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Los mejores restaurantes auténticos en Sausalito

Precio
Cocina
Regiones
Zonas
Mejor valorados
Opciones de restauración
Tipo de mesa
Galardonado
Facilidad de acceso

190 restaurantes con mesa en tu zona

Una foto del restaurante Poggio
4.7
Excepcional(6278)
Precio: caro
• Italiana • Sausalito
Reservado 64 veces hoy
El Poggio, que en italiano significa "un lugar especial en la montaña", ofrece cocina italiana de temporada. El menú de temporada, que cambia a diario, ofrece ingredientes de cultivo local y productos variados cocinados en el asador, la parrilla y el horno, todos ellos de leña.
Una foto del restaurante Osteria Divino
4.5
Impresionante(303)
Precio: caro
• Italiana • Sausalito
Reservado 6 veces hoy
El restaurante Osteria Divino ofrece auténtica cocina florentina inspirada en los mejores ingredientes, productos, carnes, y pescados orgánicos y de temporada disponibles localmente. Osteria Divino ofrece una amplia selección de pastas artesanales. Situado en el distrito local, el restaurante ofrece una atmosfera con influencias del viejo mundo y la modernidad. Se sirve el desayuno, el almuerzo, y la cena con música en vivo todas las noches, y brunch los domingos. El restaurante Osteria Divino es miembro orgulloso de Marin Organics.
Una foto del restaurante Ditas
3.4
Muy bueno(169)
Precio: caro
• Californiana • Sausalito
Reservado 1 vez hoy
Ditas is Sausalito’s newest culinary gem. Since its opening in 2023, the destination restaurant has garnered rave reviews for its attentive service, and awe-inspiring views. Occupying the former principal yacht club of San Francisco, Ditas offers the most breathtaking bay and city vistas in Sausalito, making it the perfect choice for those seeking a memorable upscale dining experience. We bring the authentic California Coastal Cuisine on the table. Dining is offered on our heated patio that over looks the bay, in the dining room, in our private dining room as well as in our lounge. In addition to great food in the lounge you can enjoy the finest cocktails served just for you!
Una foto del restaurante A16 - San Francisco
4.6
Excepcional(5053)
Precio: caro
• Italiana • Marina/Cow Hollow/Presidio
Reservado 59 veces hoy
El A16 es un restaurante y bar de vinos que trae las tradiciones acogedoras y las deliciosas de la alegre Campania a San Francisco. El establecimiento elegante, modernista y rústico lleva el nombre de la carretera que atraviesa el sur de Italia. El restaurante cuenta con pizzas napolitanas hechas en horno de leña y otras especialidades de Campania como la Maccaronara con ragú napolitano y ensalada casera de queso ricotta. El bar de vinos ofrece 40 tipos de vino para degustar por copa y decantadoras de vino que sirven una porción de media botella. La lista de vinos es 60% italiana, la mayoría provenientes del sur y el 40% restante proviene del Nuevo Mundo, celebrando varietales italianos de primera calidad cultivados en California, junto con muchos vinos californianos.
Una foto del restaurante Angelino Restaurant
4.6
Excepcional(1037)
Precio: caro
• Italiana • Sausalito
Reservado 9 veces hoy
We are open for indoor and outdoor seating and curbside pickup Tuesday - Sunday 5:00 - 9:00 pm. To view our full menu and daily specials, visit our website at www.angelinorestaurant.com. Please call us at (415) 331-5225 to place an order or order online for curbside pickup.Angelino Restaurant strives to give each customer a peek into Italy's spirit: delicious food, world-class wine, and unforgettable memories with family and friends. Experience the rich culture of Italy through the superb cuisine, friendly atmosphere, and warm hospitality of the Ancona family and the staff of Angelino Restaurant. Executive Chef Alfredo Ancona excels at blending traditional Italian flavors with high-quality local ingredients. Chef Alfredo crafts our menu to highlight the freshest ingredients each season has to offer. Freshly baked bread, house-made pasta, and locally caught seafood are among the highlights of what new and old customers love to enjoy with us.
Una foto del restaurante Petite Left Bank
4.6
Excepcional(438)
Precio: caro
• Francesa • Tiburon
Reservado 15 veces hoy
Petite Left Bank is a traditional French café and bistro set in the heart of Marin County, in the charming downtown area of the coastal Tiburon peninsula. Like its sister restaurant Left Bank, Petite Left Bank is named in homage to and inspired by the iconic brasseries of La Rive Gauche, the southern or “left bank” of the River Seine which winds its way through the center of Paris. Petite Left Bank is a modern and approachable setting, and at the heart of all the space has to offer Tiburon is a French café. During the day, handcrafted dishes feature modern flavors and techniques that embrace its French European heritage and elevate the café experience. As the day turns to night, Petite Left Bank transforms into an alluring, lively, and exciting space with bistro highlights that showcase French recipes and classics. Seating along the sidewalk under the bistro lights feels like a true French cafe and the fire pit offers a cozy hangout to enjoy French bites and cocktails.
Una foto del restaurante Scoma's Fisherman's Wharf
4.7
Excepcional(5816)
Precio: caro
• Pescados y Mariscos • North Beach
Reservado 91 veces hoy
El restaurante de marisco en Fisherman's Whar ofrece tradición, calidad y un buen servicio. El Scoma’s sigue siendo de propiedad y gestión familiar y fue abierto en 1965 por los hermanos Al y Joe Scoma, que se hicieron cargo de una cafetería con 6 mesas, en la que servían a los pescadores del muelle. Los hermanos Scoma utilizaron las recetas de su madre, y su humilde cafetería acabó convirtiéndose en el restaurante de referencia de San Francisco que es hoy en día.
Una foto del restaurante Luna Blu - Tiburon
4.8
Excepcional(2622)
Precio: caro
• Italiana • Tiburon
Reservado 17 veces hoy
Renzo y Crystal presentan el Luna Blu. Este restaurante está especializado en marisco siciliano con un toque inglés. El menú diario se compone de productos orgánicos, frescos y de temporada. El restaurante permite disfrutar de la exquisita gastronomía nacional en un ambiente íntimo y cómodo. El establecimiento se ha asociado con la organización Monterey Bay Aquarium Seafood Watch, lo que garantiza que todo su marisco procede de fuentes sostenibles. Además, en 2014, los clientes votaron al Luna Blu como uno de los 100 Mejores Restaurantes Locales de Estados Unidos, un honor que el equipo del restaurante recibió con mucho orgullo.
Una foto del restaurante Milos Meze
4.9
Excepcional(52)
Precio: moderado
• Griega • Marina/Cow Hollow/Presidio
Reservado 19 veces hoy
Experience authentic Greek flavors in the heart of San Francisco’s Marina District at Milos Meze. Led by Chef Ali Yaldiz, our kitchen delivers fresh, flavorful dishes inspired by the Mediterranean, including our signature lamb souvlaki and grilled octopus, crafted from family recipes passed down through generations. Nestled close to iconic landmarks like Marina Green and the Palace of Fine Arts, Milos Meze offers a warm, vibrant atmosphere where rustic decor meets modern touches, perfect for casual gatherings or special occasions.Guests can enjoy our cozy outdoor seating, and our private dining options for more intimate events. With accolades from local food critics, Milos Meze has become a staple for those seeking an authentic taste of Greece. Join us for a journey of flavors that celebrates Greece's rich culinary heritage in every bite.
Una foto del restaurante Cote Ouest
4.9
Excepcional(758)
Precio: moderado
• Francesa • Marina/Cow Hollow/Presidio
Reservado 36 veces hoy
Côte Ouest Bistro is a contemporary French bistro led by partners Laurent Monchicourt & Martin Sarrailh. In April 2021, the pair transformed the former Baker Street Bistro into a modern 21st century neighborhood gem. At the heart of Laurent and Martin's partnership lies a shared dream: to create a restaurant that embraces guests like family, offering a haven where they can delight in delectable food and wine, surrounded by warm companionship. Nestle into one of the bay window seats and enjoy conversation over a plate of charcuterie with the perfect glass of Bordeaux. Chef Sarrailh prepares seasonal specialties as well as favorite French classics like Steak Frites and Duck Confit. The custard-soaked Croissant French Toast is not to be missed if you stop by for brunch on the sunny terrace. Côte Ouest Bistro has been featured in Forbes magazine and The Infatuation and was named one of the "Top 100 Brunch Restaurants in the Nation 2024" by Open Table.
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