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Los mejores restaurantes para una cita romántica en Brookland / Brentwood

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

330 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante The Dabney
4.8
Excepcional(313)
Precio: muy caro
• Americana • Shaw
Reservado 21 veces hoy
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Una foto del restaurante Iron Gate
4.7
Excepcional(3045)
Precio: muy caro
• Mediterránea • Dupont Circle
Reservado 22 veces hoy
El chef Anthony Chittum, nativo de la costa este de Maryland, se ha ganado su reputación no solo por su cocina, sino también por su compromiso con adquirir sus ingredientes de agricultores, marineros y artesanos culinarios locales. Chittum y su equipo se inspiran en las cocinas de Grecia, Sicilia, Cerdeña y el sur de Italia e interpretan tradiciones y técnicas mediante la utilización de los mejores productos de la cuenca alimentaria del Atlántico Central. Todas las noches se propone un menú degustación en el comedor. Los comensales pueden elegir entre un menú degustación de 4 tiempos por 60 USD por persona y 40 USD adicionales con maridaje de bebidas, un menú degustación de 6 tiempos por 80 USD por persona y 50 USD adicionales con maridaje de bebidas o el menú de degustación del chef por 110 USD por persona y 90 USD adicionales con maridaje de bebidas. Asimismo, se les invita a personalizar su experiencia y a elegir distintos platillos de las diferentes categorías de menús. Los menús de degustación cambian con frecuencia según la disponibilidad de productos de temporada y locales y se pueden personalizar según restricciones dietéticas y preferencias.
Una foto del restaurante Fraiche
4.6
Excepcional(66)
Precio: caro
• Fusión/ecléctica • Columbia Heights
Reservado 22 veces hoy
Fraiche (French for Fresh) is a fresh take on culinary fusion with inspiration from multiple cultures (including French, Cajun/Southern American, and Caribbean). This is also a fresh take on the historic architecture of the venue, which was once a theater. Fraiche is designed to be a non-pretentious culinary destination with a nod to upscale dining without the stuffiness. The menu is constructed in a way that takes approachable and recognizable food and elevates it, with no flavor left behind! Since the beginning of time, food has brought people together and that is our ultimate goal with this concept.
Una foto del restaurante The Breakfast Club
4.1
Excelente(572)
Precio: caro
• Americana • Silver Spring
Reservado 55 veces hoy
The Breakfast Club, an all-day breakfast and brunch restaurant. The Breakfast Club is centered around the theme of the 1920’s, timelessness, and Art Deco. We are an upscale restaurant with a polished dining experience, we pride ourselves on giving our customers great service. The Breakfast Club | Eat Local | Eat in Style
Una foto del restaurante Tabard Inn
4.7
Excepcional(3862)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • Dupont Circle
Reservado 53 veces hoy
El Tabard Inn Restaurante tiene una selección cambiante de platos de temporada, que reflejan influencias internacionales con un toque regional. La cocina está comprometida a usar ingredientes locales de la más alta calidad, creando un menú diario basado en la disponibilidad de productos locales, frescos y de temporada para traer a su mesa platillos exquisitos en un entorno histórico y ecléctico. Siendo toda una institución culinaria en Washington DC desde 1975, Tabard Inn espera contar con su presencia.
Una foto del restaurante Mita
4.8
Excepcional(109)
Precio: muy caro
• Latinoamericana • Washington
Reservado 10 veces hoy
MITA is a Michelin-Starred Vegetable-forward restaurant, offering a vibrant menu inspired by the rich flavors and ingredients of Latin America. Founded by Chefs Miguel Guerra and Tatiana Mora, MITA emphasizes the beauty and versatility of vegetables, crafting innovative dishes that delight the senses.We can be reached at info@mitadc.com.
Una foto del restaurante Chaplin
4.8
Excepcional(1607)
Precio: moderado
• Japonesa • Shaw
Reservado 38 veces hoy
Chaplin Restaurant & Bar sirve cocina de inspiración asiática que transporta a los comensales al Japón y la Shanghai de los años 20.
Una foto del restaurante Amazonia
4.8
Excepcional(196)
Precio: muy caro
• Peruana • Mount Vernon Square
Reservado 45 veces hoy
Venture into the relaxed ambiance of Amazonia, our inviting upstairs bar, dining room and rooftop hideaway. As one of the first Amazonian restaurants in the U.S., discover the exotic flavors and ingredients from Peru's rainforest, as well as favorite Peruvian staples. Here you can explore a thoughtfully curated selection of pisco and imaginative cocktails. The dishes you'll enjoy in Amazonia are meant for sharing, and are expertly prepared by the very same skilled kitchen team from Causa downstairs.
Una foto del restaurante Gypsy Kitchen - DC
4.6
Excepcional(1622)
Precio: caro
• Mediterránea • Logan Circle
Reservado 75 veces hoy
Just like the bohemian travelers who inspired our name, Gypsy Kitchen’s alluring flavors aren’t bound by borders. Instead, our chefs go wherever the inspiration takes them, crafting deeply creative dishes that transport you to uncharted places around the Mediterranean and beyond. A menu designed to taste and share gives guests the freedom to explore the menu at their own pace, connecting over seductive flavors, festive craft cocktails and curated regional wines. The alluring interior matches the menu, with welcoming dining spaces that foster connections and spark conversation. Antique tapestries and rugs, twinkling lights and vibrantly patterned tile set the scene in the expansive dining room. Or, take a seat on the rooftop patio oasis, where lush greenery, plush cushions and the sky overhead evokes the feeling of being on a caravan to explore a distant land.
Una foto del restaurante LIA'S
4.6
Excepcional(4506)
Precio: moderado
• Italiana • Chevy Chase
Reservado 31 veces hoy
El chef Geoff ofrece un ambiente acogedor único y cocina informal con un toque italiano. El Lia's es un restaurante local situado en el centro de Chevy Chase. Ya sea para tomar una copa de vino, pizzas hechas a mano, pasta fresca o carnes frías y quesos, los comensales pueden estar seguros de que repetirán. Además, los fines de semana se ofrecen brunch, y todos los miércoles se sirve vino a mitad de precio. También hay happy hour todos los días de 15:00 a 17:00 y durante toda la noche los lunes y martes. El restaurante cuenta con un patio con capacidad para 80 comensales, que es uno de los mejores comedores al aire libre de la zona. El restaurante del chef Geoff deleitará a todo tipo de paladares.
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