El restaurante Giulia es un restaurante italiano de propiedad del cocinero, situado entre las plazas de Harvard y Porter, en Cambridge. Es el primer restaurante del galardonado chef Michael Pagliarini. Se centra la atención en la comida de inspiración y un gran servicio con verdadero vigor italiano. Cabe destacar la pasta hecha a mano, preparada a diario en la mesa del chef, hecha a medida, junto a la cocina abierta.
This is Greece. Bar Vlaha tells the story of the Vlach people, the founders of hospitality and Greek cooking. A nomadic group of shepherds who created and nurtured the roots of Hellenic cooking as we know it. Straying from the tried-and-true island cuisine, we're rediscovering Greek fare sourced from rural mountains, lakes and villages of Central and Northern Greece.Bar Vlaha captures the true soul of Greek cooking with rustic and nomadic traditions using charcoal and open fire gastra techniques. Locally sourced, regional and seasonal ingredients are combined with the warmth of old-world hospitality to bring the roots of Greek culture to Brookline.
Wusong Tiki Bar is Cambridge's local tropical Bar serving Chinese American bar bites and tropical Tiki inspired drinks by Chef Jason Doo. Famous for our hand-made baos, crab Rangoons and the best Mai Tai in Boston. Please note if there are no tables available our ground floor bar and 2nd floor bar are available for guests without bookings--subject to availability and during peak hours there may be a queue.All reservations are for a 90-minute experience, and we kindly ask that you respect the guests who follow.Wusong Road is a minority and LGBTQ owned business.
El Little Donkey es el nuevo restaurante de los chefs Ken Oringer y Jamie Bissonnette, galardonados con el premio James Beard, que también tienen los apreciados restaurantes Toro de Boston y Coppa y Toro de NYC, Bangkok y Dubai (próximamente). El Little Donkey se encuentra en el corazón de la plaza central de Cambridge y es el primer restaurante que Oringer y Bissonnette abren en la zona de Boston desde hace 6 años. Ofrece un ambiente agradable durante todo el día y sirve platos pequeños de mercado de todo el mundo inspirados por los viajes de los chefs.
Gran Gusto se enorgullece de contar con la más alta calidad a un gran precio.
La producción es completamente casera, comenzando con ingredientes básicos y frescos para crear pan hecho en casa.
Más del 80% de los productos vienen de Italia una vez a la semana tal como aceite de oliva, harina, trufas, quesos de especialidad, mozzarella de búfala para la pizza estilo napolitano, helados, etc.
At Top Mix Bar and Kitchen we pride ourselves in providing a little piece of the Caribbean to our guests. At Top Mix, the sun is always shining and leaves are always growing