Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco

Los mejores restaurantes acogedores en Sausalito

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

206 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Poggio
4.7
Excepcional(6182)
Precio: caro
• Italiana • Sausalito
Reservado 68 veces hoy
El Poggio, que en italiano significa "un lugar especial en la montaña", ofrece cocina italiana de temporada. El menú de temporada, que cambia a diario, ofrece ingredientes de cultivo local y productos variados cocinados en el asador, la parrilla y el horno, todos ellos de leña.
Una foto del restaurante Osteria Divino
4.8
Excepcional(286)
Precio: caro
• Italiana • Sausalito
Reservado 5 veces hoy
El restaurante Osteria Divino ofrece auténtica cocina florentina inspirada en los mejores ingredientes, productos, carnes, y pescados orgánicos y de temporada disponibles localmente. Osteria Divino ofrece una amplia selección de pastas artesanales. Situado en el distrito local, el restaurante ofrece una atmosfera con influencias del viejo mundo y la modernidad. Se sirve el desayuno, el almuerzo, y la cena con música en vivo todas las noches, y brunch los domingos. El restaurante Osteria Divino es miembro orgulloso de Marin Organics.
Una foto del restaurante Dalida
4.7
Excepcional(796)
Precio: caro
• Mediterránea • Presidio
Reservado 77 veces hoy
Beautiful Modern Mediterranean restaurant by Chefs Laura and Sayat (Star Chefs and San Francisco Chronicle Rising Stars) at the Main Parade Lawn in the heart of the Presidio National Park. The restaurant's menus feature Presidio-inspired seasonal craft cocktails, a progressive wine menu, and a cuisine that balances the comfort of familiar Mediterranean flavors with California sensibilities. In cohesion with the Presidio National Park, the design features soft, natural colors; repurposed furniture items from the Presidio; and a mural and a hand-drawn wall paper by Bay Area artist Emily Parkinson. Diners can enjoy a patio with a view of Alcatraz; an intimate private dining room; a lofty main dining room surrounded by windows on two sides; a cozy bar that is a local favorite; and an open-concept kitchen counter with counter seats and high tables.
Una foto del restaurante The Bungalow Kitchen by Michael Mina Tiburon
4.7
Excepcional(200)
Precio: caro
• Californiana • Tiburon
Reservado 22 veces hoy
The Bungalow Kitchen by Michael Mina presents a dynamic new social dining experience and vibrant community clubhouse in the heart of Tiburon – Marin County’s charming waterfront neighborhood along the San Francisco Bay. Award-winning chef Michael Mina and hospitality veteran Brent Bolthouse joined forces with renowned interior designer Martin Brudnizki to create a lively bohemian atmosphere with bold cuisine, five-star service, and thoughtful touchpoints that pay homage to Tiburon’s storied past. The menu presents elevated California cuisine options for dinner, late-night and weekend brunch, as well as a robust wine list and inventive craft cocktails.Spanning nearly 12,000 square feet across two floors with 5,000 square feet of outdoor waterfront space on its expansive patios, The Bungalow Kitchen by Michael Mina boasts spectacular views of the San Francisco Bay, San Francisco skyline, Tiburon Marina, Angel Island and beyond.
Una foto del restaurante Petite Left Bank
4.5
Impresionante(413)
Precio: caro
• Francesa • Tiburon
Reservado 19 veces hoy
Petite Left Bank is a traditional French café and bistro set in the heart of Marin County, in the charming downtown area of the coastal Tiburon peninsula. Like its sister restaurant Left Bank, Petite Left Bank is named in homage to and inspired by the iconic brasseries of La Rive Gauche, the southern or “left bank” of the River Seine which winds its way through the center of Paris. Petite Left Bank is a modern and approachable setting, and at the heart of all the space has to offer Tiburon is a French café. During the day, handcrafted dishes feature modern flavors and techniques that embrace its French European heritage and elevate the café experience. As the day turns to night, Petite Left Bank transforms into an alluring, lively, and exciting space with bistro highlights that showcase French recipes and classics. Seating along the sidewalk under the bistro lights feels like a true French cafe and the fire pit offers a cozy hangout to enjoy French bites and cocktails.
Una foto del restaurante A16 - San Francisco
4.6
Excepcional(5009)
Precio: caro
• Italiana • Marina/Cow Hollow/Presidio
Reservado 55 veces hoy
El A16 es un restaurante y bar de vinos que trae las tradiciones acogedoras y las deliciosas de la alegre Campania a San Francisco. El establecimiento elegante, modernista y rústico lleva el nombre de la carretera que atraviesa el sur de Italia. El restaurante cuenta con pizzas napolitanas hechas en horno de leña y otras especialidades de Campania como la Maccaronara con ragú napolitano y ensalada casera de queso ricotta. El bar de vinos ofrece 40 tipos de vino para degustar por copa y decantadoras de vino que sirven una porción de media botella. La lista de vinos es 60% italiana, la mayoría provenientes del sur y el 40% restante proviene del Nuevo Mundo, celebrando varietales italianos de primera calidad cultivados en California, junto con muchos vinos californianos.
Una foto del restaurante Sula
4.7
Excepcional(210)
Precio: caro
• Americana • Sausalito
Reservado 31 veces hoy
Sula, Cavallo Point’s signature restaurant, offers exquisite dining in an elegant, yet stylish, setting, which melds the property’s heritage with an inspired, modern feel alongside an ingredient-driven menu featuring Asian cooking influences blended with the restaurant’s own Northern California flair. The dessert menu offers an array of sweet delights to conclude every meal. Beautifully complementing all culinary selections are carefully crafted cocktails that highlight small batch distillers along with classic wines from all regions of the world. Offering a thoughtful balance of regional flavors, enjoy a transportive culinary journey set amidst the beautiful backdrop of the Golden Gate Bridge and San Francisco Bay while dining at Sula.
Una foto del restaurante Scoma's Fisherman's Wharf
4.7
Excepcional(5639)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • North Beach
Reservado 84 veces hoy
El restaurante de marisco en Fisherman's Whar ofrece tradición, calidad y un buen servicio. El Scoma’s sigue siendo de propiedad y gestión familiar y fue abierto en 1965 por los hermanos Al y Joe Scoma, que se hicieron cargo de una cafetería con 6 mesas, en la que servían a los pescadores del muelle. Los hermanos Scoma utilizaron las recetas de su madre, y su humilde cafetería acabó convirtiéndose en el restaurante de referencia de San Francisco que es hoy en día.
Una foto del restaurante Luna Blu - Tiburon
4.7
Excepcional(2584)
Precio: caro
• Italiana • Tiburon
Reservado 6 veces hoy
Renzo y Crystal presentan el Luna Blu. Este restaurante está especializado en marisco siciliano con un toque inglés. El menú diario se compone de productos orgánicos, frescos y de temporada. El restaurante permite disfrutar de la exquisita gastronomía nacional en un ambiente íntimo y cómodo. El establecimiento se ha asociado con la organización Monterey Bay Aquarium Seafood Watch, lo que garantiza que todo su marisco procede de fuentes sostenibles. Además, en 2014, los clientes votaron al Luna Blu como uno de los 100 Mejores Restaurantes Locales de Estados Unidos, un honor que el equipo del restaurante recibió con mucho orgullo.
Una foto del restaurante Angelino Restaurant
4.6
Excepcional(1019)
Precio: caro
• Italiana • Sausalito
Reservado 6 veces hoy
We are open for indoor and outdoor seating and curbside pickup Tuesday - Sunday 5:00 - 9:00 pm. To view our full menu and daily specials, visit our website at www.angelinorestaurant.com. Please call us at (415) 331-5225 to place an order or order online for curbside pickup.Angelino Restaurant strives to give each customer a peek into Italy's spirit: delicious food, world-class wine, and unforgettable memories with family and friends. Experience the rich culture of Italy through the superb cuisine, friendly atmosphere, and warm hospitality of the Ancona family and the staff of Angelino Restaurant. Executive Chef Alfredo Ancona excels at blending traditional Italian flavors with high-quality local ingredients. Chef Alfredo crafts our menu to highlight the freshest ingredients each season has to offer. Freshly baked bread, house-made pasta, and locally caught seafood are among the highlights of what new and old customers love to enjoy with us.
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable