Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Los mejores restaurantes formales en Lower West Side

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

41 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante La Serre
4.6
Excepcional(434)
Precio: caro
• Francesa • West Loop
Reservado 64 veces hoy
Inspired by the coastal regions of Provence and Saint-Tropez, La Serre, located in Fulton Market, invites guests into a lush and colorful greenhouse setting. The culinary approach highlights the light and vibrant cuisine of Provence, with a focus on native techniques and ingredients, offering lighter takes on the dishes of the French-Mediterranean landscape. Fresh vegetables, seafood, and all-natural Black Angus beef are expertly prepared on the kitchen’s hardwood charcoal hearth, infusing each dish with incredible wood and charcoal flavors, elevating the ingredients without heavy sauces or seasonings.Whether you're enjoying steak, seafood, or Mediterranean-inspired dishes, La Serre is the perfect destination for romantic dinners, dates, birthdays, or fine dining. The bar offers expertly crafted cocktails and drinks, providing the ideal atmosphere for any occasion, from a casual night out to an elegant celebration.
Una foto del restaurante Moody Tongue Brewing Company
4.8
Excepcional(0)
Precio: muy caro
• Cervecería • South Loop
Reservado 27 veces hoy
Founded in 2014 in Chicago by cousins Jared Rouben (Brewmaster) and Jeremy Cohn (CEO), Moody Tongue is built on the philosophy of culinary brewing, appealing to those with a discerning palate or, as Rouben describes, a "moody tongue." Utilizing his extensive culinary background and brewing education, Rouben approaches brewing with a chef's mindset. In 2019, the brewery relocated and expanded to launch two dining concepts: (1) a lively, à la carte restaurant, THE BAR, and (2) an elevated, intimate fine dining restaurant, THE DINING ROOM, helmed by Executive Chef James Bingham. Since opening, Moody Tongue has been honored to receive stars in the Chicago MICHELIN Guide in 2021, 2022, 2023 and 2024.Please note: our tasting menu is exclusively available in The Dining Room; our a la carte menu is exclusively available in The Bar.For parties with 7+ guests, please e-mail contact@moodytongue.com for reservation inquiries as well as information regarding Semi-Private and Private Events.
Una foto del restaurante Boka
4.8
Excepcional(7170)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Lincoln Park
Reservado 65 veces hoy
El restaurante Boka, premiado por Michelin, es un habitual de la escena culinaria en Chicago desde 2003. En enero de 2014, el chef Lee Wolen se unió al equipo como chef ejecutivo y propietario después de la completa renovación del restaurante. La crítica ha tomado nota de quién está al mando del Boka. Phil Vettel, del Chicago Tribune, y el Chicago Eater nombraron a Lee como el "2014 Chef of the Year". Más recientemente, Lee fue nombrado en 2015 "Chef of the Year" y el restaurante Boka fue galardonado en 2015 con "Restaurant of the Year" en los codiciados Jean Banchet Awards de Chicago. El Boka ofrece una moderna gastronomía americana que se centra en los productos de temporada tan locales como sea posible. La chef de repostería Meg Galus se unió a la cocina del Boka en 2015 y proporciona una continua transición entre salados y dulces, a semejanza del uso que Wolen hace de una excelente materia prima que se prepara y se dispone con muy buen gusto.
Una foto del restaurante The Metropolitan
3.9
Excelente(523)
Precio: caro
• Americana contemporánea • Centro de la ciudad/Loop
You’re invited for an exclusive ‘guest pass’ dining experience at Chicago's finest Private Business and Social Club, The Metropolitan, on floor 67 of the iconic Willis Tower. This reservation includes limited access to our Private Club. Member events, benefits, charge privileges etc, are for Members Only. While enjoying the Club, ask about your invitation to Membership for future All Club ACCESS to Dine. Host. Connect. Work. And Play. DRESS CODE: Smart Casual. No rips or tears in denim, athletic wear, hats or sandals. Jackets are recommended for gentlemen in Craftsman. Text: 312-940-9375 or Call: 312-876-3200.All food and beverage purchases are subject to an automatic 20% Service Charge, which is distributed by the Club to food and beverage service employees. The Service Charge is not a tip or gratuity. Please inform your server if you or anyone in your party has food allergies or special dietary requirements. ©Invited. All rights reserved.
Una foto del restaurante Untitled Supper Club
4.5
Impresionante(2851)
Precio: caro
• Americana • River North (Chicago)
Reservado 29 veces hoy
Untitled Supper Club, dirigido por el chef ejecutivo Byran Collante, abrió sus puertas en 2012 y ha sido galardonado como Michelin Bib Gourmand 3 veces. Untitled Supper Club combina comida que ha sido galardonada con entretenimiento y baile sofisticados y la mayor selección de whisky estadounidense del mundo, todo en un ambiente relajado y sofisticado. El establecimiento tiene un diseño y ambiente que recuerdan al de un bar clandestino de la época de la ley seca y ofrece una carta con más de 500 whiskis. También hay un salón donde se sirve de champán, todo acompañado de baile y entretenimiento en directo en el salón.
Una foto del restaurante Indienne
4.9
Excepcional(123)
Precio: muy caro
• Hindú • River North (Chicago)
INDIENNE resides in a 19th-century printing warehouse; the converted timber loft now brought to life by Chef Sujan Sarkar's culminating effort in Progressive Indian Fine-Dining.Beloved Guests: please note the reservations acquired through open table are solely for the tasting menu experience. We are thrilled to welcome you into our home! For questions regarding the tasting please call the restaurant during office hours and / or email our team info@indiennechicago.com.
Una foto del restaurante STK – Chicago
4.1
Excelente(6383)
Precio: caro
• Asador • River North (Chicago)
Reservado 103 veces hoy
STK combina ingeniosamente dos conceptos en uno, la parrillada moderna y el lounge elegante. El gran lounge central está amueblado con bancas de piel color crema y azulejos con textura de piel de cocodrilo, y está rodeado por el salón comedor elevado donde se puede disfrutar de una cena más formal. Las luces teatrales iluminan cada mesa, mientras que el DJ crea un ambiente lleno de energía en todo el lugar. STK Chicago se localiza en el corazón de River North y, como es de suponer, los filetes son la atracción principal. STK ofrece cortes de carne pequeños, medianos y grandes, así como opciones criadas de forma natural, e incluso carne de res Wagyu y Kobe (ambas son razas bovinas japonesas) para las mejores cenas. Además de los filetes, los platillos insignia incluyen papas fritas en aceite de trufa con queso parmesano, hamburguesas pequeñas, pudín de maíz dulce y ensalada de carne magra de cangrejo.
Una foto del restaurante Proxi
4.7
Excepcional(2398)
Precio: caro
• Internacional • West Loop
Reservado 15 veces hoy
Proxi offers Modern American Cuisine with cooking that reflects the diversity, innovation, and openness of American culture. Proxi showcases seasonal ingredients in an elegant setting, emphasizing open-fire cooking. Located in Chicago’s West Loop neighborhood along Restaurant Row, Proxi, designed by award-winning Meyer Davis, unites an award-winning team to transport its guests around the world, beginning with cuisine and extending to an eclectic beverage program focused on worldly inspirations and diverse, exotic ingredients. Casual, yet fast-paced service guides Proxi’s international culinary experience, with fine-dining standards and in-depth product knowledge leading the charge, balanced by genuine energy and enthusiasm.
Una foto del restaurante Smith & Wollensky Steakhouse - Chicago
4.6
Excepcional(9157)
Precio: muy caro
• Asador • River North (Chicago)
Reservado 85 veces hoy
El mejor asador de la ciudad, gran conocedor de sus filetes. Adyacente al Loop en la animada State Street, nuestra ubicación en Chicago ofrece una impresionante vista del Chicago River y cuenta con un gran patio al aire libre abierto cuando el tiempo lo permite, desde primavera hasta otoño. Podrá disfrutar de nuestra decoración de principios del siglo XX y un amplio espacio para eventos privados. Para una ocasión más casual o para disfrutar de cocteles en un ambiente relajado, lo invitamos a visitar el Wollensky's Grill en la planta baja. Las visitas al área de añejamiento y carnicería pueden ser reservadas por petición especial.
Una foto del restaurante Gioia Ristorante e Pastificio
4.4
Impresionante(508)
Precio: caro
• Italiana • West Loop
Reservado 13 veces hoy
***JOIN US FOR CHRISTMAS EVE AND DAY DINNER!***We will be offering a 3 course set menu for $95/person including choice of pasta, veal t-bone and more. On New Year's Eve, we will have a set menu for $110/person! Menus can be found on our website by clicking UPCOMING EVENTSWatch our socials to learn more! (regular dinner menu will NOT be available on 12/24,12/25, 12/31)**GIOIA, [joy-ah] meaning joy in Italian, brings the joy of Italian cuisine to Chicago. Infusing the romance and traditions of Italy with the energy and sophistication of Chicago's West Loop.We open for dinner, nightly beginning at 5pm, for delicious dishes created by our own, Chef Cristiano Bassani. Check our social @gioiachicago for more!
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable