Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de Washington, D.C.

Los mejores restaurantes informales en Brookland / Brentwood

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

205 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Causa
4.9
Excepcional(64)
Precio: muy caro
• Peruana • Shaw
Reservado 4 veces hoy
Causa is our Michelin-Starred tasting room where the world of Peruvian culinary tradition comes to life, thanks to the artistry of Chef Carlos Delgado. Here, you'll embark on a journey through the gastronomic heritage of the Peruvian geographical regions.Reservations can be booked two months in advance. This prix-fixe menu is $179 (tax & gratuity not included). Enhance your experience further with a Remarkable Wine Pairing to compliment your 6-courses or venture into North America's rarest pisco selection and fully immerse yourself in the bounty of Peru's national spirit.If you have any questions or clarifications on allergens or restrictions, reach out to info@causadc.com prior to booking. Gift Card? Please use a credit card to book hold your reservation and we will refund you upon completion of your meal. Causa accepts inKind House Account credit and is unable to accept general inKind credits. Please reach out to inKind support for further clarification.
Una foto del restaurante Miss Toya's Creole House - Silver Spring
4.5
Impresionante(59)
Precio: moderado
• Criolla/cajún/sureña • Silver Spring
Reservado 12 veces hoy
Discover the vibrant flavors of New Orleans right in the heart of Silver Spring at Miss Toya's Creole House. Our Silver Spring location invites you to experience the rich, soulful tastes of authentic Creole cuisine in a warm and welcoming atmosphere. Whether you’re a fan of spicy jambalaya, succulent crawfish étouffée, or our mouthwatering beignets, each dish is crafted with the finest ingredients and a touch of Southern hospitality.At Miss Toya's, we take pride in our family recipes and the time-honored traditions of Creole cooking. Our restaurant offers a cozy, yet lively setting perfect for both casual dinners and special occasions. Enjoy our signature cocktails and an extensive selection of wines and craft beers that perfectly complement our menu.Join us at our Silver Spring location and savor the best of Creole cuisine with a side of charm and a lot of heart.
Una foto del restaurante Iron Gate
4.6
Excepcional(3009)
Precio: muy caro
• Mediterránea • Dupont Circle
Reservado 39 veces hoy
El chef Anthony Chittum, nativo de la costa este de Maryland, se ha ganado su reputación no solo por su cocina, sino también por su compromiso con adquirir sus ingredientes de agricultores, marineros y artesanos culinarios locales. Chittum y su equipo se inspiran en las cocinas de Grecia, Sicilia, Cerdeña y el sur de Italia e interpretan tradiciones y técnicas mediante la utilización de los mejores productos de la cuenca alimentaria del Atlántico Central. Todas las noches se propone un menú degustación en el comedor. Los comensales pueden elegir entre un menú degustación de 4 tiempos por 60 USD por persona y 40 USD adicionales con maridaje de bebidas, un menú degustación de 6 tiempos por 80 USD por persona y 50 USD adicionales con maridaje de bebidas o el menú de degustación del chef por 110 USD por persona y 90 USD adicionales con maridaje de bebidas. Asimismo, se les invita a personalizar su experiencia y a elegir distintos platillos de las diferentes categorías de menús. Los menús de degustación cambian con frecuencia según la disponibilidad de productos de temporada y locales y se pueden personalizar según restricciones dietéticas y preferencias.
Una foto del restaurante La Tomate
4.8
Excepcional(1394)
Precio: caro
• Italiana • Dupont Circle
Reservado 7 veces hoy
Since 1987, La Tomate has been Dupont Circle's neighborhood bistro, featuring affordable regional Italian cuisine in a warm ambiance. A window-clad bar and dining room offer charming avenue views onto Connecticut avenue. Enjoy an extended season of “al fresco” dining on our lush outdoor patio. We are committed to providing quality service and excellent food in a warm and friendly atmosphere. We invite you to join us for breakfast a casual lunch, happy hour, dinner, weekend brunch or group events.
Una foto del restaurante Logan Tavern
4.1
Excelente(1826)
Precio: moderado
• Americana • Logan Circle
Reservado 6 veces hoy
Se suele decir que Washington, DC, donde abundan las cadenas, las churrasquerías y los puestos de comida para llevar, carece de restaurantes que combinen buena comida, precios asequibles y un ambiente de moda. El Logan Tavern acaba con este dicho. Logan Tavern, ubicado en la dinámica zona de Logan Circle, es un restaurante local y bar perfecto para comer algo rápido durante la semana o para una velada con amigos los viernes por la noche. Este establecimiento ofrece cenas, almuerzos, Happy Hour y brunch los fines de semana, así como comida casera con un toque original.
Una foto del restaurante Copper Canyon Grill - Silver Spring
4.5
Impresionante(2045)
Precio: moderado
• Americana contemporánea • Silver Spring
Reservado 9 veces hoy
Con la intención de crear una atractiva experiencia culinaria de primera categoría, este establecimiento sirve platillos originales y conocidos en un ambiente animado, informal y sofisticado. Los platillos se elaboran cada día con productos frescos de temporada. En este establecimiento se puede degustar comida casera clásica estadounidense, elaborada de manera sencilla, pero deliciosa. El experto personal proporciona una atención inigualable y atenta. El ambiente atemporal del Copper Canyon Grill es ideal para aquellos que buscan una experiencia culinaria dinámica y exclusiva, pero asequible.
Una foto del restaurante Baan Mae
4.8
Excepcional(61)
Precio: caro
• Asiática • Shaw
Reservado 11 veces hoy
Laotian restaurant and bar inspired by the nightlife of Chef Seng's motherland. Join us for a rotating menu of Lao food by Chef Seng and tiki-based cocktails curated by Al Thompson.
Una foto del restaurante Pearl Dive Oyster Palace
4.8
Excepcional(1562)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • Logan Circle
Reservado 7 veces hoy
With an ambience steeped in rustic charm and a menu filled with treasures from the sea, Pearl Dive Oyster Palace focuses on fresh produce and quality ingredients in its welcoming eatery. Specializing in a wide variety of oysters, from such places as Virginia, Japan, Rhode Island, British Columbia and Washington state, Peal Dive Oyster Palace takes oyster preparation seriously, complementing the delicate taste of the oyster. Appetizer options include crispy crawfish fritters, barbecue shrimp and wood-grilled oysters. Besides oysters, house specialties have a decidedly Cajun flair, with items such as seafood gumbo, crawfish etouffee and Gulf Coast Redfish, all of which have an amazing balance of spices. The rich entrées at Pearl Dive Oyster Bar are further replicated in its dessert menu, with winning options like Beignets and Brazos River Bottom Pecan Pie.
Una foto del restaurante 1123 By Chef Tobias
4.6
Excepcional(117)
Precio: muy caro
• Fusión/ecléctica • Hyattsville
Reservado 6 veces hoy
Embark on a culinary journey where the rich flavors of Africa meet the exotic spices of Asia at 1123 By Chef Tobias. Located in Hyattsville, our menu, crafted by Maryland Chef of the Year Tobias Dorzon, is a bold fusion of tradition and innovation. Savor dishes like our succulent Oxtail Bone Marrow Jam, crispy Asian Hand-Cut Crab Fries, and indulgent Five Spice Mac & Cheese, each reflecting Chef Dorzon's creative flair and culinary expertise. At 1123 By Chef Tobias, every meal is a story of flavor, tradition, and culinary adventure, waiting for you to explore!Brunch: Saturday and Sunday 10:00am-3:45pmDinner: Thursday, Friday, Saturday 5:00pm-11:00pm
Una foto del restaurante Mallard
4.8
Excepcional(120)
Precio: caro
• Regional americana (sureña contemporánea) • Logan Circle
Reservado 37 veces hoy
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table. Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable