Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Los mejores restaurantes auténticos en West Loop

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

232 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante il Carciofo
4.8
Excepcional(82)
Precio: caro
• Italiana • West Loop
Reservado 122 veces hoy
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, il Carciofo is a Roman Italian restaurant drawing inspiration from the restaurants and markets in one of Chef Joe's favorite cities, Rome. The restaurant offers a seasonal menu of elevated yet familiar Italian fare with traditional antipasti, Roman-style pizzas, hand-rolled pastas produced daily in a dedicated pasta lab and market-driven mains that highlight the season's bounty.
Una foto del restaurante Duck Duck Goat
4.8
Excepcional(5595)
Precio: caro
• China • West Loop
Reservado 116 veces hoy
El Duck Duck Goat es un nuevo concepto de estilo chino de la chef Stephanie Izard de Girl & the Goat.
Una foto del restaurante Cabra - Chicago
4.7
Excepcional(3048)
Precio: caro
• Peruana • West Loop
Reservado 63 veces hoy
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Una foto del restaurante Momotaro
4.6
Excepcional(3875)
Precio: caro
• Japonesa • West Loop
Reservado 94 veces hoy
Momotaro, la última novedad del Boka Restaurant Group, es un restaurante japonés multidimensional situado en el West Loop. El Momotaro está dirigido por el chef ejecutivo y socio Mark Hellyar y recientemente ha sido nombrado restaurante del año por Chicago Magazine y Chicago Social. El restaurante ha sido diseñado por la firma de diseño AvroKO, conocida en todo el mundo, e incluye una Izakaya subterránea y un espacio privado en la 2ª planta que tiene vistas al comedor principal. El menú incluye 90 opciones de diversas categorías, entre ellas arroz con fideos, hibachi, platos fríos y calientes y una gran variedad de sushi y sashimi. Si los comensales no desean reservar, muchas de las mesas del Izikaya están disponibles por orden de llegada.
Una foto del restaurante Costera Cocina Tulum
4.6
Excepcional(922)
Precio: moderado
• Mexicana • West Loop
Reservado 77 veces hoy
Costera Cocina Tulum brings the vibrant flavors of Tulum's coastal and Mayan cuisine to life, blending land-and-sea principles with traditional Mexican dishes. Step into a lively yet serene atmosphere that captures the essence of Tulum's unique intersection of jungle, beach, and bohemian nightlife. Experience our day-to-night philosophy, where "the jungle has two attitudes," and enjoy a dining experience that transports you to this enchanting Mexican getaway.
Una foto del restaurante El Che Steakhouse & Bar
4.7
Excepcional(2102)
Precio: muy caro
• Asador • West Loop
Reservado 84 veces hoy
El Che Bar, que ocupa el antiguo edificio de Checker Taxi, es un animado restaurante argentino-americano dirigido por el chef John Manion, cuya cocina se ha visto influida por sus viajes por todo el país. El restaurante, que goza de una ubicación ideal, recuerda los ritmos de Buenos Aires con un toque local. Además, el restaurante es acogedor y presenta sutiles guiños a Sudamérica. Tiene una barra elegante de mármol negro, en contraste con la zona de cocina a la vista, Al Asador, espacio donde Manion elabora platos cocinados con leña. Las verduras locales, las carnes a la parrilla y el marisco se preparan en las parrillas y en las chapas, en la chimenea. Asimismo, las bebidas de la carta se inspiran en el Spirits of the Americas. También se preparan cocteles.
Una foto del restaurante The Allis- Soho House Chicago
4.3
Impresionante(361)
Precio: moderado
• Americana • West Loop
Reservado 65 veces hoy
The Allis is a public outlet located on the ground floor of Soho House Chicago set in a relaxed and welcoming social space for group dining, meetings, and date nights.Serving modern European dishes drawing inspiration from British Brasseries along with classic and seasonal cocktails. On Fridays through Sunday from 2pm to 4.30pm, we offer an elevated afternoon tea experience. Enjoy tea and Champagne paired with pastries and savory bites. Afternoon Tea is only available to book through the OpenTable experience.Additionally, The Allis offers a traditional Sunday roast, served from 1 PM – 5 PM, at a price of $75 for 2 people. Reservations for the roast can be made through OpenTable or by calling the restaurant at 312-521-8000, walk-ins are also welcome.The Allis Bar is named after the family that commissioned the restaurant's historic building in 1907 and features bar and patio seating.
Una foto del restaurante Formento's
4.7
Excepcional(2834)
Precio: caro
• Italiana • West Loop
Reservado 92 veces hoy
Formento's es un restaurante italiano impregnado de los sabores frescos y deslumbrantes de la gastronomía de Italia, ubicado en el distrito Fulton Market, en la animada zona West Loop de Chicago. Los comensales pueden disfrutar de una gran variedad de platillos como pastas caseras, antipastis refinados y filetes y pescados asados en leña, creados en honor a la abuela del propietario, la "nonna Formento". La carta de vinos de primera clase ofrece más de 600 varietales de todo el mundo. En Formento's, la creatividad culinaria del Nuevo Mundo se combina con las generaciones pasadas. El restaurante cuenta con 3 espacios para eventos privados con capacidad para grupos desde 10 hasta 200 personas, en una sala íntima del segundo piso con bar privado, entrada independiente y vistas al Restaurant Row.
Una foto del restaurante Gino & Marty's
4.0
Excelente(605)
Precio: muy caro
• Italiana • West Loop
Reservado 19 veces hoy
A narrative-driven Chicago Italian restaurant that tells a prohibition-era story with a modern luxury twist. Located on Green & Randolph next door to Nobu Hotel at 844 W Randolph. Join us for our Espresso Martini Happy Hour from 4 - 6pm!
Una foto del restaurante Gaijin
4.7
Excepcional(89)
Precio: moderado
• Japonesa • West Loop
Reservado 32 veces hoy
Gaijin by Chef Paul Virant is Chicago’s first okonomiyaki restaurant, offering both Hiroshima and Osaka styles of the savory Japanese pancake. A self-described gaijin, or “outsider” in Japanese, Virant playfully embraces this perspective and honors traditional preparations and techniques, as well as his well-known passion for pickling and preserving. Designed to deliver a lively and interactive culinary experience, the 60-seat space is anchored by a custom 12-foot griddle and chef’s counter and offers individual Hiroshima teppan griddles for table service.The dessert menu features kakigori, a shaved ice dessert, along with mochi donuts and other Japanese-inspired treats. The bar program showcases highballs and a focused selection of beer – including a Moody Tongue-Gaijin collaboration house lager, sake, Japanese whisky, and wine.We can’t wait to see you at Gaijin!

Descubre lo que triunfa entre la gente de la zona

De comensales verificados como tú
De comensales verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable