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A Chicago Food Crawl: Your Local Dining Guide

Una foto de Red logo
de The OpenTable team
Actualizado el 10 de marzo de 2019

You’re in Chicago for 48 hours, and you’re hungry. What’s the plan? We’ve rounded up the best spots to hit on your first trip to town: the breakfasts, lunches, dinners, and everything-in-between that will give you a definitive sampling of what the city has to offer. Let’s get to it.

Una foto del restaurante Parachute
4.6
4.6 (1716)
Entre 31 y 50 $
Coreana
Avondale
Información sobre el restaurante
Parachute is one of Chicago’s most-talked-about restaurants, and it’s not hard to see why. Chefs Beverly Kim and Johnny Clark’s take on Korean-American food is singular and unique, with takes on classic dishes like bibimbap, mandu, and dukbukki that at once thoughtful, exciting, and new.
La mejor opinión
Tussanee
Fecha de la visita: 6 jul 2018
So delicious!
Una foto del restaurante Girl & the Goat
4.8
4.8 (14930)
Hasta 30 $
Americana contemporánea
West Loop
Información sobre el restaurante
Chef Stephanie Izard isn’t just the first female Top Chef winner—she’s also the lady behind one of Chicago’s most celebrated restaurants. Cuisine-wise, Girl and the Goat is probably best described as “global”—but labels don’t matter here. This is delicious, exciting food, the kind of stuff you’ll be thinking about the rest of the weekend.
La mejor opinión
IñigoVIP
Comieron hace 7 días
Cocina moderna, usan especias del mundo, contrates en los sabores, porciones pequeñas para compartir al centro. En general bien, pero yo soy más tradicional. Prefiero un buen lugar clásico de categoría, langosta, scallops, prime beef, buen vino etc. Si eres como yo, mejor búscate incluisive una buena hamburguesa en el Au Cheval que está enfrente. Aunque tienen tanta gente que se dan el lujo de mal hablarte a diferencia de este donde son súper amables.
Una foto del restaurante avec West Loop
4.8
4.8 (851)
Hasta 30 $
Mediterránea
West Loop
Información sobre el restaurante
Chef Paul Kahan has some of the best restaurants in Chicago, and Avec is a shining example. You’re here for the chorizo-stuffed dates, the cheese-stuffed “deluxe” focaccia, and anything coming out of the wood-fired oven.
La mejor opinión
Maria
Fecha de la visita: 15 oct 2024
Comida deliciosa, mezcla de sabores irreal. Un must
Una foto del restaurante Gibsons Bar & Steakhouse - Chicago
4.8
4.8 (8976)
Entre 31 y 50 $
Asador
Gold Coast/Streeterville
Información sobre el restaurante
We’re in the Midwest, after all—and if you’re eating steak in this town, you want to be eating it at Gibson’s. They even have a USDA grade named for them: USDA Gibsons Prime Angus. This is a steakhouse in every sense of the word, and it’s glorious.
La mejor opinión
Violeta
Fecha de la visita: 25 dic 2024
Padrísimo lugar y la comida excelente !!! El servicio super bien !!!!! Me encantó !!! 🥰
Una foto del restaurante The Publican
4.6
4.6 (5914)
Entre 31 y 50 $
Americana
West Loop
Información sobre el restaurante
Since it opened in 2009, The Publican has been one of the most fun, boisterous spots in the city to eat pig, drink beer, and be merry. The food, to this day, is deliciously craveable, and the plentiful beer selection will ensure you’re drinking happily all night long.
La mejor opinión
Gaby
Fecha de la visita: 29 mar 2024
Buen ambiente, muy buena carta del bar y de comidas
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