Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Fayetteville/Noroeste de Arkansas

Diners' Choice: restaurantes Mejor calidad/precio en Noroeste de Arkansas

Logo rojo de OpenTable
OpenTable
Actualizado el 05 de diciembre de 2024

¿Buscas los restaurantes con la mejor calidad-precio en Noroeste de Arkansas? Estás en el lugar indicado. Cada mes, OpenTable analiza alrededor de dos millones de reseñas que comensales de todo el mundo han hecho durante los últimos cuatro meses. Organizamos los resultados por ubicación y categoría para ayudarte a descubrir nuevos restaurantes que se convertirán en tus favoritos. Es un buen trato: tú reservas, comes y escribes una reseña. Nosotros escuchamos y ofrecemos resultados en beneficio de todos. ¡Buen provecho!


Una foto del restaurante Grotto Wood Fired Grill & Wine Cave
4.8
4.8 (1726)
50 $ o más
Asador
Eureka Springs
Información sobre el restaurante
Este lugar es una joya escondida y se ubica en el hermoso distrito del centro de la ciudad. La estructura original fue construida sobre roca sólida, la cual tiene un manantial que fluye de manera constante. Esta formación rocosa única brinda un ambiente romántico y cómodo para una gran experiencia culinaria.
La mejor opinión
OpenTable Diner
Fecha de la visita: 15 mar 2021
Delicious!
Una foto del restaurante Cheers at The Old Post Office
4.7
4.7 (540)
Hasta 30 $
Parrilla
Fayetteville
Información sobre el restaurante
Come enjoy a delicious meal right off the wood fire grill! We are located right in the heart of the historic Fayetteville square, and welcome you to join us for an incredible meal in an inviting, lively atmosphere. Our kitchen uses only select mesquite wood to insure every item has just the right amount of smoky flavor. For a grilled lunch or dinner, we offer classic steaks from ribeye to filet mignon as well as a few outside of the box items like lamb chop lollipops and jalapeño-stuffed quail breast. We also have sandwiches, salads, soups, and house-made desserts.

About the Building

Built in 1911, this historic building began its important role in the Fayetteville community as the city Post Office. In 1974 it was saved from demolition by a citizen-led petition, and gained National Historic status. We are honored to continue the tradition of bringing people together and celebrating the citys history in the beautiful Old Post Office.

Una foto del restaurante Petit Bistro
4.8
4.8 (651)
Entre 31 y 50 $
Francesa
Bentonville
Información sobre el restaurante
Located, two miles from Crystal Bridges Museum, in a rustic stone building on north Walton Blvd, this French Mediterranean Restaurant and Lounge has something that will entice anyone.
Una foto del restaurante Prima Italia
4.8
4.8 (112)
Entre 31 y 50 $
Italiana
Fort Smith
Información sobre el restaurante
Owned by a trio of talented chefs, the menus at Prima Italia were developed to offer patrons authentic, contemporary Italian cuisine. The highest quality raw ingredients, such as eggs from Happy Egg based in Rogers, AR, who also supply Michelin starred restaurants in New York and Los Angeles, are used to create fresh pasta daily. The pasta is made using equipment by Imperia & Monfeṙṙina imported directly from Asti, Italy. Breads are sourced locally from Harvest Moon Bakery.

We are excited for Fort Smith to experience our cuisine in this beautiful space!

Una foto del restaurante Vetro 1925 Ristorante
4.7
4.7 (1020)
Entre 31 y 50 $
Italiana
Fayetteville
Información sobre el restaurante
At Vetro 1925, we serve classic Italian flavors located in Downtown Fayetteville. Chef Alan Dierks specializes in local ingredients, sustainable seafood and fine cuts of meat. He and his staff strive to preserve simple, clean flavors, using the freshest ingredients. Our meats are sourced from local farms practicing the humane treatment of animals, and we import our cured meats, cheeses, and Sicilian olives from Italy. Depending on the season, you may see a few surprises on the menu in addition to your old favorites. A large portion of our menu is gluten-free, and we always have a vegetarian and vegan option as well!
Una foto del restaurante Mezzaluna Pasteria & Mozzarella Bar - Bentonville
4.7
4.7 (94)
Hasta 30 $
Italiana
Bentonville
Información sobre el restaurante
Coming soon to Bentonville! Stay tuned for our grand opening date.

At Mezzaluna Pasteria & Mozzarella Bar owners Chef Soerke Peters and Amy Stouffer keep this simple and amazing. Fresh pasta, mozzarella, and gelato made fresh daily. Come taste fresh!

Una foto del restaurante Junto
4.8
4.8 (91)
Entre 31 y 50 $
Sushi
Bentonville
Información sobre el restaurante
Junto boasts a Japanese-inspired menu, including seasonal small plates and chef specialties, alongside an extensive list of traditional sushi, sashimi, and nigiri.
Una foto del restaurante Gaskins Cabin Steakhouse
4.7
4.7 (83)
Entre 31 y 50 $
Asador
Eureka Springs
Información sobre el restaurante
Gaskins Cabin Steakhouse is built around a 2-room log cabin built in 1864. Originally the home of John Gaskins and his family, it was a private home for 120+ years. Oven roasted prime rib highlights the menu, with hand-cut, char-grilled steaks being classic favorites. Enjoy a delicious meal in an historic location.
Una foto del restaurante Stonebreaker
4.5
4.5 (31)
Entre 31 y 50 $
Americana contemporánea
Fayetteville
Información sobre el restaurante
The historic house has a new life as a restaurant and bar, with Executive Chef Tyler Rogers creating dishes that celebrate local, seasonal ingredients. Guests and neighbors can take their craft cocktails from the bar to the parlors of the old house or out to the screened porch. We currently offer Dinner from 5pm - 9pm, 7 days a week. Come join us at the top of Markham Hill right next to the University of Arkansas.
Una foto del restaurante Ruth's Chris Steak House - Rogers
4.7
4.7 (1706)
Hasta 30 $
Americana
Rogers
Información sobre el restaurante
El Ruth's Chris Steak House sirve los cortes de res de vacuno añejos de la mejor calidad USDA Prime, alimentados con maíz. Los filetes se asan a la parrilla en un distintivo horno de más de 900 ºC y se presentan en una placa calentada a 260 ºC para servirse extremadamente calientes ante los comensales. Además, el menú recoge una selección de pescados y mariscos frescos y otros entrantes de carne, incluyendo especialidades de temporada como el foie gras, el lomo de búfalo y vieiras. Para completar una fantástica experiencia gastronómica, se ofrece una amplia variedad de verduras recién cocinadas, incluyendo 7 clases de patatas, ensaladas, postres caseros y una extensa selección de más de 100 vinos nacionales e importados. ¡El Ruth's Chris siempre da la talla!
Descubre los mejores Diners' Choice de Noroeste de Arkansas
  • Política de privacidad
  • Condiciones de uso
  • Aviso legal
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable