraza compartida o en la elegante área del comedor. El menú distintivo de Amaya ofrece una gastronomía al estilo American Cusine con influencias mediterráneas. La chef Dana Hauser presenta una gran variedad de tentadoras entradas, pasta, risotto y entrantes deliciosas tales como camarones asados al ajo acompañados de pistaches y salda de romesco con pimiento morrón, así como costillas de ternera asadas con un gratinado de espárragos y prosciutto. Para finalizar ofrece deliciosos postres en los cuales destacan las frutas de temporada y también las indulgencias clásicas. La carta de vinos cuenta con una amplia selección de vinos de España, Italia y Francia, los cuales acentúan los sabores mediterráneos del menú de la chef Hauser.
Una foto del restaurante The Pony Room
4.8
Excepcional(1498)
Precio: muy caro
• Americana • Rancho Santa Fe
Reservado 72 veces hoy
The Pony Room is a favorite among locals and resort guests alike. In addition to an extensive selection of all expressions of agave spirits, it is also home to one of Southern California's most impressive wine and hand-crafted, seasonally inspired signature cocktail lists. The Pony Room serves exceptional, American inspired comfort classics with daily specials.Live Music 7 nights a weekJoin us every Saturday and Sunday for Brunch on our beautiful hacienda inspired terraces from 11am to 2pm.
Una foto del restaurante California English
4.4
Impresionante(493)
Precio: caro
• Americana • Sorrento Mesa
Reservado 18 veces hoy
Located in the Sorrento Valley, California English is the newest culinary creation from celebrity chef, Richard Blais. Blais is creating an all-day menu for California English that’ll interpret classic British dishes through the lens of Southern California ingredients.The idea is a fusion of sorts: the laid-back California lifestyle that makes San Diego so unique, mixed with a cozy pub convivial atmosphere where you can meet friends (or mates) for a pint after work, set up a client lunch with fresh oysters on the menu or have a cozy family dinner over a Sunday roast. Everything on the menu is made from scratch with locally sourced ingredients that make for fresh and flavorful dishes. The effortless vibe of casual yet stylish makes for the perfect place to celebrate the joy of the unexpected coming together to make the perfect culinary match.
Una foto del restaurante Beeside Balcony Del Mar
4.5
Impresionante(1419)
Precio: caro
• Europea contemporánea • Del Mar
Reservado 14 veces hoy
Beeside Balcony is a hidden gem in old Del Mar, CA with a relaxed seaside chic décor where guests enjoy global mediterranean cuisine and ocean views from the covered outside balcony. A third generation chef of Spanish and Italian descent, and hailing form Paris, France, Christophe's restaurant career began at 17 in the kitchen of his father's restaurant in Pasadena when they first emigrated to the USA. Upon returning to southern California in 2011, Christophe spent 8 years as the managing partner of Eddie V's Prime Seafood in La Jolla. Here he deepened his knowledge of sourcing and cooking the freshest seafood available, while delivering world class service. The laid back coastal vibe of Del Mar, combined with the attention to detail from Christophe's fine dining background, infuses Beeside Balcony with an easy elegance that elevates any gathering, and makes the perfect backdrop to showcase his global mediterranean menu.
Una foto del restaurante AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines
4.8
Excepcional(2507)
Precio: muy caro
• De la granja a la mesa • La Jolla
En nuestro restaurante exclusivo, AR Valentien, el chef Jeff Jackson ofrece pescados y mariscos frescos, carnes, productos agrícolas y productos lácteos de mercado. La carta está definida e influenciada por lo que está disponible en el momento según la estación del año. Algunas granjas se encargan de producir artículos específicamente para el Lodge. Se usan pequeñas pesqueras de la zona que ofrecen capturas del sur de California y Baja, así como otros proveedores de la costa oeste. Para respetar la calidad de los productos disponibles, la cocina es un tanto limitada para disfrutar de los sabores y texturas naturales de los ingredientes. Gracias a este uso de condimentos sencillos, aceites de oliva y caldos y jugos intensos como aromatizantes, los platillos también conservan sus nutrientes.
Una foto del restaurante Mille Fleurs
4.8
Excepcional(2298)
Precio: muy caro
• Franco-americana • Rancho Santa Fe
Reservado 14 veces hoy
El Mille Fleurs está ubicado en el corazón de la localidad histórica y encantadora de Rancho Santa Fe, a solo 6,4 km hacia el interior de Del Mar, y ofrece una magnífica presentación de la comida con un extraordinario estilo francés. La decoración rústica francesa exquisita y confortable, con un patio exterior, ofrece una atmósfera refinada, cálida y acogedora. El Mille Fleurs ha recibido numerosos galardones, como el "Top 25 in America" ​​de Food & Wine Magazine, "Far and away the best restaurant sampled in greater San Diego", según el New York Times, y el "Best French" y "Best of the Best" de la revista San Diego Magazine. Su premiada bodega ofrece más de 700 opciones que abarcan todo el mundo y que varían mucho en cuanto a precio. A 1,6 km se halla la granja de la familia Chino donde el chef va todos los días para escoger frutas y verduras selectas.
Una foto del restaurante Red Tracton's
4.6
Excepcional(1713)
Precio: caro
• Asador • Del Mar
Reservado 4 veces hoy
Red Tracton's es un restaurante de cortes y "supper club" con un estilo único de los años 50. Red Tracton's es conocido por servir solo los mejores filetes y mariscos. La calidad y la cantidad son las características más importantes de Red's. Cuentan con entretenimiento en vivo de miércoles a sábado en el piano bar.
Una foto del restaurante Tavern
4.9
Excepcional(541)
Precio: moderado
• Americana • Solana Beach
Reservado 10 veces hoy
Newly remodeled, the much airier Tavern is all about art, music, and above all great food. Open for lunch and soon to include evening dining, the Tavern adds a distinctly Mexican/Pacific Coast set of flavors to the local fine dining scene.We are located in the heart of the Cedros Design District, within walking distance of the Amtrak station. The style is casual with indoor and outdoor dining ( plus bar seating). The patio, which can accommodate 18 guests, looks out onto the shop-lined Cedros Avenue and can be separated from the main dining area for private events.*Please note* Our restaurant welcomes walk-ins during our Lunch hours from 11:30 am- 3:30 pm. *Tavern restaurant will be closed for dinner (Lunch will remain open Monday and Tuesday when the belly up is dark)*Please check our website for the most up-to-date hours*

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable