Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Maine

Diners' Choice: restaurantes Mejor ambiente en Maine

Logo rojo de OpenTable
OpenTable
Actualizado el 05 de diciembre de 2024

¿Buscas restaurantes con el mejor ambiente en Maine? Estás en el lugar indicado. Cada mes, OpenTable analiza alrededor de dos millones de reseñas que comensales de todo el mundo han hecho durante los últimos cuatro meses. Organizamos los resultados por ubicación y categoría para ayudarte a descubrir nuevos restaurantes que se convertirán en tus favoritos. Es un buen trato: tú reservas, comes y escribes una reseña. Nosotros escuchamos y ofrecemos resultados en beneficio de todos. ¡Buen provecho!


Una foto del restaurante White Barn Inn
4.8
4.8 (2338)
50 $ o más
Americana
Kennebunkport
Información sobre el restaurante
La mejor gastronomía estadounidense servida en un increíble establo reconvertido. El White Barn Inn Restaurant, que cuenta con los galardones AAA Five Diamond, Forbes Five Star y Relais Gourmand, ofrece un menú de 4 tiempos con un precio fijo de 125 USD por persona. También se sirve un menú de 9 tiempos con un precio fijo de 165 USD por persona (sujeto a disponibilidad). Ambos menús se elaboran con los mejores productos frescos de la zona.
La mejor opinión
PaolaR
Fecha de la visita: 25 oct 2020
Servicio como si fuéramos VIP. Comida una delicia !! El ambiente bien comantico!
Una foto del restaurante Novio's
4.9
4.9 (923)
50 $ o más
Bistro
Bangor
Información sobre el restaurante
Novio’s is an inspired bistro offering a small and selective menu that includes items that are representative of the education, training, travels and experiences of our team.  We feature meats & seafood and produce from local farms, fisherman and other purveyors. The menu offers vegetarian and gluten free options, beautiful soups and salads, and fresh pasta. Novio’s offers a full service bar that showcases an elegant yet approachable wine list, craft beers, and signature cocktails and an extensive scotch & bourbon list. Items on the menu change often as our team becomes inspired by the stories of experiences had by our guests. While guests seated at tables and booths order from the four course menu with an optional wine pairing guests that book reservations at the bar have an option of ordering à la carte.
Una foto del restaurante Lucky Cheetah
4.7
4.7 (155)
Entre 31 y 50 $
China
Portland
Información sobre el restaurante
Dumpling enthusiasts and champagne lovers alike can indulge in in the elevated, yet unpretentious fine-dining experience offered in this sexy, and intimate underground hideaway. The menu honors Cantonese classics with dishes like Xiaolongbao and Char Siu Bao, while creative offerings such as Foie Gras Blackberry Dumplings with Brown Butter Miso Crumb showcase culinary innovation in this celebration of Chinese American fare. A deep champagne and wine list complements the menu, and at the 14-seat Pink Italian Stone bar, classic cocktails are shaken up with unique spice combinations and Asian-produced liquors, like a Manhattan riff “Doyer’s Street” made with Chinese five-spice infused Bourbon and Fernet Michaud from Portland, ME

Note: Table reservation durations: 1.5 hours for parties of two, 2 hours for parties of 4 or more. Walk-in seats are available at the bar.

Una foto del restaurante Ocean
4.8
4.8 (2202)
50 $ o más
Americana contemporánea
Kennebunkport
Información sobre el restaurante
En el corazón de este enclave residencial se encuentra Ocean, una casa reformada de estilo Shingle, del año 1895. La hostería que ha existido desde 1950 cuenta con una muy buena reputación por su alojamiento y su buena comida. Los propietarios han llenado el edificio con una sorprendente colección de arte que podrían envidiar los pequeños museos de New England. El chef Gignac utiliza el salón comedor con su fantástica vista como una tela donde crea sus obras de arte gastronómicas. Pierre Gignac se graduó del Institut d'Hôtellerie et de Tourisme du Québec y abrió su primer restaurante "98 Provence" en Ogunquit, Maine. Este sitio fue, durante 18 años, un punto de encuentro para gente de la zona, turistas y críticos hasta que cerró en 2012.
Una foto del restaurante Cliff House - Terrace
4.4
4.4 (50)
50 $ o más
Pescados y Mariscos
Cabo Neddick
Información sobre el restaurante
Join us on The Terrace for fresh tastes and refreshing sips under the sun. There is no better way to enjoy the bounties of our Maine waters than while taking in unparalleled views of the great Atlantic. Relax, soak in the salt air, and enjoy small plates, a creative raw bar menu, rotating daily Maines, seasonal cocktails, local brews, and perfectly paired wines. Open seasonally, The Terrace is a fully outdoor dining experience offering traditional and innovative seafood dishes. Reservations are required by calling 207-361-6277.*

*Please note that reservations for The Terrace are weather dependent and do not guarantee a table indoors elsewhere at Cliff House Maine in the event of inclement weather.

Una foto del restaurante Earth at Hidden Pond
4.8
4.8 (3384)
50 $ o más
Americana contemporánea
Kennebunkport
Información sobre el restaurante
El Erath garantiza una experiencia gastronómica inolvidable que hará que los clientes quieran volver. El Earth, ubicado entre árboles balsámicos y bosques de abedules, es el resultado de un proyecto que se une a la comunidad y apoya las relaciones entre el mundo de la alta cocina y los agricultores y recolectores que proporcionan los productos necesarios para ofrecer un precio increíble. El menú del chef jefe Justin Walker es simple e innovador y se centra proporcionar una frescura desde la granja a la mesa. El establecimiento usa carnes y mariscos locales e ingredientes recogidos a diario de uno de los dos huertos ecológicos de la zona para proporcionar los sabores que solo los ingredientes frescos ofrecen.
Una foto del restaurante The Tiller Restaurant at Cliff House
4.7
4.7 (1099)
Entre 31 y 50 $
Americana contemporánea
Ogunquit
Información sobre el restaurante
*Please note: We do not accept parties larger than 8 in our main dining room (10 in our private dining room).

Rediscover Maine dining. Native ingredients honor Maine’s indelible heritage. By partnering with local fisherman, farmers, distillers, and ranchers, The Tiller Restaurant combines the region’s distinctive culture and tradition with culinary innovation and sustainable practices for authentic and nuanced dining experiences.

Upscale contemporary design meets with charming rustic elements, combined with a bright and inviting dining destination surrounded by ocean views suspended over the cliffs. Seasonal breakfast, lunch, and dinner menus are prepared with farm-fresh local produce, line-caught fish, hand cut meats, and homemade recipes passed down from generation to generation.

During the month of August, the restaurant will have limited availability for non-resort guests.

Una foto del restaurante The Tarratine
4.9
4.9 (601)
Entre 31 y 50 $
Americana contemporánea
Bangor
Información sobre el restaurante
Welcome to The Tarratine. We focus on providing an elegant yet approachable experience for our community. Created with skill and passion, the menu features an exciting array of seafood, streak, brunch foods, and signature items from our Executive Chef and his culinary team. This is within our historic gentlemen's social club, built-in 1907. Our spacious venue allows for individual experiences in various spaces, including our rooftop terrace. The Tarratine provides a variety of spirits, cocktails, local brews on tap, and an approachable wine list.

Parties of 12 - 18 guests will be offered a reduced restaurant menu.
Parties with 19+ guests, please call us at 207-992-4090, and someone will love to talk to you about your special night.
We allow you to bring in a cake from state-licensed bakeries; a $5 per person cutting fee will be added to the final bill.

Due to the historic nature of the building, our upper levels are not handicap accessible.

Una foto del restaurante Fore Street
4.9
4.9 (4068)
50 $ o más
Americana contemporánea
Portland
Información sobre el restaurante
Fore Street fue inaugurado en junio de 1996 en la zona del puerto viejo de Portland. El interior rodea un hogar único de ladrillo y esteatita con horno de leña, parrilla y asador giratorio visible desde la mayoría de las mesas. La buena comida debe recorrer la distancia más corta posible entre la granja y la mesa. El menú cambia todos los días y se basa en en los mejores ingredientes que pueden proveer los granjeros, pescadores, recolectores y productores de queso de Maine. La mayoría de los productos de Maine son de cultivo ecológico o de recolección silvestre y son adquiridos en el mejor momento de cada temporada. En 2002 y en 2007, el Fore Street fue nombrado por la revista Gourmet Magazine como uno de los 50 mejores restaurantes de los Estados Unidos. En 2004, el chef y socio Sam Hayward fue nombrado Mejor Chef del Noreste por la fundación James Beard.
La mejor opinión
RobLICVIP
Fecha de la visita: 10 oct 2021
Delicious!
Una foto del restaurante The Elizabeth Guest House and Restaurant
4.7
4.7 (137)
Entre 31 y 50 $
Latina/española
Bethel
Información sobre el restaurante
Fine dining Latin American and Mediterranean cuisine in a charming Victorian Inn on Main Street in Bethel
Descubre los mejores Diners' Choice de Maine
Descubre más listas Diners' Choice destacadas
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable