Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Los mejores restaurantes con comida reconfortante en Goose Island

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

77 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Girl & the Goat
4.8
Excepcional(14819)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • West Loop
Reservado 165 veces hoy
Girl & the Goat abrió sus puertas en 2010 con el objetivo de servir un menú de estilo familiar de comidas deliciosas y atrevidas en un ambiente divertido y animado. Para hacer aún mejor la experiencia, ofrece una selección de vinos de todo el mundo con un enfoque en los pequeños productores, una carta rotativa de cervezas artesanales, y otra de divertidos cocteles creados por sus baristas. Girl & the Goat está ubicado en 809 W Randolph y fue uno de los primeros establecimientos en el Randolph Restaurant Corridor. Ofrece una gran variedad de opciones de asientos, incluyendo un cómodo lounge, asientos de bar, mesas regulares y cuatro lugares tan cercanos a la cocina ¡que tal vez incluso le pidan su ayuda! Girl & the Goat acepta reservaciones pero siempre da la bienvenida a comensales sin reservación, nómadas, aventureros y aquellos a quienes no les gusta hacer planes.
Una foto del restaurante Quartino - Chicago
4.5
Impresionante(10910)
Precio: moderado
• Italiana • River North (Chicago)
Reservado 160 veces hoy
El Quartino, un restaurante italiano urbano y bar de vinos, es la creación de Hugo Ralli, Steve Lombardo (propietarios de Gibsons Bar & Steakhouse, Hugo's Frog Bar & Fish House, LUXBAR) y el chef ejecutivo y socio John Coletta. El Quartino combina lo mejor de la osteria y enoteca de Italia para ofrecer una auténtica experiencia de gastronomía y vinos italianos. "Donde el vino es más barato que el agua". A lo largo de Europa en los bistros, osterías y enotecas, los frescos vinos locales de alta calidad y características únicas tienen un precio más bajo y ofrecen alternativas más baratas al agua embotellada. No es posible hacer reservación para las mesas del patio, ya que estas se asignan conforme al orden de llegada de los comensales.
Una foto del restaurante The Walnut Room - Chicago
4.7
Excepcional(6664)
Precio: caro
• Americana • Centro de la ciudad/Loop
Reservado 269 veces hoy
For Large Parties 21 or more: please contact us at http://macysrestaurants.com/contact-us/ For Holiday Questions and Menu: http://macysrestaurants.com/walnut-room/holiday2024/The world famous Walnut Room has been a Chicago tradition since 1907. Located on the 7th floor of Macy's on State Street, the Walnut Room was the first restaurant ever opened in a department store. Conveniently located in the heart of the Chicago theater district, the Walnut Room is an excellent choice to take a break from shopping or for a meal and a glass of wine before the show. Enjoy our Famous Mrs. Herring's Chicken Pot Pie and other well known favorites on the menu.
Una foto del restaurante Elina's
4.7
Excepcional(139)
Precio: caro
• Italiana • West Town
Reservado 33 veces hoy
Fine Italian cooking served by two chefs in an intimate space.Reservations are released 30 days in advance at midnight. Parties of 7 or more must contact Reservations@elinaschicago.com to book. Parties of this size are required to participate in a $75 per person family style prix fixe menu, drinks are charged based on consumption and a 20% gratuity will be added to the final bill. If you cancel within 24 hours of your reservation time you will incur a $30 per person cancelation fee.
Una foto del restaurante Bandit
4.7
Excepcional(1015)
Precio: moderado
• Bar/salón/servicio de bebidas • West Loop
Reservado 20 veces hoy
Bandit Is Located In The West Loop - Fulton Market Neighborhood Of Chicago. The Dineamic Hospitality Watering Hole Is A Polished-Casual Restaurant And Bar That Combines The Charm And Character Of A Local Neighborhood Bar, With The Sophistication And Quality Of An Upscale, Chef-Driven Restaurant. The Design Of The Restaurant Is A Juxtaposition Of Rustic Materials, Vintage Paraphernalia, And Polished Décor. It Is Lowbrow Meets High Style; Glamour Meets Grit With Warm Ambient Twinkle Lights, Combined With Edgy Neon Bar Signs Creating An Inviting Feel To The Restaurant. Nostalgic Elements Are Harmoniously Married To Elevated Attributes Throughout The Concept In Both Look And Feel, As Well As The Food And Drink Presentation.
Una foto del restaurante Andy's Jazz Club
4.7
Excepcional(4993)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • River North (Chicago)
Reservado 102 veces hoy
Todos los clientes pagan una entrada destinada al espectáculo musical que anima la noche de todos los visitantes del club. Todas las mesas para comer están limitadas a una ocupación de 2 horas. Andy's Jazz Club es una sala de jazz única ya que los visitantes también pueden conversar. El restaurante solo pide a sus clientes que sean considerados con los artistas y que hablen en voz baja durante los espectáculos.
Una foto del restaurante Adalina
4.5
Impresionante(2304)
Precio: muy caro
• Italiana • Gold Coast/Streeterville
Reservado 76 veces hoy
Adalina is a refined hospitality destination serving a modern and engaging Italian menu in a timeless yet alluring setting in the heart of Chicago’s Gold Coast neighborhood. Led by Michelin-starred and Top Chef alumni Soo Ahn. Adalina’s menu creates a balance between Northern and Southern cuisine, providing expertly staged shared plates along with strong statement items that satisfy a table. Guests can expect house made extruded and stuffed pastas. Adalina’s offerings will be accompanied with tableside services, and a well curated beverage and wine program that aims to evoke a sense of excitement for guests. Adalina makes the perfect venue for a romantic evening, business dinner or special occasion.For parties larger than 10 guests, please email events@adalinachicago.com to inquire about our Private Dining options and availability.
Una foto del restaurante The Gage
4.7
Excepcional(11919)
Precio: moderado
• Americana • Centro de la ciudad/Loop
Reservado 144 veces hoy
El Gage es un restaurante de 4 estrellas, situado frente al parque Millennium en un edificio histórico que data de finales de 1800. El Gage ofrece cenas de lujo con un toque casual en un ambiente de época, inspirado en los gastropubs de Irlanda e Inglaterra. La revista Time Out ha dicho que el menú del Gage "satisface todos los antojos" e incluye huevos a la escocesa, mariscos frescos, embutidos de fabricación local, hamburguesas, carnes y ensaladas. La lista de bebidas cuenta con cervezas artesanales, vinns excelentes y una selección de whisky irlandés y whisky puro de malta. El Gage es el lugar perfecto para tomar una copa, una reunión de negocios o un evento formal a tan solo unos pasos del Millennium Park.
Una foto del restaurante Wake 'n Bacon
4.3
Impresionante(133)
Precio: moderado
• Comida reconfortante • Vista del lago/Vista este del lago
Reservado 15 veces hoy
Wake' n Bacon is a fast-casual (counter service) brunch-inspired restaurant (now serving weekend dinners) located in the vibrant Lakeview neighborhood of Chicago, dedicated to redefining the brunch & dinner experience through innovative & flavorful dishes with Asian, Latin, & American influences. Nestled amidst the bustling cityscape, Wake' n Bacon invites diners into a captivating world of culinary delights & aesthetic wonders. The interior boasts a photo-worthy decor, carefully curated with bursts of vibrant colors, artfully arranged hanging flowers, & an interactive photo mirror that adds a playful element to the space. With its unwavering commitment to sourcing the freshest, locally-sourced ingredients, Wake' n Bacon continues to earn a reputation for not only tantalizing taste buds but also creating an unparalleled dining journey for the soul. Wake 'n Bacon's brunch service is daily from 8am-4pm, and the weekend dinner service is available Fridays through Sundays from 4pm-9pm.
Una foto del restaurante Frontier
4.6
Excepcional(543)
Precio: caro
• Americana • West Town
Reservado 31 veces hoy
Frontier's Executive Chef Brian Jupiter has created mouthwatering dishes celebrating American contemporary cuisine, blending game and other seasonal ingredients into classic and approachable fare.The seasonal dinner menu includes small plates, vegetables, sandwiches and entrees designed to share. Frontier’s menu also features 8-10 varieties of oysters to order a la carte with dinner, or to enjoy with a bottle of beer at the bar. Over the weekend, patrons may indulge in brunch offerings including a wide selection of Frontier signature dishes alongside traditional brunch items. Complimenting Frontier's savory menu items are unique wines by the glass & bottle, specialty craft cocktails including creative punches and frozen cocktails along with an array of draft, canned and bottled beer.Frontier is closed Monday & Tuesday but will open for private events along with Sunday evenings & weekday afternoons. Email jen@pioneertaverngroup.com to inquire today!

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable