Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Canadá
  3. Montreal/Quebec

Los mejores restaurantes acogedores en Terrebonne

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Facilidad de acceso

3 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Bistro Le Cerf-Volant
5.0
Excepcional(9)
Precio: muy caro
• Canadiense • Este de Montreal
Reservado 12 veces hoy
Le Bistro Le Cerf-Volant est un « apportez votre vin » de Tétreaultville, situé dans l’espace rénové de l'ancienne Taverne Reeves. Mené par Matthieu Bonneau et Benjamin de Châteauneuf, ce bistro propose une cuisine bistronomique moderne, mettant en avant des produits frais et de saison, servis dans une ambiance conviviale et élégante. Le décor, signé par l’atelier Catherine Catherine, marie harmonieusement l’héritage du lieu avec une touche contemporaine. Le menu, conçu par Robert Lapaj, se distingue par sa créativité et ses associations de saveurs uniques. Les spécialités et coups de coeur des clients sont certainement les pierogies aux champignons ainsi que le fameux beignet au bacon et butterscotch.
Una foto del restaurante 123 Dzo Vietnamese Restaurant & Bar
4.5
Impresionante(157)
Precio: moderado
• Vietnamita • Laval
Reservado 1 vez hoy
Here, at 123dzo Resto-Bar, you will find an exquisite presentation of our Vietnamese cuisine and a great selection of cocktails. 123Dzo means 1.2.3..cheers! A very distinctive slogan when Vietnamese people drink. Our goal is to bring the most authentic streetfood and ambiance, as if you were traveling to Viet Nam.
Una foto del restaurante Restaurant Di Menna
4.8
Excepcional(130)
Precio: moderado
• Italiana • Saint-Léonard
Reservado 1 vez hoy
A family owned business since 1971, Restaurant Di Menna was asimple pizzeria offering delivery service and take­out. The popularity ofthe pizza place was undeniable, and founder Franco Di Mennadecided to expand his business next door: the pizzeria now had adining room. Evolving in the tasteful world of Italian cuisine, Franco DiMenna kept trying new recipes and creating delicious meals. In 1988,the restaurant went under major renovations to match its high qualitymenu. Already mixing fine dining and take­out, Restaurant Di Mennaintroduced frozen ‘oven ready’ meals and fresh sauces in 2005. Fast forwardto 2016, the dining room was completely renovated and a sit-downbar serving specialty cocktails and Italian beers was added.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable